סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך מפרידים?

Keeky​(לא בעסק)
לפני 11 שנים • 1 באפר׳ 2013

איך מפרידים?

Keeky​(לא בעסק) • 1 באפר׳ 2013
אם בכלל?

חתיך הורס
טיזר חוצפן
קצת סנוב אפילו
ורוצה להיות מזויין

מין מערכת יחסים משונה, באמת קשה להסביר, אבל בקיצור מובילה אותי לשאלה:

איך אפשר להגביל שליטה רק למיטה?

אני מבינה גברים שפשוט נעים ומגניב להם שטוחנים אותם, ואחלה-סבבה, חוצמזה שזה לא נחשב עדיין 'בנורמה', מבחינתי זה יכול להיות ונילי, אפילו עם סטראפ און - פשוט כמו אישה שאוהבת שמפרקים אותה חזק.

אבל מה עם שליטה של ממש - קשירות, מכות, השפלות...
רק לי קשה להשאיר את זה במימד הזה בלבד?

כי בשבילי, אם זה כבר שם - זה ישר עושה חשק לשעבד אותו לגמרי, להפוך אותו לפאפי קטן, עבד כפוף ומושפט;
ומצד שני, כבר לא בטוחה שזו יכולה להיות מערכת יחסים זוגית מהמקום הזה. עד היום זה לא השתלב לי.

מה דעתכן(ם)? איך ההפרדה נעשית או איפה הגבול עובר - אם בכלל?
בלוסום​(לא בעסק)

לא, לא רק לך קשה,

בלוסום​(לא בעסק) • 1 באפר׳ 2013
אבל יש אנשים שבעבורם זה לא יותר מתבלין חביב לחדר המיטות, אלה הפיזיים.
ויש המנטליים כמונו, שלוקחים את זה לכוונים אחרים
כל אחד והקינק שלו... icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור
Keeky​(לא בעסק)

Re: לא, לא רק לך קשה,

לומדת מהתחלה כתב/ה:

בדיוק icon_smile.gif
אם זה היה רק פיזי זה מאוד קל
אבל אם לא - מה עושים עם הפיל הזה בחדר? icon_wink.gif
drm​(מתחלף)
drm​(מתחלף) • 1 באפר׳ 2013
אין ספק שזה לא קל כמו שאמרו כבר אילו שמעליי.
לי יש שיטה איך להפריד בין הדברים:

הקדמה: הבעיה עצמה נובעת בעיקר מתוך נקודת ההסתכלות שלך כלפי בן הזוג. אנחנו מתרגלים לתת לעצמנו גבולות מסוימים עם אנשים שונים. אחרי שאת כבר רגילה לתפוס אותו בשערות ולהצמיד אותו בין רגלייך, זה יראה לך מאוד רלוונטי ומפתה לעשות את זה גם אחרי זה. אבל עם זאת ההרגלים האלו קשורים גם לסיטואציה שבה את נמצאת. וסיטואציה מושפעת בין היתר מהמקום בו את נמצאת. לדוגמא, את לא תעשי בעבודה את מה שאת רגילה לעשות בבית.

וזה בדיוק הפתרון שלי. לחלק את מערכת היחסים למקומות שונים. למשל, אני מחליט שכשאנחנו נמצאים אצלי בבית, אלו הזמנים שבהם היא הבובה הקטנה שלי. ילדה צייתנית שעושה כל מה שאני אומר עם חיוך על הפנים. כשאנחנו יוצאים לבלות בחוץ אנחנו שווים. כמו כל זוג ונילי "טיפוסי". אפשרי גם שאם אנחנו נמצאים אצלה אז היא תשלוט עליי (אנשים לא מבינים כמה כיף זה להיות סוויץ').
ככה אני יוצר אייתה מספר מערכות יחסית שונות מעט אחת מהשנייה ואפשר לדלג בניהן.

מקווה שעזרתי
Keeky​(לא בעסק)
drm כתב/ה:

הקדמה: הבעיה עצמה נובעת בעיקר מתוך נקודת ההסתכלות שלך כלפי בן הזוג. אנחנו מתרגלים לתת לעצמנו גבולות מסוימים עם אנשים שונים. אחרי שאת כבר רגילה לתפוס אותו בשערות ולהצמיד אותו בין רגלייך, זה יראה לך מאוד רלוונטי ומפתה לעשות את זה גם אחרי זה. אבל עם זאת ההרגלים האלו קשורים גם לסיטואציה שבה את נמצאת. וסיטואציה מושפעת בין היתר מהמקום בו את נמצאת. לדוגמא, את לא תעשי בעבודה את מה שאת רגילה לעשות בבית.

וזה בדיוק הפתרון שלי. לחלק את מערכת היחסים למקומות שונים. למשל, אני מחליט שכשאנחנו נמצאים אצלי בבית, אלו הזמנים שבהם היא הבובה הקטנה שלי. ילדה צייתנית שעושה כל מה שאני אומר עם חיוך על הפנים. כשאנחנו יוצאים לבלות בחוץ אנחנו שווים. כמו כל זוג ונילי "טיפוסי". אפשרי גם שאם אנחנו נמצאים אצלה אז היא תשלוט עליי (אנשים לא מבינים כמה כיף זה להיות סוויץ').

מקווה שעזרתי

לא קצת מתכון לסכיזופרניה? icon_lol.gif
נשמע מגניב אבל נראה לי מה-זה מוזר לתפעל את זה במציאות... =]
drm​(מתחלף)
drm​(מתחלף) • 1 באפר׳ 2013
Keeky כתב/ה:
drm כתב/ה:

מקווה שעזרתי

לא קצת מתכון לסכיזופרניה? icon_lol.gif
נשמע מגניב אבל נראה לי מה-זה מוזר לתפעל את זה במציאות... =]

שכחתי לספר לך שיש לי פטיש לסכיזופרניה icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

וברצינות אני חושב שהכל מוזר עד שמתרגלים. פעם גם חשבתי שלקל הצלפות משוט זה מוזר
המלט

Re: לא, לא רק לך קשה,

המלט • 1 באפר׳ 2013
Keeky כתב/ה:
לומדת מהתחלה כתב/ה:

בדיוק icon_smile.gif
אם זה היה רק פיזי זה מאוד קל
אבל אם לא - מה עושים עם הפיל הזה בחדר? icon_wink.gif

מה שעושים בכל פעם שנתקלים בפיל בחדר: מקטינים את הפיל, או מגדילים את החדר.
מלכתא
מלכתא • 1 באפר׳ 2013
מכיוון שאני לא נשלטת,
אתייחס לחלק שלגביו כן אוכל להתייחס- הפרדה לצורך מערכת יחסים.
הפרדה כזאת אפשרית והיא אפילו הכרחית. לכל אחד יש צורך לקבל וגם לתת.
איך עושים את זה בפועל? זה מאוד אינדבידואלי וצריך לנסות ולמצוא התאמה. לנסות למצוא משהו שהוא חלק ממערכת יחסים אבל לא בהכרח חלק משליטה.