נוריתE |
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
נוריתE • 25 ביוני 2013
כמו שאמרו כבר פעם
"ירצו יאכלו,לא ירצו,לא יאכלו" מי שלא איכפת להם להיחשף שילכו ומי,שכן איכפת להם שישארו בבית או ילכו למקום אחר. אני, לא רואה את הדאנג'ן כ"מייצג הקהילה" לא השופר ולא הקול הקורא שלנו יש למקום הזה היסטוריה בהופעות בתיקשורת כמעט מיום פתיחתו ביפו והדיון הזה לא חדש אבל מה, תמיד ההצגה התקשורתית היא על גבול הצהוב מלוכלך מאוד. כבר לפני שנים קראתי לתופעה הזאת "קירקס שוטים" תרתי משמע. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
נוריתE • 25 ביוני 2013
אוקיי קראתי
ועכשיו אני פחות ממותנת פותחים חינם(?) את השערים לציבור הרחב??? שאלה: יש שמה שלט "לא להאכיל את ה"חיות"? או שמחלקים שקיות בוטנים בפתח וכמה,ישלמו באי המועדון הרגילים על התענוג הזה? ואני לא מדברת על כסף.... |
|
AIR(נשלט) |
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
AIR(נשלט) • 25 ביוני 2013
לחברי האתר הזה יש נטייה מאוד חזקה לקנטרנות, העיקר שיהיה על מה לדבר ולהתלונן.
תפסיקו לקרקר ולחפור כמו תרנגולות |
|
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} |
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
סקרנות וגן חיות
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 25 ביוני 2013
לפני שאגיב, כגילוי נאות אכתוב כי יצא להיות להיות בדאנג'ן רק פעם אחת... אז כמובן יכול להיות שהדעה שלי לוקה בחסר
אבל, נראה לי כי יש פה התרעמות מעט מוגזמת... בהחלט אפשר להבין את חוסר הרצון שיגיעו סקרנים למיניהם לצפות בבאי המועדון, כמו שבאים מבקרים ל"גן חיות"... אבל בדיוק בגלל זה יכול להיות שהלילה הלבן הוא דווקא פיתרון טוב אם מישהו סקרן, או רוצה לראות חיה אקזוטית לצורך העניין... הוא לא יגיע לאותו מקום שוב ושוב ברגע שסיפק את הסקרנות שלו הוא כנראה יפסיק (או יגיע פעם בפרק זמן ממושך), לאדם הממוצע אין סיבה ללכת למקום שהוא לא מתחבר אליו שוב ושוב רק בשביל ה"קטע" אז למה לא לנצל את הלילה הלבן כדי לענות לסקרנים על הצורך הזה ובכך דווקא להמעיט את שאר הביקורים? (זה בלתי נמנע- תמיד יהיו "סקרנים") ולגבי החשיפה- ראשית, נאמר פה כי מי שלא רגיש בנוח פשוט לא יבוא ספציפית לאותו אירוע... סה"כ זה עניין של בחירה שנית, כן... בהחלט יכול להיות שזה יעלה את כמות הקהל שתתחיל להגיע, אבל מי שיתחילו להגיע כנראה מאוד יתחברו למה שיש למועדון להציע ועל-כן אין פה שום נזק (פרט לאקסקלוסיביות- ובמקרה זה, זאת בהחלט זכותו של הבעלים לקבוע אם המועדון שלו יהיה יותר אקסקלוסיבי או המוני... וגם של מועדונים אחרים להציג לו תחרות על הפלטפורמה עליה הוא יוותר) בנוסף, המועדון די מפורסם בציבור וכן גם הרעיון הכללי שלו (אם כבר, בגלל הרעיון הוא יותר מפורסם), לילה לבן לא יהיה מה שישנה את זה *וסתם לסבר את האוזןעין- לגבי הכניסה חינם- זה חלק מקונספט פעילויות הלילה הלבן בת"א... שהכניסה לכולן חינם |
|
angelsky(אחרת) |
