שפחתו-זונתו |
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
פנטזיה - האורח
לפני 20 שנים •
16 ביולי 2004
שפחתו-זונתו • 16 ביולי 2004
חלק א' -
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=5109 האורח "קח אותה..שלך היא..." המילים ניקלטו באוזניו בלבד בליבו ובנפשו לא קלט אותן ניסה להבין איך הגיע לכאן מה משך אותו . הכל התחיל כבדיחה מכיר הוא אותה שנים פעם לזמן קצר היה מאהבה מאז נשארו בקשר יודע הוא את הקורה איתה ..יודע ולא מבין.. מידי פעם כבדרך הלצה היה חוזר ומזכיר לה כי עדיין חושק הוא בה...והיא כבדרך לצון משיבה לו "תפנה למאסטר" והוא גבר שבגברים לא יבקש רשותו של אחר. אבל בפעם האחרונה הפתיעה אותו "תפנה למאסטר הנה המייל ואני רצינית" הופתע וכתב רצה לראות עד לאן ירחיקו הדברים...והם הרחיקו. והנה הוא כאן לצידי אדונה "המאסטר", לא כך הכיר אותה ידע אותה כאשה אסרטיבית דעתנית בביתה ובעבודתה על פיה ישק דבר. בתאוריה ידע את העובר עליה סיפרה לו קטעים, ידע שזחלה, ידע שליקקה כפות רגליו, ידע שכאבה ידע שהיא שלו רכושו – ידע ולא קלט. רק עתה משראה את שניהם יחדיו הבין את עומק החיבור בינהם את הצורך שלה לתת מהלב מהנשמה להסיר מעצמה כל אחריות ואת הצורך שלו לקבל. ראה את העדינות בה ליטף את ראשה את הדיוק והכיוון בה היכה אותה איך לקח אותה עם הכאב לנקודת השיא ועוד טיפה קדימה – איך הכל תוכנן על מנת שלא להשאיר סימנים על מנת שלא יגרם נזק בלתי הפיך. ראה את תגובות גופה לכל ליטוף ומכה ראה והתחיל להבין וככל שהבין יותר ידע כי רחוק הוא מלהבין ולדעת עד תם את הקשר המיוחד הזה בין שניהם. המכות זעזעו אותו – פעם משסיפרה לו כי הוצלפה בחגורה אמר "מזל שלא הייתי נוכח הייתי הורג אותו במכות" והנה הוא כאן יושב לד אדונה היא למרגלותיהם והוא יושב ושותק רואה אותה בהשפלתה, רואה אותה מוכה רואה וחש את כאבה רואה ולא זז אולם ובעיקר רואה הוא את האור הקורן מליבה ומנשמתה. (בזמן האחרון התחיל להתעניין לקרוא ביתר תשומת לב את הלינקים ששלחה לו והדברים החלו אט אט לחלחל בנפשו) ועתה היא שלו, אמנם בהשאלה, אומנם לזמן מוגבל אולם שלו היא לעשות בה כרצונו (במסגרת המגבלות ובכפוף למילת הבטחון כפי שהבהיר לו אדונה). והמחשבות רצו במוחו "מה היא רוצה?" אבל כבר הבין – כאן בחדר הזה לרצונה אין משמעות ויותר מכל רצה במוחו השאלה "מה אני רוצה?" האם יקח אותה בעדנה כפי שידע וזכר אותה או ינצל את ההזדמנות שנקרתה לו לנסות להוציא אל הפועל את המחשבות הרצות בליבו ונפשו בנושא השליטה, האם יוכל להשפילה? האם יוכל להכותה? הביט בה מונחת לרגליו הושיט לה את ידו ואמר "קומי הביטי אלי" |
|