ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
Re: אינטימי יקר
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
ממש גרוע(אחר) • 21 ביולי 2004
ששאקטי כתב/ה: אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותך במועדון.
יפה ומסור ומלא קשב והערצה למלכה שאותה שירתת באותו הערב. מאז היו לנו כמה שיחות וכמה מפגשים ובכולם הדגשת את האהבה שלך לנשים ואת התקווה שלך למצוא מלכה אמיתית מהחלומות. אתה סאב מצויין וגבר מצויין (וגם תמים ונאיבי, כך קיויתי) - אז מה קורה להודעות שלך בתקופה האחרונה? לא מתאים בכלל. מה אכפת לך מי אומר מה ועל מי? אולי קראת יותר מדי בפורום המריבות? קודם כל תודה על המחמאות שאקטי, אכן יש בי צד תמים ונאיבי,בפרט כלפי חוץ,ולפעמים אני רוצה באמת לחיות במקום שאפשר להיות בו יותר תמימים ונאיבים, אך היות וזה לא כך, בפנים בפנים אני לא ממש תמים. ודוקא משום כך אני שונא שיש פוזות שאין בהן ממש. שקר הוא אחד הדברים שאני יותר שונא. אלא מה, בתחום הבדסמ, הרי הכל במובן מסויים שקר. הרי אנו לא עבדים משועבדיםומלכות אינן מלכות משפילות אלא בפנטזיה, מה שאני רוצה לומר בהודעה הזו הוא, יש מלכות שכבר בפרופיל חושבות שהן באמצע סשן משפילות עבד ונמצאות על גג העולם, ואין לעבד כל זכויות, דבר שמקשה לראות את האופי האמיתי של אותה אשה ומה היא שווה כאדם,מעבר לפנטזיה. ולא, לא קראתי בפורום המריבות, אבל כל עוד אני לא בסשן אמיתי עם מלכה אני רוצה מציאות אמיתית, לא פוזה שקרית מתנשאת שמסתירה מאחוריה חולשה. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
Re: רוצה טישו?
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
BBW כתב/ה: אתה צריך להבין משהו חשוב, לכל אחד יש את הזכות להציג את עצמו איך שירצה. לך זה יכול להראות כפוזה או תפיסת תחת, למישהו אחר זה יכול להראות אותנטי לחלוטין (על טעם ועל ריח...) אני יכולה להיכנס איתך לדיון פילוסופי מתיש על משמעות מראה חיצוני בתוך חברה. החברה קובעת לנו היום מה זה יפה ומה לא. שגבוה ורזה זה סבבה. נמוך ושמן מכוער. אני לא מוכנה שאף אחד יקבע לי מה יפה ומה לא יש לי את הסטנדרטים שלי. הרבה מאוד פעמים אדם לא יכול להראות לי אבל אחרי שאכיר אותו יותר לעומק פתאום אמצא בו יופי שלא ראיתי לפני כן. וזה קרה לי כבר. יופי מורכב מהמון גורמים, זה לא רק מבנה פנים או מבנה גוף. הרבה פעמים יש אנשים שחושבים על עצמם דברים טובים. מה רע בזה? האם אני צריכה להיות בלונדינית חטובה 1.90 עם עיניים כחולות כדי להיחשב לחלומו הרטוב של כל גבר? האם אני צריכה להיות כזאת כדי להצדיק את המילה "יפה" לעצמי? אני יפה בשביל עצמי (ואם אין אני לי מי לי?). יכול להיות שיהיו כאלה שיחליטו שלא ויהיו כאלה שכן. זה לא ממש משנה שאני בשביל עצמי יפה. לא מעניין אותי מה אומרים מסביב.
