Maximov |
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
למה יש אותה מוזיקה בליינים?
לפני 11 שנים •
15 בפבר׳ 2013
Maximov • 15 בפבר׳ 2013
רק אני חושב שצריך לעדכן את מלאי השירים?
|
|
pop101 |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
pop101 • 16 בפבר׳ 2013
אני תמיד מחדש את המלאי מוזיקה כשאני בא לתקלט אבל תנחש מה? אנשים באים ומבקשים את אותם השירים כל הזמן. גם שאני פותח אשכול בקשות למוזיקה אז תמיד מבקשים מה שאני גם ככה מנגן ופה ושם יש בקשות חדשות אבל זה נדיר
|
|
Ricky B |
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
16 בפבר׳ 2013
Ricky B • 16 בפבר׳ 2013
pop101 כתב/ה: אני תמיד מחדש את המלאי מוזיקה כשאני בא לתקלט אבל תנחש מה? אנשים באים ומבקשים את אותם השירים כל הזמן. גם שאני פותח אשכול בקשות למוזיקה אז תמיד מבקשים מה שאני גם ככה מנגן ופה ושם יש בקשות חדשות אבל זה נדיר
אני מסכים אם חברי המלומד, אנחנו מנסים דברים חדשים ולרוב מקבלים תגובות שליליות,אין שבוע שאנחנו לא מחפשים יציא חדשה או משהוא שפשוט בא טוב, אנחנו מצליחים פה ושם להתבטא ולתת את הטעם האישי שלנו אבל תמיד יבקשו את..מילטארי פאשן שאו לומרות שיש לאנד 1 כמות מחובדת של שירים אחרים טובים....וכן מבקשים מאיתנו את היהודים לפחות 4 פעמים בערב...או ריאנה בזמן שהכי לא מתאים... |
|
ניקי666 niki |
לפני 11 שנים •
19 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 בפבר׳ 2013
ניקי666 niki • 19 בפבר׳ 2013
נתחיל מזה שריקי הוא אחד הטובים בארץ ,אם הייתי בעלי ליין הייתי משאיר לו לקבל החלטות בנושא המוזיקה ,אני מניח שאכן אנשים דורשים שוב ושוב את אותם הדברים ואחרי זה עוד אומרים שמשעמם .
המוזיקה כיום בליינים היא סוג של הרגל לאנשים כאשר הליינים הראשונים בארץ נתנו כיוון ואנשים מתקשים להשתחרר ממנו . הליינים של הפטיש באירופה מאוד שונים ונכון המוזיקה שם שונה כמו גם עוד הרבה דברים אחרים ששונים ,מי שראה וחווה אירופה מתקשה לעיתים לחזור להפקות בארץ ,אני מניח שהשינוי יגיע אבל זה יקח זמן . |
|
FENNEC FOX |
לפני 11 שנים •
21 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 בפבר׳ 2013
FENNEC FOX • 21 בפבר׳ 2013
אני למשל ממש לא אוהב את כל מוסיקות הרוק והמטאל והטראנס וכל ה"רועשים" למיניהם שמושמעים בליינים (ומבחינה זו אין ממש הבדל מבחינתי בין הליינים השונים).
אני בא מתחום יותר מסורתי של מוסיקה (המכונה כיום כ "קלאסית" למרות הכינוי הלא מדוייק) וגם אוהב מוסיקה ווקאלית.. ועדיין , אני אוהב פמדום , ובדס"מ והולך לליינים (גם אם לעיתים רחוקות) ומסתשן שם ואו יושב על הבאר.. המוסיקה שם לא מתאימה לי ולא לרוחי , אבל מה לעשות.. עוזר לי?.. רוב האנשים (הקהילה) קובעים את הנורמה , והחליטו שזו סוג המוסיקה שמתאימה ללוות פטישים , בדס"מ , אווירת אורגיות וכד. (מקסימום , מדבר אליי לעיתים סגנון "גותי" ).. אז אני נשאר במיעוט... מה לעשות.. כנראה הצד המוסיקאלי בליינים אף פעם לא יכוון לשכמותי.. הפנמתי.. |
|
ניקי666 niki |
לפני 11 שנים •
21 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 בפבר׳ 2013
ניקי666 niki • 21 בפבר׳ 2013
שוב ,הליינים באירופה מגוונים יותר ועונים על צרכים של כל הבליינים ,כאן שונה ואני בטוח שזה ישתנה .
|
|
FENNEC FOX |
לפני 11 שנים •
22 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 בפבר׳ 2013
FENNEC FOX • 22 בפבר׳ 2013
אני לא יודע אם באירופה יש ליינים שמתרכזים במוזיקה ווקאלית גותית , אבל בהחלט שם הכל ייתכן..
וגם מבחינת הקהל זה בטח שונה.. עניין אחר אבל , קהילה שמצפה לסובלנות כלפיה או לא מצפה, אבל ישראלים כמו ישראלים, גם ב"קהילה הזו.. נדחפים בתור , מתערבים בסשנים לא שלהם , לא נימוסיים.... וכו וכו.. |
|
Ricky B |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
Ricky B • 23 בפבר׳ 2013
ניקי666 niki כתב/ה: נתחיל מזה שריקי הוא אחד הטובים בארץ ,אם הייתי בעלי ליין הייתי משאיר לו לקבל החלטות בנושא המוזיקה ,אני מניח שאכן אנשים דורשים שוב ושוב את אותם הדברים ואחרי זה עוד אומרים שמשעמם .
המוזיקה כיום בליינים היא סוג של הרגל לאנשים כאשר הליינים הראשונים בארץ נתנו כיוון ואנשים מתקשים להשתחרר ממנו . הליינים של הפטיש באירופה מאוד שונים ונכון המוזיקה שם שונה כמו גם עוד הרבה דברים אחרים ששונים ,מי שראה וחווה אירופה מתקשה לעיתים לחזור להפקות בארץ ,אני מניח שהשינוי יגיע אבל זה יקח זמן . תודה על הפירגון |
|