סוטה נפש |
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
משפטים שמעלים בי גיחוך
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
סוטה נפש • 12 במרץ 2013
לעיתים אני נתקל בכל מיני משפטים שנוהגים לכתוב אותם "שולטים" למיניהם לכל מיני "נשלטות" שהם מנסים ללכוד "בקסמם". כן כן, הרבה מרכאות אני מכניס במשפט אחד. אחרי הכול, השולטים פה הם לא באמת שולטים אלא אנשים עם ייצר מיני קיצוני. הנשלטות פה הן לא באמת נשלטות אלא שולטות שמשחקות בראשם של השולטים על ידי ריחות החרמנות שהן מפיצות. והקסם? הקסם פג אחרי כמה משפטים שבהם המציאות מכה.
להלן כמה משפטים שמצליחים להצחיק אותי: "את זקוקה לפירוק והרכבה". פחחח - מה אתה אומר... "אני אגע לך בנקודות החשופות". לא, באמת, רק לא זה... "את חייבת להתיר את הכבלים שבך". מה-אתה-אומר "אני לא מחפש קשר. אני מחפש לקשור". תדליק ת'וויז, חפש את סניף הום סנטר הקרוב לביתך. "את חייבת לשחרר". אז זהו שאני לא, אני יכולה לבחור להזדיין או לא, אבל לשחרר? יש עוד הרבה מאוד משפטים שנתקלתי בהם אבל ממילא לא בזין שלי לכתוב מעבר. האם יש שורה תחתונה לפוסט הזה? יש. זה הולך ככה: - זיונים זה משעמם. זיונים מופרעים זה כבר יותר מעניין. כולנו חרמנים, במיוחד עם בוא האביב וחום הקיץ. לא צריך להכביד על הראש ביותר מידי משחקי מילים. אפשר פשוט לכתוב: רוצה להתפרע? - |
|
גורגי99 |
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
באמת?
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
גורגי99 • 12 במרץ 2013
פירוק והרכבה..מה עוברים דירה? אני אגע לך בנקודות החשופות...מה רע בללכת למועדון חשפנות? את חייבת להתיר את הכבלים שבך....מה היא כבלים להתנעה"אולי היא עובדת בשגריר"? אני לא מחפש קשר,אני מחפש לקשור....תקשור קודם תשרוכים של הנעליים מאמי ,שלא תיפול חלילה!!! את חייבת לשחרר...אם כבר לשחרר אז אולי תשחררי את גונתן פולארד ,גברת סוהרת משחררת
|
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
ציטוט...
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
נוריתE • 12 במרץ 2013
"אל תסתכלי על הגיל שלי,
אני אדם בוגר ושולט מנוסה "( בן ה 24 האחרון שפנה אלי) |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
Re: ציטוט...
לפני 11 שנים •
12 במרץ 2013
מלכתא • 12 במרץ 2013
נוריתE כתב/ה: "אל תסתכלי על הגיל שלי,
אני אדם בוגר ושולט מנוסה "( בן ה 24 האחרון שפנה אלי) נורית, לא צחקתי.... אין שום דבר פסול באדם על סמך הגיל שלו, מה גם ש-24, זה מבוגר מחברי קהילה רבים כאן. אם לך ספציפית לא מתאים, זה מקובל, אבל אין זה מעיד על כך שלאנשים צעירים אין לגיטימציה. |
|
מאו(שולטת) |
לפני 11 שנים •
13 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
13 במרץ 2013
מאו(שולטת) • 13 במרץ 2013
לא הבנתי, הם מעלים בך גיחוך כי אתה עצלן אפילו מכדי לחשוב על חיזור מילולי ומעדיף - מכיוון שזה הכלוב וכאן כולן תפתחנה לך רגליים מייד ברגע שתגיד מילה - פשוט לבקש זיון?
|
|
נקבה'(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
13 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
13 במרץ 2013
נקבה'(נשלטת) • 13 במרץ 2013
״שולטים פה הם לא באמת שולטים״
אין כמו שולטים בכיינים שמשמיצים שולטים אחרים |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
13 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
13 במרץ 2013
Episode(לא בעסק) • 13 במרץ 2013
" אתם תאהבו אותי , תעריצו אותי , תקנאו בי ותשנאו אותי ...אבל איכשהו תבקשו לחזור שוב ושוב , כי אצלי תגלו את הצדדים הכי יפים והכי אפלים שלכם , אצלי מרגישים פגיעים אך בטוחים , מגלים את המהות האמיתית שלכם.
אני יותר חכם ממך, יותר מוצלח ממך , שולט בחיים שלי טוב יותר ממך, החברים שלי והקשרים שלי מוצלחים יותר מאלו שלך - באמצעות סגידה , הערצה , שירות ושעבוד יש אפשרות להתחבר אלי. אני רגיל להיות מושא לחיקוי והערצה ונוח לי מאד עם זה. " אותי אישית, זה נורא הצחיק. |
|
Jake(שולט) |
לפני 11 שנים •
14 במרץ 2013
לפני 11 שנים •
14 במרץ 2013
Jake(שולט) • 14 במרץ 2013
Methamphetamine כתב/ה: " אתם תאהבו אותי , תעריצו אותי , תקנאו בי ותשנאו אותי ...אבל איכשהו תבקשו לחזור שוב ושוב , כי אצלי תגלו את הצדדים הכי יפים והכי אפלים שלכם , אצלי מרגישים פגיעים אך בטוחים , מגלים את המהות האמיתית שלכם.
אני יותר חכם ממך, יותר מוצלח ממך , שולט בחיים שלי טוב יותר ממך, החברים שלי והקשרים שלי מוצלחים יותר מאלו שלך - באמצעות סגידה , הערצה , שירות ושעבוד יש אפשרות להתחבר אלי. אני רגיל להיות מושא לחיקוי והערצה ונוח לי מאד עם זה. " אותי אישית, זה נורא הצחיק. אני מצחיק אותך, אה? |
|