bbqueen(מתחלפת) |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
Re: איזה הסחפות .כמה בולשיט
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
bbqueen(מתחלפת) • 23 בפבר׳ 2013
אטלנטיס כתב/ה: בכל דבר בחיים יש איזשהו סיכון .אז לא נחיה ?
והפיכת האישה פה לקורבן ? תתביישי לך .עלובה מה הקשר? איזה קיצוני אתה לוקח את הדברים שלי, אני מתריעה מפני הסיכון, לא מעודדת את כולן להפוך לפרנואידיות. עצם התג' המוגזמת שלך לאמור, בלי מעט תובנה שאופי האתר אכן מושך אליו סיכונים רבים, מעידה שגם לך יש מה להסתיר. |
|
walking dead |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
walking dead • 23 בפבר׳ 2013
גם לדעתי ההתראה הזו המופנית רק לנשים "צעירות" מיותרת. כבר היו כאן גברים שנפלו גם הם קורבנות להונאה ומרמה מצד גברים ונשים, לא חסרות גם נשים שרלטניות כאן.
כמו בכל מקום אחר בעולם, כל אדם צריך להפעיל את שיקול הדעת שלו ואת האינסטינקטים הפרטיים שלו ולקבל החלטות בהתאם לסטנדרטים שלו. ואם מישהי/מישהו מאמין ששיחת טלפון לאחר כמה הודעות אינה מזיקה או מסוכנת - גם זה לגיטימי ומקובל. באמת שאיני מאמינה ששיחת טלפון הינה מסוכנת יותר מללכת למסיבה. או לנסוע בטרמפ עם מישהו מהקהילה עמו יש היכרות שטחית. |
|
bbqueen(מתחלפת) |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
free spirit כתב/ה: גם לדעתי ההתראה הזו המופנית רק לנשים "צעירות" מיותרת. כבר היו כאן גברים שנפלו גם הם קורבנות להונאה ומרמה מצד גברים ונשים, לא חסרות גם נשים שרלטניות כאן.
כמו בכל מקום אחר בעולם, כל אדם צריך להפעיל את שיקול הדעת שלו ואת האינסטינקטים הפרטיים שלו ולקבל החלטות בהתאם לסטנדרטים שלו. ואם מישהי/מישהו מאמין ששיחת טלפון לאחר כמה הודעות אינה מזיקה או מסוכנת - גם זה לגיטימי ומקובל. באמת שאיני מאמינה ששיחת טלפון הינה מסוכנת יותר מללכת למסיבה. או לנסוע בטרמפ עם מישהו מהקהילה עמו יש היכרות שטחית. לפני שאתם תוקפים תקפידו לקרוא מה שכתוב ולא מה שנדמה לכם שכתוב, כתבתי "בעיקר ל-" לא "רק ל-" בכל אופן, אני כן התנסתי פה כבר מספיק לדעת על מה אני מדברת, אתם יכולים לחשוב מה שבא לכם. העיקר, אני מקווה, שהמסר שלי הצליח להגיע לחלק מהצעירות וצעירים באתר הזה. |
|
walking dead |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
bbqueen, הבעתי את דעתי האישית, לא תקפתי אותך. לא כולם חייבים להסכים איתך (ואפילו לא איתי).
|
|
walking dead |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
ואגב, ברגע שכותרת הנושא שבחרת הוא "התראה לנשלטות ושולטות צעירות!" קשה להסיק מזה שאת מתכוונת להתראה גם לגברים, צעירים או לא.
