angelsky(אחרת) |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
Re: כולם פתאום שותפים עסקיים בדנג'
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
angelsky(אחרת) • 26 ביוני 2013
המלט כתב/ה: angelsky כתב/ה: החוצפה שיש פה לאנשים בכלל לדון במעשיו של מועדון פרטי עוברת כל גבול. זה מועדון כמו כל מועדון אחר בעיר הוא עדיין לא מועדון הקהילה (עלק קהילה) ומי אתה שתכנס לכיס של בעל המועדון עם השרשור הפססיכי הזה? כל מה שאתה יכול לעשות זה מקסימום לשקול אם בא לך לבלות בו או לא. זה הכל
לאנשים יש זכות לדון במה שהם רוצים. לך יש זכות לא לקרוא, ולא להגיב. כמו הדוגמא שאתה נותן פה? |
|
המלט |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
Re: כולם פתאום שותפים עסקיים בדנג'
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
המלט • 26 ביוני 2013
angelsky כתב/ה: המלט כתב/ה: angelsky כתב/ה: החוצפה שיש פה לאנשים בכלל לדון במעשיו של מועדון פרטי עוברת כל גבול. זה מועדון כמו כל מועדון אחר בעיר הוא עדיין לא מועדון הקהילה (עלק קהילה) ומי אתה שתכנס לכיס של בעל המועדון עם השרשור הפססיכי הזה? כל מה שאתה יכול לעשות זה מקסימום לשקול אם בא לך לבלות בו או לא. זה הכל
לאנשים יש זכות לדון במה שהם רוצים. לך יש זכות לא לקרוא, ולא להגיב. כמו הדוגמא שאתה נותן פה? לא, משום שפירושה של זכות היא שיש לי בחירה אם להגיב או לא. בניגוד אלייך, לא התנפלתי על אף אחד, לא כיניתי אף אחד ׳חצוף׳ או ׳פסיכי׳. גם אני לא מסכים ולא מזדהה עם הרבה מאד פוסטים ושרשורים, אבל הנסיון מראה שהאווירה הרבה יותר טובה אם מכבדים את זכויות האחר לבטא רעיונות שנראים לי טפשיים מבלי לתקוף באופן בוטה כל כך. זה סתם יותר וייב שלילי ואנשים מתחילים לריב ולעלוב אחד בשני, אז למה זה טוב? |
|
מלכתא |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
מלכתא • 26 ביוני 2013
אם הדאנג'ן היה רק עסק.. אבל הדאנג'ן הוא לא.
לדעתי כל ערב שם נראה כמו ערב פתוח עם המון ונילים שאין להם שמץ מהחיים הבדסמים. אז סבבה, זה נחמד מאוד בשבילם. בשבילנו זה קצת פחות.... |
|
LoLLi(שולטת){Mighty Max} |
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
בקיצור...
לפני 11 שנים •
26 ביוני 2013
LoLLi(שולטת){Mighty Max} • 26 ביוני 2013
קראתי שגם לא יהיה דרס קוד באופן חד-פעמי
זה יהיה ערב וילי-קינקי, ולא בדסמי, כמו שהיה את הקינקי-ליין הזה במוסד, שהיה מפורסם גם מחוץ לקהילה (חברה שלי ונילית הלכה גם) אז כן זה נחמד בתור סתם מסיבה, אבל לא הייתי הולכת בתור חברת קהילה או משתתפת בסשנים במקום כזה, אלא מתייחסת אליו כמועדון רגיל אני לא חושבת שזה רעיון טוב לחשוף וכביכול "לפתוח" תראש לאנשים ונילים כמו שנאמר פה- יש סיבהש אנשים לא רוצים שיהיו "סקרנים" במסיבות האלה, זה לא נח ולא נעים |
|