Melody303(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
חיזור והתמסרות, לפני
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
Melody303(נשלטת) • 4 במרץ 2013
כבר זמן מה אני מקבלת את הרושם שרוב השולטות רוצות להיות מחוזרות על ידי הנשלטות המעוניינות בהן, לפני שקשר כלשהו באמת מתחיל ביניהן.
ולא נראה לי שמדובר בחיזור ריקני וטיפוסי לעולם הונילי, אלא כזה שמלא בהתמסרות, ברצון עז מצד הנשלטת להיות שייכת לשולטת הנפנית. יש לי המון התמסרות להציע, ואני משתוקקת למצוא את החיבור שבו אוכל לתת את ההתמסרות הזאת כבר לא מעט זמן. הבעיה היא שיש מרחק עצום בין פניה ראשונה (או שניה או שלישית וכו') לשולטת שאני לא מכירה עדיין, לבין המצב שבו אהיה לאחר הכרות, לאחר שהחיבור הנכון למרגש ימצא. במילים אחרות, בנקודה שאני נמצאת, יש לי המון התמסרות להציע ל"שולטת", כלומר, למישהי שתמלא את התפקיד הזה בחיי בעתיד, ואני אמלא את תפקיד הנשלטת בחייה. אבל אני לא יכולה להציע את ההתמסרות הזאת לנשים (שמזדהות כשולטות) שאליהן אני פונה ראשונית, כי אני לא מכירה אותן עדיין. אני פונה לשולטת ואומרת שאני מחפשת שולטת, ולכן אני רוצה להכיר אותה ולדעת אם נתאים. לעיתים קרובות אני מקבלת את הרושם שהן לא מעוניינות לבדוק זאת, ולא בגלל שפסלו אותי על רקע המידע בפרופיל שלי וכדומה, אלא כי אני לא מחזרת אחריהן מספיק, כי אני לא מציעה להן התמסרות ברמה כזאת או אחרת. מה אתן חושבות? איזה חיזור דרוש בשלב ההכרות הכי-ראשונית? האם יש מקום להתמסרות שם, בכלל? ואם כן, מאיפה ההתמסרות הזאת תגיע? הרי התמסרות דורשת אמון, ואמון דורש הכרות ו/או דברים אחרים, והם עדיין לא קיימים. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
קודם כל בני אדם
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
Madame T(שולטת) • 4 במרץ 2013
לפני ההכרות הראשונית בכל 'צמד' והרכב שהוא של שולט/ת-נשלט/ת צריכה להיות קודם כל הכרות ברמה של בני אדם, שרוצים להכיר זה את זה/זו, רק אחרי זה בא נושא השליטה, ההתמסרות וכן הלאה.
לא ארצה שמישהו יתמסר אלי בצורה 'אוטומטית' אלא אך ורק מתוך הכרות אותי אישית, וזה בודאי לא יכול לבוא מרגע ההכרות הראשוני וגם לא השני. |
|
Melody303(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
Re: קודם כל בני אדם
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
Melody303(נשלטת) • 4 במרץ 2013
Madame T כתב/ה: לפני ההכרות הראשונית בכל 'צמד' והרכב שהוא של שולט/ת-נשלט/ת צריכה להיות קודם כל הכרות ברמה של בני אדם, שרוצים להכיר זה את זה/זו, רק אחרי זה בא נושא השליטה, ההתמסרות וכן הלאה.
לא ארצה שמישהו יתמסר אלי בצורה 'אוטומטית' אלא אך ורק מתוך הכרות אותי אישית, וזה בודאי לא יכול לבוא מרגע ההכרות הראשוני וגם לא השני. האם יש הבדל בין אם מי שרוצה להכיר אותך רוצה זאת מפני שהיא מחפשת שולטת, לבין אם אין להכרות מטרה ספציפית? בין אם הסיבה להכרות מוצהרת או לא? בנסיוני, היו לי כמה הכרויות אחת עם שולטות, שבהן לא הייתה לי את הסיבה הזאת מכתחילה, וסתם באתי להכיר בקטע ידידותי, כי יכולתי. במקרה אחד, זה הפך לקשר השליטה הכי עמוק שהיה לי (והחוויה/התקופה האהובה עליי כאן, בינתיים). במקרה אחר היה עניין להגיע למחוזות האלה, בניגוד לכתוב בפרופיל (נשים בגבולות). למיטב זכרוני, ברוב ההכרויות עם שולטות בהן *כן* הייתה לי את הסיבה שאני מחפשת שולטת מכתחילה, והסיבה הייתה מוצהרת, לא הייתה כמעט התקדמות לכיוון. ההכרויות האלה ברובן או הוגבלו לשיחות וירטואליות ולא עברו הלאה, או התקדמו לסשנים, ולא יותר מכך. וזה נותן לי את הרושם שיש חשיבות גדולה לעניין ההתחלתי, ולא בהכרח רק בכיוון שציינתי בהודעה הראשונה בשרשור, אלא גם בכיוון ההפוך. אם אני מגיעה להכרות עם שולטת, שלא מתוך חיפוש אחר שולטת, נראה שיש סיכוי יותר טוב שיהיה שם עניין, מצד השולטת, מאשר במקרה בו אני מגיעה להכרות מתוך החיפוש הזה. כלומר, אם אני "לא מעוניינת", יש סיכוי יותר גדול שהצד השני יהיה מעוניין. אבל חוץ מאם יש לי סיבה להאמין מכתחילה שקשר ביני לבין מי שאני עומדת להכיר הוא לא פוטנציאלי, אני הולכת להיות מעוניינת. אז מה, לשקר? לזייף חוסר עניין? לא בשבילי. :/ |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
תראי
לפני 11 שנים •
4 במרץ 2013
Madame T(שולטת) • 4 במרץ 2013
כל קשר יכול להתחיל 'במטרה' מסוימת או בלי כל מטרה בכלל ולהגיע למקומות אחרים לגמרי.
אבל כל קשר דורש הכרות ראשונית של שני הצדדים, בין אם קשר של ידידות בלבד, או שליטה, או קשר זוגי+ שליטה או כל ואריאציה אחרת. אני דוגלת בכנות ובהצגת ה'אני' האמיתי שלי והייתי רוצה ושמחה אם גם הצד השני יציג כך את עצמו, ושוב לא משנה מה 'המטרה'. באופן טבעי כל אחד אוהב ונהנה שמחזרים אחריו, אבל עדין זה צריך להעשות מתוך ענין אמיתי וכנות, אחרת זה נראה (לי, לפחות) די חסר טעם ולא יחזיק מעמד זמן רב... |
|