רז78{מלאך שחור} |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
צעיר הציע נישואין בפייסבוק וחזר בו, חברתו דרשה פיצוי
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
רז78{מלאך שחור} • 20 בינו׳ 2013
צעיר הציע נישואין בפייסבוק וחזר בו, חברתו דרשה פיצוי
ישראלי המתגורר באירופה הציע נישואין לחברתו, תושבת צפון הארץ, באמצעות הפייסבוק. לאחר שחזר בו, היא תבעה ממנו פיצויים של חצי מיליון שקלים אורנה נירנפלד | 19/1/2013 9:21 הצעת נישואין באמצעות הפייסבוק עמדה בתקופה האחרונה במרכזו של עימות משפטי חריף בין צעירה תושבת הצפון לבין צעיר ישראלי המתגורר בחו"ל. הפרשה החלה לאחר שהצעירה הכירה ברשת צעיר ישראלי המתגורר באירופה. לטענתה היא בילתה עימו על חשבונו בטיול בחו"ל, ואז הציע לה נישואין - באמצעות הפייסבוק. אך לאחר שהצעיר הודיע לה כי אין בכוונתו לממש את ההצעה החליטה לדרוש ממנו פיצוי בסך חצי מיליון שקלים. בכתב ההגנה שהגיש הצעיר הצעיר, אותו מייצגת עו"ד טליה לימור שקולניק, נטען כי הוא אמנם מימן מכספו את עלות כרטיסי הטיסה ושהותה של הצעירה בבית מלון באירופה, אך התברר לו לטענתו כי היא ניצלה אותו, כאשר הגיעה לביקור באירופה על מנת לבקר את בני משפחתה, ולא על מנת להתראות עימו. "אמנם החלו להירקם בליבו של הנתבע רגשות אהבה לתובעת, אלא שעדיין ההיכרות הייתה בראשית דרכה", סיפרה עו"ד שקולניק. "בשלב זה לא אמר כי רצונו להינשא לה, אלא רק הצהיר כי כוונותיו טהורות ורציניות". "היחסים עלו על שרטון" בנוסף נטען בכתב ההגנה, כי הצעיר אמר לחברתו כי הוא זקוק למספר חודשים נוספים על מנת להחליט האם הוא רוצה להינשא לה, "אך אין לייחס לו הצהרת נישואין לאחר תקופה כל כך קצרה", מציינת עו"ד שקולניק. "בנוסף אין כאן הפרת הבטחת נישואין, שכן לא הוזמן אולם ולא חולקו הזמנות". עוד נכתב כי "אמנם באופן כללי דובר על רצון להינשא, אך היחסים ביניהם עלו על שרטון, כפי שיכול לקרות בין כל בני זוג, והם נפרדו - ולכן יש למחוק את התביעה". בסופו של דבר קיבל בית המשפט קיבל את עמדת הצעיר, והתביעה נמחקה ללא צו הוצאות. מקור: http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/430/121.html |
|
nomorenomore |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
nomorenomore • 20 בינו׳ 2013
עוד אישה שלא רוצה לעבוד ורוצה לעשות כסף קל על חשבון הגבר.
כל הכבוד לשופט שהתעלם מהטמטום הזה ולא נתן לה שקל. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 בינו׳ 2013
עוד תגובה ממורמרת ומתקרבנת מבית צ'ילי.
|
|
nomorenomore |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
אני מסכים עם הממורמרת, אבל למה מתקרבנת?
דבר דומה מעולם לא קרה לי ככה שאין לי סיבה להתקרבן |
|
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
גבר=קורבן
|
|
nomorenomore |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
יולי Yuli כתב/ה: גבר=קורבן
זה לא הקטע שלכן להתקרבן? אתהה על זה... |
|
Private(אחר) |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
התחייבות בלתי חוזרת :)
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
Private(אחר) • 20 בינו׳ 2013
התחייבות בלתי חוזרת
|
|
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
מי זה "אתן", צ'ילי? באיזה מין "אתן" אתה כולל אותי פה?
מתי תבין שה"אתן" הזה שלך, הוא פרי דמיונך? נשים וגברים הם לא באמת אוייבים. נשים הן לא קבוצה גדולה של מפלצות תאבות זהב שנדברו ביניהן לגרום נזק לכל גבר שיקרה בדרכן. וגברים הם לא שיות תמימים ומסכנים אשר מכל פינה אורבת להם סכנת הנשיות מוצצת הדם וחורשת המזימות. רוב האנשים די בסדר, וגם הגרועים שבהם הם כאלה סתם כי הם גרועים - לא כי הם גברים ולא כי הם נשים. די כבר עם ההכללות האלה שלך. מי שעוקב אחריך בפורום יכול לחשוב שאתה באופן כללי נרתע מכל הנשים באשר הן. די, נו, אני בטוחה שזה לא באמת הסיפור שלך, אז מה הקטע? |
|
nomorenomore |
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בינו׳ 2013
אין לי ממש קטע, פשוט מעצבן אותי הצידוד החד צדדי העיוור שנשים מקבלות כאן רק בגלל שהן נשים, לעיתים בלי לשמוע את הצד של הגברים.
אז במקום הזה, ההערצה העיוורת והחד צדדית מגעילה אותי, ואני שמח שבעולם זה לא ככה |
|
לפני 11 שנים •
21 בינו׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 בינו׳ 2013
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בינו׳ 2013
אין צידוד כזה.
ובטח שאין קואליציה נשית כזאת. יש אנשים שמצדדים בעיוורון בצד מסויים, לפי השקפתם, ויש כאלה שלא. אגב, אתה הרבה פעמים מצטייר דווקא כאחד מאלה שעונים מהבטן ובוחרים צד אוטומטית. למשל התגובה "עוד אשה שרוצה לעשות כסף קל" מרמזת על כך שאתה חושב שנשים, ככלל, נוטות להתנהגות כזאת. האם אכן זאת הייתה הכוונה שלך? בכל מקרה, אשמח אם לא תקרא לי "אתן". |
|