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
angelsky(אחרת) • 25 ביוני 2013
צעצוע פלסטי כתב/ה: אנגלסקאי היקרה,
את עושה מהומה על לא מהומה.... סך הכל שאלתי שאלה לגיטימית. רוצה לענות תעני, לא רוצה, לא צריך... רוצה להעביר ביקורת? פאדל, בבקשה....אבל תשמרי על תרבות הדיון, אם את לא יודעת מה זה....את בבעיה קשה, כי רובנו חיים במדינה הקרויה מדינת ישראל ובמדינת ישראל עדיין (והדגש על עדיין) מכבדים את הדעות של השני, לטוב ולרע. לעניינינו, אני לא חושב שכל חברי הקהילה מרוצים מהסידור הזה, לפעמים סכום החלקים קטן מהשלם. ככל שהמועדון פונה לקהל "רחב" יותר כך המועדון מאבד בו זמנית את הייחודיות שלו, נכון שיש איזון עדין בין "כמות" לבין "איכות" אבל וזה אבל גדול....לפעמים הכמות אינו בהכרח הפתרון הנכון. האם נשכלו לעשות ערבי היכרות אינטימיים איכותיים לאנשים חדשים, כלומר לחפש אנשים איכותיים ולנסות לפנות ללב שלהם ובכך לגרום להם להגיע בדיסקרטיות למועדון? סתם אני תוהה. אני לא חלק מצוות המועדון (לטוב ולרע) ואני לא היועץ העסקי של המועדון, ואני באמת מעריך את מה שנעשה עד כה כי כספים של אחרים הושקעו ב"מיזם" הזה שנקרא "דאנג'ן" וצריך לא מעט ביצים ללוות עסק שכזה, אבל שוב, נראה לי שהמועדון צריך להתחיל לפנות לחכמת ההמונים ולחדש ולשפר את עצמו כל פעם מחדש. להשאיר את מה שממש הולך ולחדש מה שהולך פחות. בואי ניקח לדוגמא מסעדה איטלקית, לפי "שיטתך" צריך להתחיל להגיש במסעדה מנות של צ'יפס, פלאפל, שווארמה, קבבים וכד' על מנת לפנות לקהל "רחב" יותר, אבל כאמור האם זה מה שבעל המסעדה באמת ירצה? לא עדיף להתמקד ביצירת אוכל איטלקי משובח וטעים ובכך לגרום למשיכת לקוחות חדשים תוך שמירת הלקוחות הוותיקים? אולי לעשות ערבי "חשיפה" לאוכל איטלקי מיוחד שאין בשאר המסעדות? או לעשות ביקורי בית של השף?....סתם חומר למחשבה. רק תיקון אחד לכל מה שאמרת פה . נגיד ומדובר במסעדה איטלקית ( אני בחורה זורמת ) ונגיד שפלח מאוד קטן של סועדים נאמנים אוכלים רק פסטה זוקיני אבל מה? זה לא מספיק על מנת להשאיר את המסעדה פתוחה מבחינה כלכלית כי מה לעשות אותם אוהבי זוקיני הם מעטים אז מה עושה המסעדה? מוציאה עוד מנות איטלקיות כמו, פסטות מסוגים שונים ופוקצ'ות ועוד מיני מאכלים איטלקיים אחרים השם ישמור. ועוד לערב אחד בודד באמת חוצפה מצד המסעדה לנסות ולהגדיל את המחזור העסקי שלה. לך בתור סועד זוקיני יש את הבחירה לאכול שם באותו ערב או לא. אבל לבוא בטענות לאתה מסעדה שאיך היא מעיזה ?? מוזר ביותר בעיני |
|
Alas |
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
25 ביוני 2013
Alas • 25 ביוני 2013
angelsky כתב/ה: צעצוע פלסטי כתב/ה: אנגלסקאי היקרה,
