T O M(שולט) |
לפני 21 שנים •
22 ביוני 2003
שלטים
לפני 21 שנים •
22 ביוני 2003
T O M(שולט) • 22 ביוני 2003
שלט בכניסה לליוויה מפוארת:
אנחנו יורים על כל סוכן מכירות שני שנכנס אלינו, בדיוק עכשיו יצא אחד שלט בשרותים ציבוריים: אל תחמיא לעצמך, התקרב לקיר! שלט בכניסה לבית קברות: למכירה מצבה משומשת, במיוחד לאנשים בשם דני שלט בשגרירות ארה"ב במוסקבה: נא לא לדרוך על הדשא, זה שובר את המיקרופונים! שלט בשרותים ציבוריים: חבר יקר חבר חביב, השתן לחור ולא סביב. ואם זה לא יוצא בקשת אפשר קרוב יותר לגשת! שלט על מצבה: כאן שוכבת אישתי היקרה שרה, סוף סוף לבדה! שלט בבית משפט: !לפעמים צדק הוא רק כוכב שלט בשרותי גברים: אם את יכולה לקרוא שלט זה, אז את בשרותים הלא נכונים! שלט על גבו של אופנוען: אם אתה קורא את זה עכשיו אז כנראה שהבחורה שלי נפלה מהאופנוע! שלט בבית זונות: יש מי שנידפק ויש מי ש-Need Fuck ! שלט בשרותים ציבוריים: אל תעשן בשירותים כמו שאתה לא מחרבן במאפרה! שלט בשרותים צבאיים: חייל נחמד חייל חביב חרבן לחור ולא סביב, חרבן לאט, חרבן בנחת כי הרס"ר נמצא מתחת! שלט בשרותים ציבוריים: אם אתה רוצה להיכנס, כנס. אם אתה רוצא לצאת, צא.אבל אל תעמוד בכניסה ותקרא מה שכתוב! שלט באולם הרצאות: הרצאה על מסע בזמן תערך לפני יומיים! שלט על מצבה של נהג מרוצים שמת בגלל פנצ'ר: מת ונולד עקב חור בגומי! שלט על מקרן הטלויזיה לפני סרט ארוטי: אם אין אישתך לידך, קח את ידך במקום אישתך שלט בכניסה לחנות הומואים: הכניסה מאחור! שלט בכניסה למשרד שידוכים: האהבה עיוורת, אך נישואים פוקחים עיניים שלט בכניסה לבית זונות: סקס זה אחד מתשע הסיבות שבגללן כדאי לחיות. השמונה האחרות לא חשובות. שלט בכניסה לחור: אתה ניכנס למקום שממנו יצאת שלט בשירותי גברים: למה אתה מחפש בדיחה על הקיר כשיש לך אחת ביד! שלט על מצבה: דרוש שותף, עדיף לא מעשן שלט על מצבה: כאן שוכבת אישתי היקרה לי מכל, למכירה חיפושית במצב טוב שלט בבר: אם אתה יכול לקרוא שורות אלא, אז אתה לא שתוי, תזמין לעצמך עוד בירה! בכניסה למשרד שידוכים: סבא מחפש פרח, הנער מחפש פה רך שלט במקלחות משותפות: אל תשתין במקלחת כשם שאינך מתרחץ באסלה! שלט בחדר מורים: מורה נהדרת היא מורה שלא נעדרת שלט בכניסה לבניין מגורים: אל תעשו אהבה בחדר המדרגות, האהבה עיוורת אבל השכנים לא! שלט בכניסה למועדון הומואים: אני לפניך, אך אשמח להיות גם מאחוריך שלט על כלוב של יענות בגן חיות: נא לא להבהיל את היענות, הרצפה עשויה מבטון |
|
sheze(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
22 ביוני 2003
לפני 21 שנים •
22 ביוני 2003
sheze(נשלטת) • 22 ביוני 2003
העלית לי חיוך על הבוקר
|
|
DomDomina(שולט) |
לפני 21 שנים •