שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכרויות ומצלמה

LoLLi​(שולטת){Mighty Max}
לפני 11 שנים • 28 באפר׳ 2013

הכרויות ומצלמה

LoLLi​(שולטת){Mighty Max} • 28 באפר׳ 2013
יש לי שאלה
למה כל אחד כאן חושב שזה הכרחי לעשות שיחת וידאו כדי להכיר \ לראות ?
בכל פעם שהתכתבות מהצ'ט והאינבוקס עברה למדיה אחרת
זה הדבר הראשון שבקשו ממני ת-מ-י-ד ככלל!
יצא לי לפעמים לתהות מה העניין
כי אני יכולה להבין שאם מכוונים להפגש לגיטימי לראות אחד את השנייה קודם
אם זה בתמונה, במצלמה, או פייסבוק או כל דבר
אבל התעקשות על מצלמה בלבד - זה לא מובן לי
שאלתי פעם מישהו שביקש ממני דבר כזה - מה העניין?
הוא הסביר לי שחווה לא פעם באתר מקרים של התחזות, בין אם זה תמונה מזוייפת, ואפילו גבר שהתחזה לאשה
אני מבינה את החשש של אנשים לקחת צעד קדימה מעבר לכותלי הכלוב,
כי מן הסתם, כל אחד רוצה לשמור פה על הפרטיות שלו , ובצדק
במקרה ההוא הסכמתי לפתוח מצלמה פעם אחת,
כדי שיראה שאני אישה, אמיתית, והכל בסדר
לאחר מכן הוא המשיך לנדנד לי שנדבר בוידאו כל הזמן
אני לא מחבבת את השיחות וידאו האלה של הסקייפ
(והייתי משתמשת בהן בעיקר כדי לשמור על קשר מחו"ל עם חברים ומשפחה וכו', ולא לסתם שיחות, בטח שלא למטרת הכרות...)
ולא הבנתי את ההתעקשות שלו. הוא החליט שאם אני לא מוכנה לשוחח בוידאו - כנראה שיש לי מה להסתיר,
וזאת למרות שהתפשרתי ופתחתי לו מצלמה כפי שביקש מלכתחילה בניגוד למה שאני מעדיפה!
במקרה אחר מישהו הציב לי כאולטימטום לפתוח מצלמה, גם כשאמרתי לו "אם אני לא מי שאתה רואה בתמונות, תפרסס לי בפנים..."
וכשלא הסכים שלחתי אותו לדרכו, כי בעצם, למה לי להתפשר?
הרי אם אתה לא מאמין, או חושב שאני גבר \ יצורה מתחזה - זו בעיה שלך והפסד שלך בלבד...
ככה אני חושבת לפחות.

דבר נוסף שהוא חלק מהסלידה הגדולה שלי מפני שיחות וידאו-
אני לא יודעת אם מודעים לכך כאן
אבל ככל הידוע לי (ואני לא המבינה הכי גדולה במחשבים)
כשמפעילים שיחת וידאו - זה פתח לפריצה.
ואני נוהגת לשמור על עצמי כמה שיותר בעולם האנטרנט
ועל אחד כמה וכמה באתר הכלוב מפני דברים כאלה,
במיוחד כמובן בכלוב מפחד של חשיפת דסקרטיות וכו'
אז אני דיי נמנעת מלהפעיל מצלמה באופן כללי
אני לא משאירה אותה מחוברת למחשב אפילו, מפאת אותן חששות (ומקרים ששמעתי שקרו, לא בהכרח בכלוב, באופן כללי - של פריצות למחשב)

מישהו יכול פעם אחת להסביר לי מה ההתעקשות הטפשית הזאת?

