שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

העטיפות החיצוניות של בדס"מ

המלכה לירז​(שולטת){כ}
לפני 20 שנים • 20 ביולי 2004

העטיפות החיצוניות של בדס"מ

"בתחילה הלכתי שולל אחרי דומיננטים שנראו טוב, היו כאריזמטיים, התלבשו היטב, והיה להם את "הפרסונה" הדומיננטית הזאת. הבנתי במהרה שאת הדברים האלה קל מאוד להפיק. שליטה אמיתית היא דבר פנימי ועמוק, משהו שאין לו כל קשר לעטיפות החיצוניות של בדס"מ."
- Sensuous Sadie

מה דעתכם?
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 20 ביולי 2004
קודם כל, אני לא יודע מה זו "שליטה אמיתית" וזה נושא לדיון אחר. בהנחה שפירוש הביטוי תואם את האסוציאציה המיידית שהוא יוצר, דעתי היא שזה נכון ברובו (רק ברובו, כי אני חושב שמינימום כריזמה ו"פרסונה" הם תנאי לכל דום, ומראה חיצוני חשוב בכל מערכת יחסים מינית) וגם די בלתי נמנע. ככה המערכת עובדת.
הוא​(שולט)

באופן כללי וגורף

הוא​(שולט) • 20 ביולי 2004
זה ככ נכון , אם אין שם פנימה גרעין חזק ומגובש כל השטיקים החיצוניים הדיבור הכתיבה הפרסונה הוירטואלית שהציג מול המסך שלך לא יעזרו והבלון יתפוצצ בפנים במבוכה רבה.
מצד שני וזה גם מתיחס למה שזלופון כתב לגבי חשיבות המראה החיצוני

זה כמו מין ברקוד (כימיה, משיכה מינית) שנקרא על ידי פרטנרית מסוימת לפי העדפות
כלומר הוא יכול להיות "מכוער ונמוך" אבל עם אישיות כובשת ופנימיות ממיסה
לעומת פרטנרית שהחיצוניות יותר חשובה לה ומרשימה אותה
שבירה​(נשלטת)
שבירה​(נשלטת) • 20 ביולי 2004
מזכיר לי את המאמר של זאלופון על "דום פנטזיה".
כן, זה כל-כך נכון. חברה שפגשה את האדון שלי ויודעת על טיב מערכת היחסים שלנו אמרה לי אחר-כך "אבל הוא כל-כך לא נראה כזה". היא ציפתה לפגוש מישהו שמשדר כוחניות, אפילו אגרסיה, והוא ממש לא כזה.

מעולם לא חיפשתי מישהו ש"נראה כזה". אני דווקא מוצאת את הדואליות הזו מרתקת - זה שמישהו בעל שפת גוף עדינה יכול גם להצליף באכזריות. את ה"שליטה האמיתית" (כדברי Sensuous Sadie) ראיתי אצלו בעיניים מהפגישה הראשונה שלנו.
סאביות אחרות שאני מכירה גם הן לא מחפשות את המעטפת החיצונית. אולי זה באמת, כמו שזאלופון כתב, מאפיין סאביות בתחילת דרכן, והן משתחררות מזה אחרי כמה זמן.
דוכיפת​(נשלט)
לפני 20 שנים • 24 ביולי 2004
דוכיפת​(נשלט) • 24 ביולי 2004
מבלי להתיחס לכל מילה שכתןבה שם,מסכים.
אבל האם זה לא נכון גם בחיים הואנילים

"בתחילה הלכתי שולל אחרי גברים שנראן טוב,היו כריזמטים,התלבשו היטב,והיתה להם את הפרסונה הגברית הזאת.מהר מאד הבנתי שאת הדברים האלה ניתן להפיק.גבריות אמיתית........"