אתה צריך להבין שלחיות בחברה שיטחית ורדודה כמו שלנו זה ממש לא פשוט ואם יש מלכה שתופסת תחת וקוראת לעצמה "יפה" אז תפרגן מה קרה? למה שלא תרגיש יפה? מה זה משנה אם בעינך היא לא? האמת שאני מוצאת את ההודעה שלך קצת שיטחית ודי מתבכיינת. תפיסת תחת אתה אומר? עבור למלכה הבאה. יש פה כמה לא? שיהיה לך בהצלחה אני לא רוצה לפגוע בהודעתי בשום מלכה שמנה או מכוערת או שניהם גם יחד, ואין לי גם עניין בכך. לכל אדם יש את הזכות להרגיש מה שהוא רוצה ואני מכבד זאת. אך עם כל הכבוד יש הבדל בין כבוד בסיסי לבין לתפוס טרמפ על המושג "מלכה" ולהפוך אותו למשהו שקרי ונפוח, כאשר אותה מלכה יודעת שאם מישהו יראה אותה ספק אם יסכים להיות לה לאדון, ולכן היא בפנטזת על עצמה כמלכה רק בוירטואלי. אז אין לי בעיה עם פנטזיות וירטואליות כל עוד אין כאן הולכת שולל והן רק בגדר פנטזיה. אבל מכאן ועד המציאות ההבדל הוא עצום. נ.ב. עם כל הכבוד לעומק, הרי שדבר ראשון שמכריע בפגישה בין 2 בני אדם הוא המראה, ואולי כל מישחושבת שהיא יפה, בכל מידה שהיא, רצוי שתכתוב על כך בפרופיל שלה. ממה נפשך, הרי היא חושבת שאותו מראה הוא מצויין. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
קרוליין כתב/ה: לי זה כבר ברור מזמן שאנשים הם מאוד חזקים ומרשימים מאחורי מסך מחשב.
הרי אין מגן חזק יותר. אף אחד לא יכול לפגוע בך שאתה יושב מאחוריו ואתה יכול להיות מי שאתה רוצה. אז זה דיי ברור שזה יקרה, רק צריך קצת מיומנות לדעת מי אמת ומי שקר. מסכים בהחלט! ואם אני יכול להוסיף, חלק מקבלת המיומנות הזו תירכש לאחר ביקור במציאות, ולצורך העניין שוב המועדון. נ.ב.מה איתך? שנים שלא ראינו את זיו פנייך במועדון (ולך בהחלט אין מה להסתיר מאחורי מסך מחשב.. ) |
|
Grey / Green |
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
חבל
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
Grey / Green • 21 ביולי 2004
ציטוט: ...לתפוס טרמפ על המושג "מלכה" ולהפוך אותו למשהו שקרי ונפוח, כאשר אותה מלכה יודעת שאם מישהו יראה אותה ספק אם יסכים להיות לה לאדון...
נ.ב. עם כל הכבוד לעומק, הרי שדבר ראשון שמכריע בפגישה בין 2 בני אדם הוא המראה, עד שלא הגבת למבקריך, קיוויתי כי הקצרנות מנעה ממך לתת לנו לרדת לסוף דעתך, ואתה מדבר על דברים חשובים ומשמעותיים -- על תכונות אופי, על חוזק אישי ועל כריזמה שתלטנית, שקל לזייף באמצעות מילים וקצת יותר קשה לזייף במעשים, ועל מי שאינן צריכות להיות בצד השולט של השוט משום שהן חסרות ביטחון ומיזנטרופיות. התבדיתי, גבר. אם התכונה היחידה המאפיינת יכולת שליטה בעיניך היא מראה חיצוני, הרי שאתה צעיר לאללה. צעיר, כמו בצה"ל. עם אבקת חשמל. הלוואי ויכולנו לדעת מי עושה לנו טוב ומי לא רק בהסתכלות עליהם. בתכל'ס, עם כל הכבוד, זה לא עובד ככה. והדבר שמכריע בפגישה ראשונה בין שני (לא 2) אנשים הוא הכימיה, התקשורת והאווירה. אני מאחל לך איזה סשן מצויין עם בחורה מכוערת והתבדות נעימה. |
|
קרוליין(שולטת) |
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
קרוליין(שולטת) • 21 ביולי 2004
אני לא חושבת שהמועדון משקף את כלל אוכלוסיית הבדסמ.
