סמרטי |
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
האיבר הסקסי ביותר....
לפני 11 שנים •
5 באוג׳ 2013
סמרטי • 5 באוג׳ 2013
עם כל חולשתי לכפות רגליים נשיות , יפות ומטופחות .... אם הבחורה מתנהגת בצורה שלטעמי היא ״לא חכמה ״ ( בלשון הזערה ) אני כבר לא מתגרה כלל , האם את מסכימים שברגע
שמכירים את הבחורה זה משפיעהעל מראה כפות רגליה לטוב ולרע? |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
Re: האיבר הסקסי ביותר....
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
דוכיפת(נשלט) • 6 באוג׳ 2013
שפוט מהלב כתב/ה: עם כל חולשתי לכפות רגליים נשיות , יפות ומטופחות .... אם הבחורה מתנהגת בצורה שלטעמי היא ״לא חכמה ״ ( בלשון הזערה ) אני כבר לא מתגרה כלל , האם את מסכימים שברגע
שמכירים את הבחורה זה משפיעהעל מראה כפות רגליה לטוב ולרע? שאם לא מסכנה הבחורה שכל מה שאתה רואה בה זה כפות רגלים |
|
אלי מרבה רגליים{#רקביבי} |
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
6 באוג׳ 2013
אלי מרבה רגליים{#רקביבי} • 6 באוג׳ 2013
לא הבנתי את השאלה שלך.
כפות רגליים יפות נשארות יפות גם אם הבחורה איך אומרים..סתומה. מה שכן יכול לרדת זו המשיכה לאותה בחורה. |
|
teacher(שולט) |
לפני 11 שנים •
10 באוג׳ 2013
לא מדוייק
לפני 11 שנים •
10 באוג׳ 2013
teacher(שולט) • 10 באוג׳ 2013
בפוסט שלך עלית בדיוק על ההבדל ברמות השונות של פטישיזם.
אתה במקום טוב באמצע. מימינך יש אנשים שרגליים מטופחות זה נחמד אבל יסתדרו גם בלי ומשמאלך, כאלה שלא איכפת להם מי מוצמדת לרגליים האלה. להזכירך, פטישיזם קשור גם לחפצים ולא רק לחלקים מהגוף, כמו נעלי עקב, גרביונים ואפילו בלונים. שם ההבדל בא לידי ביטוי בצורה יותר בולטת כשאנשים בצד השמאלי של הסקאלה לא צריכים בכלל מישהי שתאכלס את החפצים האלה ומסתדרים לבד מצויין. (שמאל וימין לשם הדוגמה ובלי קשר לפוליטיקה) |
|
TheProtagonist |
לפני 11 שנים •
10 באוג׳ 2013
Re: האיבר הסקסי ביותר....
לפני 11 שנים •
10 באוג׳ 2013
TheProtagonist • 10 באוג׳ 2013
שפוט מהלב כתב/ה: עם כל חולשתי לכפות רגליים נשיות , יפות ומטופחות .... אם הבחורה מתנהגת בצורה שלטעמי היא ״לא חכמה ״ ( בלשון הזערה ) אני כבר לא מתגרה כלל , האם את מסכימים שברגע
שמכירים את הבחורה זה משפיעהעל מראה כפות רגליה לטוב ולרע? מסכים, בלי קשר לכפות רגליים, כל אדם שהתנהגותו נוגדת את מה שציפינו ייראה פחות מעניין וסקסי עבורנו. |
|