Ultra(שולט) |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
מנפץ אגדות
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Ultra(שולט) • 5 ביוני 2013
האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
|
|
A v(שולט) |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Re: מנפץ אגדות
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
A v(שולט) • 5 ביוני 2013
Ultra כתב/ה: האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
אתה חושב שמישהו שלא יודע לקרוא לא יכול להיות שולט??? קראתי מחקר שהתפרסם ברשת ולצערי אני לא מוצא אותו שוב. שאומר דבר פשוט,אנשים פחות "חכמים" פחות "מתוחכמים" הרבה יותר מאושרים בחיים שלהם. |
|
Ultra(שולט) |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
A v כתב/ה: Ultra כתב/ה: האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
אתה חושב שמישהו שלא יודע לקרוא לא יכול להיות שולט??? קראתי מחקר שהתפרסם ברשת ולצערי אני לא מוצא אותו שוב. שאומר דבר פשוט,אנשים פחות "חכמים" פחות "מתוחכמים" הרבה יותר מאושרים בחיים שלהם. בהקשר השאלה המקורית , זה כמעט הפוך, האידיאל הנשי שבאגדות הוא אביר של ימי הביניים שראה בהשכלה חולשה. כתבתי במקום אחר שבקרב חיילי צבא ארה"ב יש כמות גדולה של שולטים וגם כל העור הגיע ל BDSM דרך חבורות HELL ANGELS לא השכלה, לא עדינות, לא נימוסים, בדיוק ההיפך. וכן, ככל שאתה יותר פשוט , אתה חיי בהרגשה של אושר ובלי דאגות והכומר מסביר לך שאתה תיהיה עשיר בעולם הבא וזה לא נוראה שהילדים שלך מתים מרעב כדי שילדי הדוכס ילבשו משי וזהב. אבל אישית זו לא הדרך שלי להעבור את השנים המועתות שלי על הכדור הארץ. |
|
Red E |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Red E • 5 ביוני 2013
Ultra כתב/ה: האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
עם חרב?? |
|
Ultra(שולט) |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Red E כתב/ה: Ultra כתב/ה: האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
עם חרב?? בהחלט, M16 לא היה להם בשנת 1000 חרב ביד ושוט בחגורה. לא BDSM ולא בהסכמה. |
|
Red E |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Red E • 5 ביוני 2013
Ultra כתב/ה: Red E כתב/ה: Ultra כתב/ה: האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
עם חרב?? בהחלט, M16 לא היה להם בשנת 1000 חרב ביד ושוט בחגורה. לא BDSM ולא בהסכמה. אהה , אתה חי בעבר .. |
|
Ultra(שולט) |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Red E כתב/ה: Ultra כתב/ה: Red E כתב/ה: Ultra כתב/ה: האביר השחור על הסוס הלבן עם חרב ושוט, לא יודע קרוא וכתוב.
עם חרב?? בהחלט, M16 לא היה להם בשנת 1000 חרב ביד ושוט בחגורה. לא BDSM ולא בהסכמה. אהה , אתה חי בעבר .. כן - מסדר אבירי השוט. |
|
מחפש בגילי |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
בטח שיש, אפילו קורא ספרים
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
מחפש בגילי • 5 ביוני 2013
נוריתE כתב/ה: למה אי אפשר שניהם באחד?
אין כזה דבר? יש ויש,הצריך רק לחפש |
|
מחפש בגילי |
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
Re: אינטלגנטי לא יכול להיות
לפני 11 שנים •
5 ביוני 2013
מחפש בגילי • 5 ביוני 2013
אישה צייתנית כתב/ה: בוטה וכוחני?
ודאי שיש, אפשר אפילו בוטה פואטי |
|
סירופ(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
6 ביוני 2013
אינטילגנטי משכיל בוטה וכוחני
לפני 11 שנים •
6 ביוני 2013
סירופ(נשלטת) • 6 ביוני 2013
לי יש אחד כזה, האדון שלי
שנון, ידען ושולט תת-עורי, אך לא כוחני, נהפוך הוא, במבט או באצבע מרמזת - אני מצייתת לו כולי השאלה התאומה הרלבנטית היא לאו עבור דום, פה דווקא יש קונצנזוס הקושייה היא דווקא לגבי בן זוג לחיים... אם ונניח שיש שתי אפשרויות, רק שתי אפשרויות א. טיפוס אחראי, מתפקד, קם בלילה בתור שלו להאכיל את הילדה, מפרנס היטב גם אם אינו מאושר מהמקצוע, מאיר פנים לחמותו וגיסותיו, מתקתק ניקיון כלל ביתי וגם עובר דרך השוק, רגיש ומרבה בשיחות נפש, הסקס בסדר אבל לא יותר מזה, הלהט שבקושי היה שם בהתחלה התמסמס לברית שגרת היומיום. או ב. טיפוס היתקליף, שתיקות אפילות, אניגמטי, חושני, פראי, יצרי, מלהיב ומפתיע. אבל לא נחמד לחברות שלך, מרוכז בעצמו והנאתו, עבודה ופרנסה... ככה ככה , נתון לגחמות תקופתיות. . מסוגנן, קפה שחור עם פלח לימון, חופשות פתאומיות בפריז אבל אגואיסט בכל מה שקשור עם קרש האסלה , עוד לא החליט אם אתם גרים יחד או לא ובגלל זה רואה עצמו פטור בכל מלאכות הבית. הסקס- מעולה ולא נגמר. את מי היתן לוקחות? |
|