אני חושבת... שסתם כיף למי שאומר את זה לראות את עצמו במצלמה,
פטיש כזה (במיוחד כאלה שחותרים ללהתפשט במצלמה וכמובן שלא דורשים ממני להתפשט)
יכול להיות דבר כזה? (:
מלכתא
מלכתא • 28 באפר׳ 2013
זה מזכיר לי את שרשור הטלפון- מדוע אנשים מתעקשים על טלפון?
ואלו שמתעקשים על מצלמה, נראה להם נורא פרנואידי שלא מסכימים למצלמה.
ויחד עם זאת,לאחרונה אנו עדים ליותר ויותר מקרים שבהם בחורות צעירות וחסרות נסיון הפעילו מצלמה ובפעולה פשוטה של print screen אפשר לתעד את הוידאו בתמונה.

בשורה התחתונה, כל אחד אחראי על עצמו ועל ביטחונו.
כשמישהו מתעקש איתי על מצלמה או טלפון- זה מדליק אצלי נורה אדומה.
Ultra​(שולט)
Ultra​(שולט) • 28 באפר׳ 2013
הדבר היחיד שאני יכול להגיד הוא שיש הבדל בין שיחה בקול לעומת בכתב וגם
הבדל בשיחת וידאו לבין שיחת טלפון וכו'
אני יכול לומר זאת לא רק מהכרויות אישיות אלה גם ממקום עבודה כאשר עובדים
עם אנשים בחברה גדולה ובינלאומית, בהרבה מיקרים ה "שיחה" בכתב גורמת
ל אי-הבנות ואגרסיות שפחות קיימות בהמצעים יותר אנושיים.

או שאת סתם נתקלת בהרבה סוטים...
בלוסום​(לא בעסק)

בתור נשלטת

בלוסום​(לא בעסק) • 28 באפר׳ 2013
אני חווה את הסליזיות שבזה -
מצלמה = פתח לסייבר.

נ"ב תודה על השעורים בבטיחות - לא היתי מודעת להם.
Uranus
Uranus • 28 באפר׳ 2013
1. לא כל לא כל הגברים כאלה.

2. אם בסטטיסטיקה שלך יצא שכולם ביקשו - תבדקי אם יש משהו בפרופיל הגברי האידאלי שלך שמושך אותך שאולי יש בו את הפגם הזה ואולי תשני אותו קצת כדי שיתאים לך ולרצונות שלך שאחד מהם כפי שברור מהפוסט שלך הוא שמירה על ערך הפרטיות שלך וזה רצון חשוב ולגיטימי.

3. רובנו הגברים באתר נהנים מהחפצה של הנשים איתן אנחנו מבקשים לבוא במגע, זה אפילו חלק מהכיף בכל הסאגה הבדסמית בה אנחנו נמצאים וזה נכון לגברים שולטים ונשלטים וההחפצה הזו באה לידי ביטוי גם דרך מה שאנחנו רוצים לראות בכן. רק חלק יודעים לנהל את ה"סטייה" הזו ולדחות סיפוקים וליהנות מתהליך ההיכרות ומאינטימיות ועוד מגוון תכונות מדהימות ומנטליות שיש לכן, המין הנשי המופלא, להציע לנו... השאר מנוהל על ידי הצורך הזה בקיבעון מוחלט ומעורר רחמים.
כשאדם דורש ללא כל התחשבות בך או באמצעות הצבת אולטימטום שתוותרי על הפרטיות שלך רק כדי לספק את הצורך שלו, יהיה מקור הצורך אשר יהיה (פרנויה, חרמנות, חוסר בטחון או חוסר סבלנות), ברור לך לאיזו קבוצה הוא שייך. השאלה האם את רוצה להיות בחברת אדם כזה.

מישהי יקרה ציטטה בפני משפט חכם:
"גברים אוהב להביט ונשים אוהבות לשמוע... זו הסיבה שנשים מתאפרות וגברים משקרים."