את עושה מהומה על לא מהומה.... סך הכל שאלתי שאלה לגיטימית. רוצה לענות תעני, לא רוצה, לא צריך... רוצה להעביר ביקורת? פאדל, בבקשה....אבל תשמרי על תרבות הדיון, אם את לא יודעת מה זה....את בבעיה קשה, כי רובנו חיים במדינה הקרויה מדינת ישראל ובמדינת ישראל עדיין (והדגש על עדיין) מכבדים את הדעות של השני, לטוב ולרע. לעניינינו, אני לא חושב שכל חברי הקהילה מרוצים מהסידור הזה, לפעמים סכום החלקים קטן מהשלם. ככל שהמועדון פונה לקהל "רחב" יותר כך המועדון מאבד בו זמנית את הייחודיות שלו, נכון שיש איזון עדין בין "כמות" לבין "איכות" אבל וזה אבל גדול....לפעמים הכמות אינו בהכרח הפתרון הנכון. האם נשכלו לעשות ערבי היכרות אינטימיים איכותיים לאנשים חדשים, כלומר לחפש אנשים איכותיים ולנסות לפנות ללב שלהם ובכך לגרום להם להגיע בדיסקרטיות למועדון? סתם אני תוהה. אני לא חלק מצוות המועדון (לטוב ולרע) ואני לא היועץ העסקי של המועדון, ואני באמת מעריך את מה שנעשה עד כה כי כספים של אחרים הושקעו ב"מיזם" הזה שנקרא "דאנג'ן" וצריך לא מעט ביצים ללוות עסק שכזה, אבל שוב, נראה לי שהמועדון צריך להתחיל לפנות לחכמת ההמונים ולחדש ולשפר את עצמו כל פעם מחדש. להשאיר את מה שממש הולך ולחדש מה שהולך פחות. בואי ניקח לדוגמא מסעדה איטלקית, לפי "שיטתך" צריך להתחיל להגיש במסעדה מנות של צ'יפס, פלאפל, שווארמה, קבבים וכד' על מנת לפנות לקהל "רחב" יותר, אבל כאמור האם זה מה שבעל המסעדה באמת ירצה? לא עדיף להתמקד ביצירת אוכל איטלקי משובח וטעים ובכך לגרום למשיכת לקוחות חדשים תוך שמירת הלקוחות הוותיקים? אולי לעשות ערבי "חשיפה" לאוכל איטלקי מיוחד שאין בשאר המסעדות? או לעשות ביקורי בית של השף?....סתם חומר למחשבה. רק תיקון אחד לכל מה שאמרת פה . נגיד ומדובר במסעדה איטלקית ( אני בחורה זורמת ) ונגיד שפלח מאוד קטן של סועדים נאמנים אוכלים רק פסטה זוקיני אבל מה? זה לא מספיק על מנת להשאיר את המסעדה פתוחה מבחינה כלכלית כי מה לעשות אותם אוהבי זוקיני הם מעטים אז מה עושה המסעדה? מוציאה עוד מנות איטלקיות כמו, פסטות מסוגים שונים ופוקצ'ות ועוד מיני מאכלים איטלקיים אחרים השם ישמור. ועוד לערב אחד בודד באמת חוצפה מצד המסעדה לנסות ולהגדיל את המחזור העסקי שלה. לך בתור סועד זוקיני יש את הבחירה לאכול שם באותו ערב או לא. אבל לבוא בטענות לאתה מסעדה שאיך היא מעיזה ?? מוזר ביותר בעיני אני לא חושבת שלפסטה זוקיני ועוד "פסטות ופוקצ'ות אחרות" יש בעיה עם חשיפה/פרטיות.. אלא אם אני טועה. אנלוגיה מגוחכת ומנותקת לחלוטין. |
|
אלריק! |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
אלריק! • 26 ביוני 2013
ממש לא מבין את ההמולה כאן. אז במסגרת הלילה הלבן המועדון יארח אנשים ונילים?
מה , זה לא קרה כבר לפני? גם בלי הפירסומים? מעבר לזה תמיד יש אופציות ללכת לליינים אחרים שמתייחסים לנושא עצמו, עם רשימות סגורות ואנשים קבועים. אז הדאנג'ן עושה קצת פרסומת ואולי דרך פרסומת זו אנשים שלא חוו את העולם הזה יסתקרנו וירצו להמשיך הלאה במחילת הארנב. מי שלא נראה לו שלא ילך. מי שזה לא מפריע לו, יבוא וייהנה. |
|
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
Mr Sassy Pants(אחר){Pixie} • 26 ביוני 2013
אומנם יגיעו לא מעט אנשים ונילים אך כן יש לדבר צד חיובי.