ישנם הרבה מאוד אנשים אשר אינם מוכנים בשום פנים ואופן להגיע למועדון בגלל סיבות שונות. רק פגישה או שיחת טלפון יאמתו את הדברים. ולשאלתך אינטימי, אני כן מגיעה למועדון רק לרוב בימי חמישי, שבהם אתה נוטה לא להגיע |
|
אריאנה(שולטת) |
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
מצטרפת לַבְּרַכוֹת
לפני 20 שנים •
21 ביולי 2004
אריאנה(שולטת) • 21 ביולי 2004
דגש על - "הִתבַּדוּת נעימה"
|
|
Romantikan(שולט) |
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
Romantikan(שולט) • 22 ביולי 2004
שיחקת אותה עבד אינטימי
רשמת מה שאני והרבה אנשים שאני מדבר איתם במועדון חושבים ואולי לא ידעו איך לכתוב את זה חשוב לא לפתח ציפיות מהוירטאליות, למרות שזה קשה, אני מסתכל על כל מה שקורה בפורומים כדוקרן לשבירת קרח כאשר נפגשים פנים מול פנים במקום משפטי פתיחה כמו : "פעם ראשונה בים ?" ודומיהם, יש לנו את המשפט האלמותי "מה הניק שלך ?" "פעם ראשונה בדאנג'ן ?" |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
Re: חבל
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
ממש גרוע(אחר) • 22 ביולי 2004
Grey / Green כתב/ה: ציטוט: ...לתפוס טרמפ על המושג "מלכה" ולהפוך אותו למשהו שקרי ונפוח, כאשר אותה מלכה יודעת שאם מישהו יראה אותה ספק אם יסכים להיות לה לאדון...
נ.ב. עם כל הכבוד לעומק, הרי שדבר ראשון שמכריע בפגישה בין 2 בני אדם הוא המראה, עד שלא הגבת למבקריך, קיוויתי כי הקצרנות מנעה ממך לתת לנו לרדת לסוף דעתך, ואתה מדבר על דברים חשובים ומשמעותיים -- על תכונות אופי, על חוזק אישי ועל כריזמה שתלטנית, שקל לזייף באמצעות מילים וקצת יותר קשה לזייף במעשים, ועל מי שאינן צריכות להיות בצד השולט של השוט משום שהן חסרות ביטחון ומיזנטרופיות. התבדיתי, גבר. אם התכונה היחידה המאפיינת יכולת שליטה בעיניך היא מראה חיצוני, הרי שאתה צעיר לאללה. צעיר, כמו בצה"ל. עם אבקת חשמל. הלוואי ויכולנו לדעת מי עושה לנו טוב ומי לא רק בהסתכלות עליהם. בתכל'ס, עם כל הכבוד, זה לא עובד ככה. והדבר שמכריע בפגישה ראשונה בין שני (לא 2) אנשים הוא הכימיה, התקשורת והאווירה. אני מאחל לך איזה סשן מצויין עם בחורה מכוערת והתבדות נעימה. הערתך במקומה, התייחסותי למראה באה כתגובה לתגובה שנגעה במראה, וע"כ לא נגעה בדבריך. ואם ברצונך לדעת אז היה לי גם סשן מצויין עם בחורה שלא הייתה בדיוק מלכת יופי של צפון ת"א. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
romantikan כתב/ה: שיחקת אותה עבד אינטימי
רשמת מה שאני והרבה אנשים שאני מדבר איתם במועדון חושבים ואולי לא ידעו איך לכתוב את זה חשוב לא לפתח ציפיות מהוירטאליות, למרות שזה קשה, אני מסתכל על כל מה שקורה בפורומים כדוקרן לשבירת קרח כאשר נפגשים פנים מול פנים במקום משפטי פתיחה כמו : "פעם ראשונה בים ?" ודומיהם, יש לנו את המשפט האלמותי "מה הניק שלך ?" "פעם ראשונה בדאנג'ן ?" באותו יום רביעי הייתי פעם ראשונה אחרי שבוע |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
22 ביולי 2004
קרוליין כתב/ה: אני לא חושבת שהמועדון משקף את כלל אוכלוסיית הבדסמ.
ישנם הרבה מאוד אנשים אשר אינם מוכנים בשום פנים ואופן להגיע למועדון בגלל סיבות שונות. רק פגישה או שיחת טלפון יאמתו את הדברים. ולשאלתך אינטימי, אני כן מגיעה למועדון רק לרוב בימי חמישי, שבהם אתה נוטה לא להגיע כנראה שאמטרך להגיע קצת יותר בכדי לחזות בזיו פנייך |
|