שורה תחתונה: כשגבר דורש ממך כזה דבר על ההתחלה - קבלי את זה כברכה כי בעצם קיבלת בחינם את הידיעה הברורה שלבחור הזה את יכולה לומר בלב שלם: "תודה ולא להתראות".
    התגובה האהובה בשרשור
בקרקעית האוקיאנוס​(נשלט)
טוב, אז אני אענה בתור נשלט ובתימצות, ויסלחו השולטות שלא אוהבות "שכותבים להם פחות מחמש שורות".
למדיום הוירטואלי יש ייתרונות כשזה מגיע להיכרויות אבל יש לו גם הרבה מאוד חסרונות. אחד החסרונות המעיקים ביותר שלו הוא מה שאני מבקש לכנות "אוננות מילולית" , כלומר שהקשר הופך להיות סידרה אינסופית של התכתבויות שאינה מובילה למעשה לשום דבר.

יש שולטות \נשלטות שאולי נהנות מיזה. שכן, עקב ל היחס הלא פרופורציונאלי בין המגדרים השונים הן מקבלות בערך 60 הודעות לאינבוקס ב10 דקות וזה נותן להן תחושה של סליבריטאיות והאדרת העצמי.

אבל אם בהיכרות ממשית עסקינן, הרי שאין תחליף למראה עינים או לפגישה בגובה העיניים על אספרסו או איזה דרינק. ולכן, לקשקש בקומקום עד אינסוף במייל, כאשר בסופו של חשבון יכול להיות שבכלל הבנאדם שאתה מדבר איתו אינו מושך אותך (מאיזה בחינה שהיא) אז זה פשוט בזבוז זמן.

זה לא בהכרח אומר שמה שאנחנו מחפשים זה רק "סשן מזדמן" או "לספק את צרכינו" אלא שבדיוק כמוכן אם כל רצוננו "להשקיע ולשרת אתכן" זמננו אינו הפקר.

ושוב, סלחו לי שאני לא אוהב לכתוב למישהי שטרם פגשתי בהרחבה הכי הכי רחבה את "הכל", (כולל תעודת זהות ומספר חשבון בנק)
LoLLi​(שולטת){Mighty Max}
LoLLi​(שולטת){Mighty Max} • 28 באפר׳ 2013
בקרקעית האוקיאנוס כתב/ה:
טוב, אז אני אענה בתור נשלט ובתימצות, ויסלחו השולטות שלא אוהבות "שכותבים להם פחות מחמש שורות".
למדיום הוירטואלי יש ייתרונות כשזה מגיע להיכרויות אבל יש לו גם הרבה מאוד חסרונות. אחד החסרונות המעיקים ביותר שלו הוא מה שאני מבקש לכנות "אוננות מילולית" , כלומר שהקשר הופך להיות סידרה אינסופית של התכתבויות שאינה מובילה למעשה לשום דבר.

יש שולטות \נשלטות שאולי נהנות מיזה. שכן, עקב ל היחס הלא פרופורציונאלי בין המגדרים השונים הן מקבלות בערך 60 הודעות לאינבוקס ב10 דקות וזה נותן להן תחושה של סליבריטאיות והאדרת העצמי.

אבל אם בהיכרות ממשית עסקינן, הרי שאין תחליף למראה עינים או לפגישה בגובה העיניים על אספרסו או איזה דרינק. ולכן, לקשקש בקומקום עד אינסוף במייל, כאשר בסופו של חשבון יכול להיות שבכלל הבנאדם שאתה מדבר איתו אינו מושך אותך (מאיזה בחינה שהיא) אז זה פשוט בזבוז זמן.

זה לא בהכרח אומר שמה שאנחנו מחפשים זה רק "סשן מזדמן" או "לספק את צרכינו" אלא שבדיוק כמוכן אם כל רצוננו "להשקיע ולשרת אתכן" זמננו אינו הפקר.

