מעריץ גאה(נשלט) |
לפני 11 שנים •
4 בפבר׳ 2013
סקס במערכת יחסי השליטה הזוגיים
לפני 11 שנים •
4 בפבר׳ 2013
מעריץ גאה(נשלט) • 4 בפבר׳ 2013
היי,
אני סקרן לדעת האם יש כאן זוגות בהווה או כאלה שהיו בזוגיות משולבת שליטה שלא היו מקיימים יחסי מין מלאים (הכוונה לחדירה של הגבר/נשלט לבת זוגתו השולטת) ? האם יש כאלו שיגידו שניתן להנות גם ללא סקס מלא ? במידה ואין שם סקס מלא האם זה יכול לפגום בקשר ומקצר את משכו ? במידה וישנם יחסי מין האם התנוחה המועדפת על השולטת והנשלט שהשולטת לרוב תעדיף את התנוחה שהיא רוכבת עליו מלמעלה ? במידה וקיים שם סקס האם ניתן להנות כל הזמן רק מאותה התנוחה ? |
|
צל מנחה(שולט) |
לפני 11 שנים •
4 בפבר׳ 2013
Re: סקס במערכת יחסי השליטה הזוגיים
לפני 11 שנים •
4 בפבר׳ 2013
צל מנחה(שולט) • 4 בפבר׳ 2013
עבד מלידה כתב/ה: היי,
אני סקרן לדעת האם יש כאן זוגות בהווה או כאלה שהיו בזוגיות משולבת שליטה שלא היו מקיימים יחסי מין מלאים (הכוונה לחדירה של הגבר/נשלט לבת זוגתו השולטת) ? האם יש כאלו שיגידו שניתן להנות גם ללא סקס מלא ? במידה ואין שם סקס מלא האם זה יכול לפגום בקשר ומקצר את משכו ? במידה וישנם יחסי מין האם התנוחה המועדפת על השולטת והנשלט שהשולטת לרוב תעדיף את התנוחה שהיא רוכבת עליו מלמעלה ? במידה וקיים שם סקס האם ניתן להנות כל הזמן רק מאותה התנוחה ? אני לא מבין, חדירה של גבר לאישה זה דבר משפיל או מאוס? מה היא ציפתה שיכנס לשם - חציל? אני בספק גדול אם יש שולטות שהן מספיק סתומות (ביולוגית) כדי להרגיש מושפלות מאקט החדירה. לי, אישית, קשה לראות את החדירה עצמה כאקט של שליטה - זה אקט ביולוגי ואינטימי. מה שמתווסף אליו, או מה שאתה עושה עם זה - עשוי לשנות קצת את פני הדברים(חניקות, כאב לסוגיו, השפלות וכדומה). אני באמת אשמח להבין מדוע אישה עשויה "להעלב" מכך שגבר חדר אליה כדי לענג אותה, ומדוע מכל השיעורים, היא בחרה להבריז דווקא מחינוך מיני. לפעמים, אגו יכול להיות דבר מאוד מאוד משעשע. תן לי לעוץ לך עצה. אם אתה רואה שאתה נופל על "פרח בר" אקזוטי שכזה, אל תמהר לקטוף אותו. |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
5 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 בפבר׳ 2013
מלכתא • 5 בפבר׳ 2013
למה לא לקים יחסי מין מלאים, אם מדובר במערכת יחסים זוגית?
ברור שאפשר להינות מסקס ללא חדירה, אבל מה הפאן הזה? לגבי התנוחה, אני מניחה שזה משתנה... ברור שהשולטת תהיה למעלה אם הנשלט בדיוק קשור בכל חלקי גופו (מלבד החלק הרצוי), אבל זה באמת עניין של טעם ולא נראה לי שיש מישהי שלאורך זמן תהנה לעשות את כל העבודה לבד |
|