SlaveToPrincess |
לפני 11 שנים •
17 באוג׳ 2013
הכרות קלה vs מאנץ'
לפני 11 שנים •
17 באוג׳ 2013
SlaveToPrincess • 17 באוג׳ 2013
שלום
נדמה לי שאחת הסיבות המרכזיות שהקהילה הזאת לא מספיק מגובשת לדעתי היא כי אין מספיק מקומות חוץ ממסיבות טיפה ''כבדות'' שאפשר להכיר בהן. לדעתי אם נרצה לעשות מאנץ' כל הזמן יקרה פחות או יותר מה שכבר המצב, שאולי יש איזה 2 מאנצ'ים בשנה ואם כבר מגיעים זה תמיד אותם אנשים של פעם שעברה עם שינוי קל, אין אפשרות באמת להכיר, וזהו. אז באתי בזה להציע הזדמנות הכרות למי שבענין להכיר לשם להכיר, לא חייב להיות למטרה אחרת חוץ מלהכיר ולהתגבש, אפשר אפילו רק 4 עיניים בבית קפה בתל אביב, לא חייב להיות משהו גדול ואני אשמח ככל שתהיינה יותר מרק 4 עיניים. חשוב לי להתגבש, מזמן התייאשתי ואשמח לצאת מ''אזור הנוחות'' של היאוש שלי ולנסות מחדש, אבל בציפיה שבאמת נעשה את זה. בלי יותר מדי ''תכנונים''. |
|
kakleta(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
17 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
17 באוג׳ 2013
kakleta(לא בעסק) • 17 באוג׳ 2013
להכיר תמיד טוב ומהיכרות הכל מתחיל.
לעומת זאת, גיבוש נשמע מפחיד. לא תדעי מי הם האנשים מאחורי הניקים ו... מייד להתגבש איתם? פעם בחודש נערך מאנץ' ירושלמי, בסוף אוגוסט ייערך מאנץ' בטבריה. בחרי אזור נוח לך ותכירי |
|
SlaveToPrincess |
לפני 11 שנים •
18 באוג׳ 2013
צודקת בע''ם
לפני 11 שנים •
18 באוג׳ 2013
SlaveToPrincess • 18 באוג׳ 2013
חח... את צודקת אך בערבון מוגבל. נכון, אין כוונתי ''להתגבש'' עם כל אחד עד הסוף אבל כן לתת צ'אנס. אז זה מתחיל מלהכיר וכמובן יש את האפשרות שלא ארצה להתחבר עם אנשים מסויימים אבל אומר לך מניסיוני שרוב בני האדם אינם מפחידים אף על פי שמיעוטם מפחידים. למה לחיות בפחד? חבל
אם את רוצה את גם מוזמנת להכיר אותי. אנסה שלא להפחיד אותך (חח). כללי הבטיחות הם תמיד להכיר במקום ציבורי בטוח בשעות נורמליות |
|
SlaveToPrincess |
לפני 11 שנים •
18 באוג׳ 2013
צודקת בע''ם
לפני 11 שנים •
18 באוג׳ 2013
SlaveToPrincess • 18 באוג׳ 2013
חח... את צודקת אך בערבון מוגבל. נכון, אין כוונתי ''להתגבש'' עם כל אחד עד הסוף אבל כן לתת צ'אנס. אז זה מתחיל מלהכיר וכמובן יש את האפשרות שלא ארצה להתחבר עם אנשים מסויימים אבל אומר לך מניסיוני שרוב בני האדם אינם מפחידים אף על פי שמיעוטם מפחידים. למה לחיות בפחד? חבל
אם את רוצה את גם מוזמנת להכיר אותי. אנסה שלא להפחיד אותך (חח). כללי הבטיחות הם תמיד להכיר במקום ציבורי בטוח בשעות נורמליות |
|