ושוב, סלחו לי שאני לא אוהב לכתוב למישהי שטרם פגשתי בהרחבה הכי הכי רחבה את "הכל", (כולל תעודת זהות ומספר חשבון בנק)

אין ספק כמו שאני לא מתלהבת למסור פרטים למישהו שלא פגשתי!
לא דברתי על להפגש - אם הגעתם לגשר והחלטתם להפגש - הכל טוב!
דברתי על כל מה שקורה לפני
וברור שזה חסר תכלית רק להתכתב במשך תקופה מאד ארוכה
אבל עדיין צריך לכבד קצת את הקצב של מי שמולך, ולא לדרוש על השיחה הראשונה מצלמה (במיוחד כשהבנאדם אומר בפירוש שלא מעוניין)

ויראנוס בהחלט מילים כדורבנות (: לא, לא כל מי שנתקלתי בו בכלוב ביקש, אבל הרבה בקשו
וכן, זה גרם לנורה אדומה להבהב אצלי, וכיום אני ישר פוסלת כשמתעקשים על זה
רצסיבי​(נשלט)
לפני 11 שנים • 29 באפר׳ 2013
רצסיבי​(נשלט) • 29 באפר׳ 2013
אכן יש התחזויות ברשת, אבל התחזות של גבר לאישה ניתן לבדוק גם בלי וידיאו, פשוט ע"י שיחת טלפון לא מזוהה של 10 שניות.
לכן, אל תקבלי את התירוץ של בדיקת התחזות.
אם חשוב לו לוודא שאת לא גבר, שיתן לך מספר טלפון, ותחזרי אליו בשיחה לא מזוהה.

מעבר לכך, בעולם הסטייתי הזה, שלבטח משכן בתוכו גם לא מעט סוציופאטים, אני בעד התקדמות זהירה (כלל שאני לא מחיל על עצמי, אבל זה רק בגלל שאני חובב סיכונים), וכל עוד לא בוטחים במי שממול, עדיף לתת לו כמה שפחות פרטים מזהים, ואכן שיחת וידיאו נותנת לצד שממול לא מעט כלים שראוי לאפשר לו רק לאחר היכרות מספיקה.

ועוד דבר, ספקולטיבי משהו. אני, בתור מי שמעוניין בדבר האמיתי (מפגש), בכלל לא שם דגש על וידיאו, ואפילו לא מתעניין בזה. אולי מי שחשוב לו כל כך להגיע לשלב הזה, לא מחפש בכלל את השלב הבא, אלא זו המטרה מבחינתו (ייענו, מאונן מקלדת).
בקרקעית האוקיאנוס​(נשלט)
טוב, אם מישהו מבקש בהודעה הראשונה טלפון\מצלמה, אז אכן זה מדליק נורה אדומה.
יחד עם זאת, אני חושב שאחרי 4-5 הודעות, ואחרי שהסתכלת בפרופיל של הבנאדם, ביקשת תמונה וקראת כמה דברים שהוא כתב, את יכולה להעריך פחות או יותר מי הבנאדם העומד מולך.

לא חסר "טורפים ברשת" אבל עדיין מספר העבריינים יחסית למספר הסוטים כאן הוא קטן, וטוב שכך.
נוריתE
נוריתE • 29 באפר׳ 2013
גם אני,שואלת את עצמי את זה,
אבל חושבת שגם אני רוצה לראות איך בנאדם נראה ,בכדי שלא תהיה לי "הפתעה" אם נפגש
בגלל סקרנות טיבעית
ואם לא מצלמה אז תמונה אמיתית?

אני אישית לא מסתירה
יש לי תמונה ברורה פה ובפייס בוק
ישנם כאלו שכן מסתירים ושמים תמונות בכלל לא שלהם
ואז אומרים כן זה אני - וזה סיפור אמיתי
ואז כשאת נגפשת איתו - איי איי
זה כבר גובל על גבול סתם שקר מטומטם.

הקטע הוא שמנסיון ,הרבה פעמים המצלמה היתה פתוחה רק מהכיוון שלי ומהצד השני בא שלל תירוצים טכניים כביכול למה המצלמה לא עובדת

זה סוג של נסיון שליטה מטופש,לדעתי
והאמת הרבה פעמים המשכתי הלאה בחיי מבלי להפגש עם כאלו.

ומעבר לזה יש לי עוד שאלה
שיותר מטרידה אותי

מה הקטע בלנסות "להפעיל" אותך בצט או מצלמה או שיחת טלפון
כביכול בכדי לבדוק "ם את ציתנית".