סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הייתי חייב לשתף

בארי
לפני 11 שנים • 17 באפר׳ 2013

הייתי חייב לשתף

בארי • 17 באפר׳ 2013
ממממ

תאריך

01:02 17/04/13

חובה לקרוא !
כבר הצלנו 3 בנות ו 2 בנים באתר משוקץ זה ממוות וודאי (סרטן הגרון סרטן הרחם) !
סיפור אמיתי !
בחור באתר זה היה מבסוד, כותב לי, כבר ביצעתי מין אוראלי ל 40 בנות...היה שמח על החטאים שלו והתועבות וטירוף היצרים...חגג ! אמרתי לו להפסיק !
בהתחלה צחק עליי וקילל אותי . אמר לי שאני משוגע !
תעזוב שטויות אמר לי ! תן להנות !
שלחתי לו את האימייל הזה ושיילך לבדיקה רפואית דחוף ! הוא נבהל !
לאחר שבוע לא הופיע שוב באתר. השם יודע מה איתו ר"ל ואם הוא בחיים בכלל !
מקרה שני ,בת אחת כנ"ל, שאלה אותי איך ידעת שיש לי סרטן הרחם ?! אני נותחתי מזה פעמיים ובטיפולים והקרנות , אמרה לי ! ואני לא מתכוונת להפסיק, ענתה לי בקול רם ! מתאבדת ממש ! היצרים שגעו אותה עד כדי התאבדות ! ונעלמה עם המחלה...ר"ל. השם יודע אם היא עוד בחיים!
מה לעשות...
יש דין ויש דיין !
היצר הרע משתדל להרוס נשמות גבוהות כמו שלך דווקא. בחטאים, בתועבות, בכסף קל, באשליות...
השאלה כמה זמן נשאר עד שסל החטאים מתמלא...ואז...הכל נגמר ! פתאום ! וההמשך בעולם הבא מבהיל עוד יותר...
חטאת ? שוב נפלת ונפצעת ? ככה זה בכל קרב ! לקום ולהילחם מחדש ! לחזור מהר לאבא, לאור, ולא להתייאש... כי הזמן אוזל...והסוף מתקרב...חייבים להינצל !
מחקר: "מין אוראלי גורם לסרטן הפה לגברים וסרטן הרחם לנשים"
חוקרים מארצות הברית בדקו נתוני החולים בסרטן הפה במדינה ב-30 השנים האחרונות. הם מצאו כי חלה עלייה של 225% בשכיחות המחלה, בעיקר בקרב גברים . הסיבה: הדבקות בווירוס הפפילומה האנושי במהלך קיום מין אוראלי . מין אוראלי אמנם לא יכניס אתכם להריון, אך הוא עלול להרוג אותכם. מחקר חדש, המצטרף למחקרים קודמים שנעשו בנושא, מראה כי מין אוראלי מגביר בעשרות אחוזים את הסיכון ללקות בסרטן הפה.במחקר שפורסם באותה שנה בפקולטה לאודונטולוגיה של אוניברסיטת מלמו בדרום שוודיה נמצא קשר דומה בין הדבקה בנגיף HPV לבין מין אוראלי. החוקרים מצאו כי 36% מחולי סרטן הפה היו נשאים של הנגיף HPV, בהשוואה ל-1% בלבד של נשאי הנגיף בקבוצת הביקורת.
כאמור, מחקרים קודמים הראו כי אנשים המקיימים מין אוראלי עם שישה או יותר בני או בנות זוג במהלך החיים, נמצאים בסיכון גבוה פי שמונה להידבק בסרטן ראש או צוואר, הנגרמים על ידי נגיף ה. HPV
מזה זמן רב ידוע כי נגיף זה מגביר את הסיכון לסרטן צוואר הרחם.
החיסון עוזר רק במספר זנים לכן לא יעיל כל כך. המסכנה הנה שאסור לבצע מין אוראלי ומי שעושה זאת נכנס לסכנה וודאית !
www.YESHUOT.NET
להינצל ומהר ! לחזור בתשובה...כי הזמן אוזל...
בקרקעית האוקיאנוס​(נשלט)
נו , הדפוק הזה כל איזה שבועיים אני מקבל הודעה ממנו. לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בעניין, למרות שאני הצעתי לו פעם אחת לשלוח מייל בסגנון גם לגבירות פה ושיעזוב "יצורי אופל" עובדי אלילים כמוני בשקט...

icon_cool.gif
נוריתE
נוריתE • 17 באפר׳ 2013
אולי עדיף שהזבל הזה לא יהיה כאן?
גם לא בציטוטים

תגיד לכלובי איזה ניק שלח לך את זה
כמו שאני ורבים אחרים עשינו כבר ושיחסום,שוב.
בארי
לפני 11 שנים • 18 באפר׳ 2013
בארי • 18 באפר׳ 2013
בקרקעית האוקיאנוס כתב/ה:
נו , הדפוק הזה כל איזה שבועיים אני מקבל הודעה ממנו. לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בעניין, למרות שאני הצעתי לו פעם אחת לשלוח מייל בסגנון גם לגבירות פה ושיעזוב "יצורי אופל" עובדי אלילים כמוני בשקט...

icon_cool.gif

הבנתי שהוא שולח את ההודעה גם לנשים ולא רק לגברים.

נורית,את לא צריכה להרגיש מאויימת יש באפשרותך לחסום ולהתעלם
Snitch
לפני 11 שנים • 18 באפר׳ 2013
Snitch • 18 באפר׳ 2013
מרגיש מקופח. אף פעם לא קיבלתי ממנו הודעות icon_sad.gif
מלכתא
לפני 11 שנים • 20 באפר׳ 2013
מלכתא • 20 באפר׳ 2013
גם אני קיבלתי את אותה ההודעה, בד"כ אני מגיעה בהומור וחוסמת,
אבל הפעם החזרתי לו שכותבים "מבסוט" ואפילו קיבלתי תשובה!
להלן:

ט זה טוב.

ד זה דלות.

לא טוב מה שעשה לכן מבסוד !

ותברחי מכאן כל עוד את יכולה.

הזמן אוזל.

icon_lol.gif
הפסיכופט הזה משנה ניקים כל הזמן,
אז פשוט קבלו את זה בהומור.... אם זה לא היה מצחיק כ"כ זה היה די עצוב :/