נוריתE |
לפני 11 שנים •
20 בפבר׳ 2013
אל תטוסו עם אל על
לפני 11 שנים •
20 בפבר׳ 2013
נוריתE • 20 בפבר׳ 2013
אל תטוסו עם אל על
נסענו למקסיקו הם השאירו את המזיוודות,שלוש,בשרל דה גול בפריז וקיבלנו אותן בסן חוזה יום אחרי שנחתנו ובחזרה, אתמול בלילה,הם השאירו שתי מזיוודות בפריז "כי לא היה הי להם זמן לבדוק את כל המיזוודות" ,,אנחנו הגענו לפריז בחמש שם, לקחנו כרטיסים בתשע, והטיסה יצאה בחצות כשאראנו להם את האישורים של המיזוודות ,ששלחו לנו כל הדרך מסן חוזה למקסיקו סיטי לפריז ולארץ, וחוצ מזה, אל על לא מרשים לנעול מזוודות אז בסן חוזה אחרי שחיטטו ובדקו והבידוק המקסיקאי הוא מאוד קשוח , שמו עליהם אזיקונים לנעול, ובמיזוודה היחידה,שכן היגיעה האזיקון היה חתוך,אחרי שהן היו רק בשדה תעופה, עכשיו "הם בודקים אם זה הגיע עם הטיסה"של חמש או שמחר בבוקר או בערב, ואנחנו לא היחידות. הרסו לי את הטיול. רק חלק מהבגדים של הבת שלי חזרו,שלי,בכלל לא, וכל המתנות למשפחה עוד אין. אני כבר לא מדברת על זה שאל על יקרים יותר וששבע שעות התיבשנו בפריז. וfyi עם איסתא, אני לא נוסעת יותר. |
|
נולי |
לפני 11 שנים •
20 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בפבר׳ 2013
נולי • 20 בפבר׳ 2013
איסתא זה בכלל מכה
וכמו בכל חברה גם באל על יש תקלות. לא מנסה להגן. אין לי אינטרסים ,מלבד הלאומיים, באל על. בטוחה שמחורבן לכן לגמרי. סתם נקודה למחשבה. מאחלת שהכל יגמרבטוב. |
|
נער הייתי |
לפני 11 שנים •
21 בפבר׳ 2013
זה קרה לי בעבר..
לפני 11 שנים •
21 בפבר׳ 2013
נער הייתי • 21 בפבר׳ 2013
הרגשה מעצבנת..
אבל בסוף הכל הגיע אלי עד לבית.. ( למעט 2 פקטים.. ) את ההלוך תמיד אני טס באלעל, חזור לא.. בגלל כל הבידוק והבלאגן שתיארת..! |
|