|
|
שמפניה זהובה |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
התראה לשולטים ונשלטים בכל גיל
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
שמפניה זהובה • 23 בפבר׳ 2013
השמרו מנשים כמו כותבת הפוסט .ממורמרת ודוחה
|
|
bbqueen(מתחלפת) |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
Re: התראה לשולטים ונשלטים בכל גיל
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
שמפניה זהובה כתב/ה: השמרו מנשים כמו כותבת הפוסט .ממורמרת ודוחה
אני דווקא בכלל לא ממורמרת אני דיי מסופקת ממה שיש. אבל שוב, אם אתם בוחרים לראות באור שלילי את האזהרה שלי זאת בעיה שלכם. |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
Re: הכי חשוב
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
מלכתא • 23 בפבר׳ 2013
DoritiP כתב/ה: rapunzel כתב/ה: לא ליפול למניפולציות זולות כגון
מי שלא עוברת לטלפון עם כל אחד מיד = הסתתרות חולנית מאחורי המקלדת או טלפון הוא מדיה שפויה ויעילה יותר אלה מניפולציות בגרוש. כל אחד שיעשה מה שמרגיש לו בנוח רק קחו בחשבון שיש הרבה מידע שאפשר להשיג עליכם ממס' הטל' שלכם גם אם הוא "חסוי"... תודה שהעלית את הנושא המאד חשוב הזה rapunzel לי נראה שזו בעיה אישית שלך לא לדבר בטלפון אני לא מבינה איך אפשר לקיים קשר בלי לןדבר בטלפון חוץ מזה עצוב שאת הופכת את הגברים לחיות טרף רק כדי להצדיק את הבעיה שלך לא להתקשר בטלפון יש הרבה צורות לשוחח בלי להזדאות למשל SKYPE וטלפון ציבורי אם ממש ממש את רוצה להצדיק את הפראנויה שלך מזיהוי מספר הטלפון לא מאמינה שאיזה גבר בכלל יותר על שיחה טלפונית בלי שהוא בכלל יודע אם שווה לו להתהמץ איזה שטויות בחיי! היה שרשור על זה, ממש לפני שבוע בערך, ובו דובר על כל הנושא של לעבור לטלפון. ואני אגיד את מה שאמרתי גם שם, שאם יש אנשים שמוכנים לעבור לשיחת טלפון אחרי שתי אדומות- שלא יופתעו שהקשרים שלהם זולים בדיוק כמוהם. |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
Re: התראה לשולטים ונשלטים בכל גיל
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
מלכתא • 23 בפבר׳ 2013
שמפניה זהובה כתב/ה: השמרו מנשים כמו כותבת הפוסט .ממורמרת ודוחה
תודה על האזהרה, אני בהחלט אדע להתרחק מאנשים כמוך שמשתמשים במילות גנאי ובהכפשות הרבה לפני שמנסים להבין את המהות. (אגב, דרך מקורית להזהיר מפני עצמך) |
|
walking dead |
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
Re: הכי חשוב
לפני 11 שנים •
23 בפבר׳ 2013
מלכתא כתב/ה: DoritiP כתב/ה: rapunzel כתב/ה: לא ליפול למניפולציות זולות כגון
מי שלא עוברת לטלפון עם כל אחד מיד = הסתתרות חולנית מאחורי המקלדת או טלפון הוא מדיה שפויה ויעילה יותר אלה מניפולציות בגרוש. כל אחד שיעשה מה שמרגיש לו בנוח רק קחו בחשבון שיש הרבה מידע שאפשר להשיג עליכם ממס' הטל' שלכם גם אם הוא "חסוי"... תודה שהעלית את הנושא המאד חשוב הזה rapunzel לי נראה שזו בעיה אישית שלך לא לדבר בטלפון אני לא מבינה איך אפשר לקיים קשר בלי לןדבר בטלפון חוץ מזה עצוב שאת הופכת את הגברים לחיות טרף רק כדי להצדיק את הבעיה שלך לא להתקשר בטלפון יש הרבה צורות לשוחח בלי להזדאות למשל SKYPE וטלפון ציבורי אם ממש ממש את רוצה להצדיק את הפראנויה שלך מזיהוי מספר הטלפון לא מאמינה שאיזה גבר בכלל יותר על שיחה טלפונית בלי שהוא בכלל יודע אם שווה לו להתהמץ איזה שטויות בחיי! היה שרשור על זה, ממש לפני שבוע בערך, ובו דובר על כל הנושא של לעבור לטלפון. ואני אגיד את מה שאמרתי גם שם, שאם יש אנשים שמוכנים לעבור לשיחת טלפון אחרי שתי אדומות- שלא יופתעו שהקשרים שלהם זולים בדיוק כמוהם. מלכתא, שימי לב איך את יוצאת נגד שיפוטיות ובכל זאת חוטאת בה בעצמה. ואם אספר לך שאני מכירה קשרים שהגיעו לנישואין מאושרים שהחלו בדיוק כך ועוד כאן בכלוב המסוכן ושורץ פורעי החוק הזה? ולכנות מערכת יחסים של בני זוג "קשר זול" רק כי הוא שונה משלך זו הכפשה צבועה לשמה, אפרופו. |
|