The Shine(שולט) |
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
לכלובי - הנדון: אתר הכלוב
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
The Shine(שולט) • 15 בפבר׳ 2013
כלובי אני אומנם מסתכן בכך שאתה תחסום אותי כי אני אומר דברי אמת שפוגעים בך אבל אני חייב פעם אחת ולתמיד להגיד משהו.
אתה לא משקיע באתר. יש מלא ניתוקים. שפונים אלייך גברים לדווח לך על בעיות באתר אתה מתעלם ועונה רק שנשים פונות אלייך ואני עשיתי פעם אחת מבחן כזה ואל תגיד שלא. אז בבקשה התכוונתי לעשות מנוי זהב והחלטתי שעד שהניתוקים מהצ'אט לא מסתדרים אני לא עושה מנוי איתך הסליחה תודה על שיתוף הפעולה מחכה לתגובה |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
מלכתא • 15 בפבר׳ 2013
הערה קטנה: לא עדיף היה לכתוב לו על כך בהודעה פרטית?
ואם כבר אתה מעלה את זה לפורום, וזה פתוח לדיון בפניי כולם, אביע את דעתי. אני חושבת שכלובי משקיע מאוד באתר, לראיה כל השיפורים שקורים בו לאחרונה (בין היתר הצ'אט המצויין). אינני יודעת מה נושא הפנייה שלך, אבל יכולה להעיד כי תמיד קיבלתי מענה לכל שאלה שלי. תזכור שמדובר באדם אחד, שלא חייב לנו כלום, ומקבל עשרות אדומות ביום- שבחלקן לפחות אין לו יותר מדיי לעשות. ערב טוב, ואל תתבאס יותר מדיי |
|
The Shine(שולט) |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
The Shine(שולט) • 16 בפבר׳ 2013
מלכתא כתב/ה: הערה קטנה: לא עדיף היה לכתוב לו על כך בהודעה פרטית?
ואם כבר אתה מעלה את זה לפורום, וזה פתוח לדיון בפניי כולם, אביע את דעתי. אני חושבת שכלובי משקיע מאוד באתר, לראיה כל השיפורים שקורים בו לאחרונה (בין היתר הצ'אט המצויין). אינני יודעת מה נושא הפנייה שלך, אבל יכולה להעיד כי תמיד קיבלתי מענה לכל שאלה שלי. תזכור שמדובר באדם אחד, שלא חייב לנו כלום, ומקבל עשרות אדומות ביום- שבחלקן לפחות אין לו יותר מדיי לעשות. ערב טוב, ואל תתבאס יותר מדיי אני פניתי אליו והוא התעלם בכללי ובמסר אישי שאחרות פנו אליו ענה ישר זה לא פעם ראשונה שזה קורה |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
אל דאגה -
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
בלוסום(לא בעסק) • 16 בפבר׳ 2013
אתה לא היחיד שהוא בקושי עונה לו אם בכלל...
(מצטערת שהרסתי לך תתאוריה...) |
|
LoLLi(שולטת){Mighty Max} |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לא יודעת מה אתם רוצים...
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
LoLLi(שולטת){Mighty Max} • 16 בפבר׳ 2013
לי תמיד עונה וגם לפיצ' המון פעמים נענה וטיפל בקשר לבאגים בצ'ט!
אוהבים אותל כלובייי (גם בלי הסאונד של ההצלפות) ואם כבר בהצעות יעול עסקינן זה רק אני או שיש הרבה מה לשפר בכלובי באנדראויד? |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
בטי בום(שולטת) • 16 בפבר׳ 2013
כלובי תמיד חוזר גם אם לוקח לו קצת זמן.
להבדיל ממה שנהוג לחשוב כלובי לא חי בכלוב ויש לו חיים, בכל יום אני בטוחה שהוא מכבל כמה וכמה תלונות, אני מתארת לעצמי שהוא עובד קשה לתקן את הבאגים של הצאט החדש. אני מאמינה שמתלוננים סדרתיים מקבלים יחס יותר פושר מאנשים אחרים ואנשים שאתה מכיר או מחבב נענים יותר מהר, אגב לא רק בכלוב גם בחיים זה ככה. |
|
A v(שולט) |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
A v(שולט) • 16 בפבר׳ 2013
בטי בום כתב/ה: כלובי תמיד חוזר גם אם לוקח לו קצת זמן.
להבדיל ממה שנהוג לחשוב כלובי לא חי בכלוב ויש לו חיים, בכל יום אני בטוחה שהוא מכבל כמה וכמה תלונות, אני מתארת לעצמי שהוא עובד קשה לתקן את הבאגים של הצאט החדש. אני מאמינה שמתלוננים סדרתיים מקבלים יחס יותר פושר מאנשים אחרים ואנשים שאתה מכיר או מחבב נענים יותר מהר, אגב לא רק בכלוב גם בחיים זה ככה. בטי באמת ? את מאמינה במה שכתבת? והאמת כמו תמיד לא משנה מה יגידו כמה יגידו...זה לא ישנה כלום. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת פבר' 16, 2013 12:35 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
בטי בום(שולטת) • 16 בפבר׳ 2013
כן לגמרי
|
|
A v(שולט) |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
A v(שולט) • 16 בפבר׳ 2013
בטי בום כתב/ה: כן לגמרי
טוב..לצערי לא נגיע להסכמה. וכבר מזמן הבנתי איך דברים מתנהלים כאן,והתמימות לגביי ה"בית החם" עברה וזו רק סיסמה ריקה. ופה זה בערך המקום האחרון שאיכפת לי אם ישתנה או לא. ואם תבדקי תראי שבהרבה מקומות כתבתי שזכותו של כלובי להתנהל כפי שבא לו. ומצד שני זה לא אומר שההתנהלות תקינה או נכונה. |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
מלכתא • 16 בפבר׳ 2013
ניצוץ באפלה כתב/ה: מלכתא כתב/ה: הערה קטנה: לא עדיף היה לכתוב לו על כך בהודעה פרטית?
ואם כבר אתה מעלה את זה לפורום, וזה פתוח לדיון בפניי כולם, אביע את דעתי. אני חושבת שכלובי משקיע מאוד באתר, לראיה כל השיפורים שקורים בו לאחרונה (בין היתר הצ'אט המצויין). אינני יודעת מה נושא הפנייה שלך, אבל יכולה להעיד כי תמיד קיבלתי מענה לכל שאלה שלי. תזכור שמדובר באדם אחד, שלא חייב לנו כלום, ומקבל עשרות אדומות ביום- שבחלקן לפחות אין לו יותר מדיי לעשות. ערב טוב, ואל תתבאס יותר מדיי אני פניתי אליו והוא התעלם בכללי ובמסר אישי שאחרות פנו אליו ענה ישר זה לא פעם ראשונה שזה קורה א. לא היה לו מה לענות לך ב. הוא טרם ראה את ההודעה, ועדיין לא הספיק לענות לך. כך או כך, זה נראה כמו נושא שעדיף לסגור בהודעות פרטיות. |
|