סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
צהוב עולה
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
סוררת בשקט(אחרת) • 20 ביולי 2013
לפני כחודש ארגנו לנו מעבודה יום טיול- סיור "בחצר האחורית של תל-אביב", בליווי והדרכה של בוקי נאה.
בין פליטים, פשע, זנות, סמים ועטיפות קונדומים ובדלי סיגריות, הוצגה תרבות הסאדו מאזו, כפריט שווה ערך ברשימה, חלק מהאופל, הכיעור, והצהוב המלוכלך שבוקי (הכל כך לא) נאה נהנה להציג לראווה. מודה שזה עשה לי בחילה קלה, ולא רק מבוקי. גם מעצמי, על כך שאני יכולתי להיות חלק מהצגתו. פתאם הרגשתי צורך להתרחק, לשכוח מהפנטזיות או הצורך. אני עדיין מזועזעת מכך שנטיות מיניות של אנשים מוצגות בגסות כזו לראווה ל"תיירות פרובינציאלית", ולא יודעת איך לאכול את נטיותיי, שעד אז נראו לי פחות ופחות חריגות עם הזמן ועם חשיפת העולם הרחב לנושא בזכות יח"צ המוגברים ל-"50 גוונים" והדיונים שגרר אחריו. מפתיע גם שחלק מה"אופל" ו"החצר האחורית" משתפים פעולה עם הנבירת אצבעותיו השמנמנות החמדניות בבגדים התחתונים שלהם. אשמח לשמוע את דעותכם בנושא הסיורים האלה. (ואני בכוונה מתעלמת מנושא נפרד ולא פחות חשוב של ייצוג הזנות באותו הסיור המזעזע. כאמור, נושא נפרד) |
|
Indulge |
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
Indulge • 20 ביולי 2013
הכל בשביל הכסף...
לזעזע ולהפעיל את הרגש אצל האדם. אל תתרגשי מאיך שמציגים אותנו. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
Lordpain(שולט) • 20 ביולי 2013
לי הכי מפריע בכל הסיפור הזה שנתת לאדם אחר לגרום לך להיגעל מעצמך ומהנטיות שלך
כשאמור להיות לך ברור שאף אחד מלבדך לא יכול לייצג את האמת הפנימית שלך וחשוב להגיע לידי השלמה עם עצמך ולשמור עליה לאור כל השמצה, בין אם היא ישירה או עקיפה. |
|
סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
סוררת בשקט(אחרת) • 20 ביולי 2013
Lordpain כתב/ה: לי הכי מפריע בכל הסיפור הזה שנתת לאדם אחר לגרום לך להיגעל מעצמך ומהנטיות שלך
כשאמור להיות לך ברור שאף אחד מלבדך לא יכול לייצג את האמת הפנימית שלך וחשוב להגיע לידי השלמה עם עצמך ולשמור עליה לאור כל השמצה, בין אם היא ישירה או עקיפה. אמור להיות לי ברור? למה? מי החליט על כך שזה אמור להיות? ואם לא ברור לי? כלומר, הרי באמת לא ברור לי, אחרת לא הייתי מתלבטת, מנסה ועוזבת, מעיזה ונסוגה וחוזר חלילה. גם לאלה שלא ברור להם, יש להם מקום, אתה יודע. ובתור מי שמטיף נגד שיפוטיות, אשמח אם תנסה להיצמד לנושא שעלה ולא לחסרונותי, גם אם באמת לא חסרים כאלה. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
20 ביולי 2013
Lordpain(שולט) • 20 ביולי 2013
זה לא נאמר מתוך שיפוטיות, אלא מתוך מקום של לחזק ולגרום לך להבין שאת לא צריכה
לתת לאנשים כאלה לערער אותך. אם הייתי רוצה לשפוט אותך, לא הייתי טורח להשאיר תגובה... |
|
סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 11 שנים •
22 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
22 ביולי 2013
סוררת בשקט(אחרת) • 22 ביולי 2013
באמת?!? רק אני מזועזעת מסיורי ספארי לילה האלה של אוכל הנבלות?
רק אני הרגשתי שהופכים את התחתונים שלי לנחלת כלל? רק לי מפריעה העובדה שאנחנו מוצגים בשורה אחת עם זנות, פשע, סמים, עוני, ניצול ולכלוך? |
|
פייה{O} |
לפני 11 שנים •
22 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
22 ביולי 2013
פייה{O} • 22 ביולי 2013
לא רק את סוררת, זה באמת מזעזע.
הזדמנתי לסיור מסוג זה של בוקי נאה לפני כ-4 שנים. כבר אז הזדעזעתי מהפיכת אומללי (ובעיקר אומללות) החיים לצורך הצגה מכניסת כסף. לפחות בסיור בו אני הייתי לא היה שום אזכור לדנג׳ן או לשום דבר בדסמי אחר, אבל זה באמת מחריד ומעליב לשים מועדון בדסמי בסל אחד עם השוליים העלובים של ישראל. מעניין איך זה היה עובר לו הסיור היה כולל איזו סאונה או מועדון גייז. |
|