a מק |
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
Re: מנסה להבין למה ואיך להתמודד
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
a מק • 12 במרץ 2013
'מישהי כתב/ה: אני חושבת שמה שאמרו לך פה, חשוב וראוי.
יחד עם זה, לא נאמר לך משהו חשוב נוסף, לדעתי. יחסים עם אשה זה לא כמו יחסים עם חבר. זה נכון שבמקרה ומדובר בקשר טוב, אתם חברים טובים. בכל זאת, אשה זה משהו אחר מחבר גבר. יחסים עם אשה שמעורב בהם גם סקס/ אהבה, הם אחרים מהיחסים שלך עם הידידות שלך. אם ישנן כאלה. חיבור של גבר ואשה זה מערכת יחסים שדומה אבל שונה מכל מערכות היחסים שלנו האחרות. עם ההורים, עם החברים, עם "המנהלים". אתה צעיר. מעולם לא הייתה לך חברה. מעולם לא התנסית עם אשה. מעולם לא הרגשת מה זה להכנס לתוך אשה, ואתה כבר חושש שלא תאהב סקס "רגיל". סקס זה לא רגיל. זה לא שום דבר שאתה מכיר. פורנו ונילי או פורנו בדסמי הוא עדיין פורנו. סרט מבויים. כמו שזוגיות זה לא מה שמראים בסרטי הוליווד ככה פורנו לא משקף סקס או יחסי מין. וזה לא משנה מאיזה סוג. אני מציעה לך לחקור. לגלות את עצמך. במציאות. לא מטילה ספק בנטיות שלך או בידיעה שלך את מה שאתה אוהב. ועדיין, לדעת שאתה "אוהב את אמא יותר מאבא" כשלעולם לא היו לך- לא אמא ולא אבא- זה פשוט לא נכון. כמו צעצוע חדש שקיבלת. כמו משהו שיקר לך. ככה אני מציעה שתנהג כשתפגוש אשה. תכיר אותה. שחק איתה. תלמד את התגובות שלך אליה. תראה מה זה עושה לך. תרגיש מה זה חיבור בין גבר לאשה. אח"כ תראה אם יש בך רצון למשהו שאין בה ומה עושים עם זה אני חולק עלייך. לדעתי זה לגמרי משהו שמרגישים לפני והוא לגמרי נשלט בקרביים. אבל כן, החיים הם יותר מורכבים מהחלטות צבועות בצבע אחד ולגמרי יכול להיות שהוא יהנה נורא גם ממין ונילי של הכנסה והוצאה בנוסף. |
|