קודם כל אותם ונילים יוכלו להיפתח ולתת צ'אנס לעולם הזה ואולי להבין שאנחנו לא כאלה "יצורים" כפי שלרוב נתפס וחוץ מזה אני דיי בטוח שלאחר אירוע שכזה הקהילה עלולה לגדול וזה דבר חיובי בהחלט. מי שחושש מחשיפה בהחלט יכול ללכת למקום אחר, לא להגיע בכלל או אפילו להקטין את כמות הפטישים למינימום, זה סה"כ לילה אחד והרבה דברים חיובים יכולים לצאת מכך ולא רק שליליים. לפי דעתי האנשים שכן יגיעו לשם הם אנשים עם ראש פתוח שלא יתחילו לבחון אותנו כחיות, אחרי הכל אנחנו מעט מוזרים ושונים אך לא עד כדי כך, אומנם בהתחלה יהיה להם קצת מוזר אבל אני מאמין שמהר מאד הם יזרמו או יחתכו, אני מציע שתעשו אותו דבר במקום להתלונן. (עדיף לזרום כמובן). |
|
angelsky(אחרת) |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
angelsky(אחרת) • 26 ביוני 2013
'Sivan כתב/ה: angelsky כתב/ה: צעצוע פלסטי כתב/ה: אנגלסקאי היקרה,
את עושה מהומה על לא מהומה.... סך הכל שאלתי שאלה לגיטימית. רוצה לענות תעני, לא רוצה, לא צריך... רוצה להעביר ביקורת? פאדל, בבקשה....אבל תשמרי על תרבות הדיון, אם את לא יודעת מה זה....את בבעיה קשה, כי רובנו חיים במדינה הקרויה מדינת ישראל ובמדינת ישראל עדיין (והדגש על עדיין) מכבדים את הדעות של השני, לטוב ולרע. לעניינינו, אני לא חושב שכל חברי הקהילה מרוצים מהסידור הזה, לפעמים סכום החלקים קטן מהשלם. ככל שהמועדון פונה לקהל "רחב" יותר כך המועדון מאבד בו זמנית את הייחודיות שלו, נכון שיש איזון עדין בין "כמות" לבין "איכות" אבל וזה אבל גדול....לפעמים הכמות אינו בהכרח הפתרון הנכון. האם נשכלו לעשות ערבי היכרות אינטימיים איכותיים לאנשים חדשים, כלומר לחפש אנשים איכותיים ולנסות לפנות ללב שלהם ובכך לגרום להם להגיע בדיסקרטיות למועדון? סתם אני תוהה. אני לא חלק מצוות המועדון (לטוב ולרע) ואני לא היועץ העסקי של המועדון, ואני באמת מעריך את מה שנעשה עד כה כי כספים של אחרים הושקעו ב"מיזם" הזה שנקרא "דאנג'ן" וצריך לא מעט ביצים ללוות עסק שכזה, אבל שוב, נראה לי שהמועדון צריך להתחיל לפנות לחכמת ההמונים ולחדש ולשפר את עצמו כל פעם מחדש. להשאיר את מה שממש הולך ולחדש מה שהולך פחות. בואי ניקח לדוגמא מסעדה איטלקית, לפי "שיטתך" צריך להתחיל להגיש במסעדה מנות של צ'יפס, פלאפל, שווארמה, קבבים וכד' על מנת לפנות לקהל "רחב" יותר, אבל כאמור האם זה מה שבעל המסעדה באמת ירצה? לא עדיף להתמקד ביצירת אוכל איטלקי משובח וטעים ובכך לגרום למשיכת לקוחות חדשים תוך שמירת הלקוחות הוותיקים? אולי לעשות ערבי "חשיפה" לאוכל איטלקי מיוחד שאין בשאר המסעדות? או לעשות ביקורי בית של השף?....סתם חומר למחשבה. רק תיקון אחד לכל מה שאמרת פה . נגיד ומדובר במסעדה איטלקית ( אני בחורה זורמת ) ונגיד שפלח מאוד קטן של סועדים נאמנים אוכלים רק פסטה זוקיני אבל מה? זה לא מספיק על מנת להשאיר את המסעדה פתוחה מבחינה כלכלית כי מה לעשות אותם אוהבי זוקיני הם מעטים אז מה עושה המסעדה? מוציאה עוד מנות איטלקיות כמו, פסטות מסוגים שונים ופוקצ'ות ועוד מיני מאכלים איטלקיים אחרים השם ישמור. ועוד לערב אחד בודד באמת חוצפה מצד המסעדה לנסות ולהגדיל את המחזור העסקי שלה. לך בתור סועד זוקיני יש את הבחירה לאכול שם באותו ערב או לא. אבל לבוא בטענות לאתה מסעדה שאיך היא מעיזה ?? מוזר ביותר בעיני אני לא חושבת שלפסטה זוקיני ועוד "פסטות ופוקצ'ות אחרות" יש בעיה עם חשיפה/פרטיות.. אלא אם אני טועה. אנלוגיה מגוחכת ומנותקת לחלוטין. אז אין פוליצר את אומרת |
|
המלט |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
Re: כולם פתאום שותפים עסקיים בדנג'
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
המלט • 26 ביוני 2013
angelsky כתב/ה: החוצפה שיש פה לאנשים בכלל לדון במעשיו של מועדון פרטי עוברת כל גבול. זה מועדון כמו כל מועדון אחר בעיר הוא עדיין לא מועדון הקהילה (עלק קהילה) ומי אתה שתכנס לכיס של בעל המועדון עם השרשור הפססיכי הזה? כל מה שאתה יכול לעשות זה מקסימום לשקול אם בא לך לבלות בו או לא. זה הכל
לאנשים יש זכות לדון במה שהם רוצים. לך יש זכות לא לקרוא, ולא להגיב. |
|