Masterpiece1(נשלט) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
שולטת אמיתית?
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
Masterpiece1(נשלט) • 4 בספט׳ 2013
היי שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם בכמה תובנות שלי לגבי עולם הבדסם, במיוחד בשליטה נשית..
יצא לי לחוות הרבה שליטה נשית, והגעתי למסקנה שאין באמת מישהי שהיא שולטת באמת וזה רק תבלין לחיים המיניים שלנו. , וזה מתבטא בזה שהשולטת הראשונה שהייתי איתה זה היה בגיל 18 שהיא שלטה עליי בגלל שזה בא לה ממקום של נקמה- אבא שלה התעלל בה, והיא שנאה גברים ובגלל זה רצתה לשלוט, כן זה לא היה בריא במיוחד. אחר כך, הייתי בקשר עם מישהי גדולה ממני, שהבן זוג שלה עזב אותה, והיא רצתה לנקום בגברים.. או כאלה ווניליות שסתם ניסו את זה בשבילי, ולא באמת התחברו לזה ורק עשו את בשבילי. אתם מזדהים איתי? או שאתם חושבים שיש שולטות שבאמת שולטות? ואני לא מדבר בהכרך על 24/7 אני מדבר על מישהי שבאמת אוהבת את זה. סורי על החפירה, שנה טובה לכולם |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
Episode(לא בעסק) • 4 בספט׳ 2013
"בכל כלל יש יוצא מן הכלל"
דרך בריאה לחיים, לדעתי. |
|
לא לפנות(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
יש לך דרך מעניינת להגיע למסקנות...
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לא לפנות(לא בעסק) • 4 בספט׳ 2013
מה פתאום יש שולטות ששולטות כי הן אוהבות את זה?!?
זה תמיד מתוך נקמה, או שאר מרעין בישין. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 בספט׳ 2013
פגשתי כמה אנשים ונשים שמבטיחים בהן צדק שהם ראו שולטת.
רחמנא ליצלן, מהם אפילו היו בעצמן שולטת. |
|
היפוקרטס(נשלט) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
...
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
היפוקרטס(נשלט) • 4 בספט׳ 2013
oh really Sherlock!
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
בטי בום(שולטת) • 4 בספט׳ 2013
מי שפגש לא נשאר חי לספר על זה
|
|
Mary Jane |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
Mary Jane • 4 בספט׳ 2013
יש הרבה בדבריך. וכן בדברי הצדקת בטי בום. למיטב ידיעתי וניסיוני, למרות שכל אורחת פורחת מכנה את עצמה בסוגריים ״שולטת״, שולטת אמיתית היא לא דבר של מה בכך. שולטת אמיתית מופיעה בפני הבריות רק בפרק זמן מיוחד בשנה, בתקופת בין המיצרים (משבעה עשר בתמוז עד תשעה באב), ובשעות הצהריים בלבד. ומדוע כה מעטים חזו בה? פירש הרשב״ל: ״ וכל מי שרואה אותה אין לו חיים מעולם... וכל מי שרואה אותו נופל ומת". חזותה מעניינת, על כך עמד רבי יוסי: עשויה קליפין קליפין שערים ושל עין אחד היא רואה״ ( רוצה לומר כולה קליפות, שערות, ועיניים לרוב לה). והיא מופיעה בין הקו הדק שבין האור לצל, שנאמר: ואינה שולטת לא בצל ולא בחמה אלא בין צל לחמה... ושליטה מארבע שעות ועד תשע שעות. ושולטת משבעה-עשר בתמוז ועד תשעה באב. וכל שהוא רואה אותוה נופל על פניו. חזקיה ראה אותו ונפל על פניו.״
ומה עוד אנו יודעים על השולטת האמיתית? בשולחן ערוך (אורח חיים, תקנא,יח) נקבעה הלכה: "צריך ליזהר מי"ז בתמוז עד ט' באב שלא לילך יחידי מד' שעות עד ט' שעות [=בשעות הצהריים] משום שבהם שולטת אמיתית מופיעה באה ועולה מתהומות הנשיה״. ושמה האמיתי ״קטב מרירי שלטת״ (תשומת לבכם למילה ״מרי״ בשמה המדברת בעד עצמה). עליה כתב החכם המלומד רבי יצחק אייזיק מטירנא, שחי בסוף המאה ה-14, ב"ספר המנהגים" שלו כי בימי בין המצרים "שד אמיתי! שכל המביט בה נופל ומת ויזהר עד מאוד לשאת מבטו אליה ובתקופה בה היא באה עלינו לרעה אין להכות אפילו הרב לתלמידו, אפילו ברצועה, לפי שבהן קטב מרירי שולטת". וזו ההלכה גם בשולחן ערוך. הרב עובדיה הוסיף בדרשה אזהרה למורים ולהורים כי בימים האלה אסור להכות את הילדים כי "קטב מרירי" נדלקת עד מאוד מכך ועלולה להפוך סטירה חינוכית קטנה למכת מוות. ולכל המפקפקים תוכלו להיווכח בעצמכם בערך ״קטב מרירי״ בויקיפדיה. ואנא נהגו בזהירות בתקופת בין המיצרים. שנה טובה לכולם. |
|
Masterpiece1(נשלט) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
mmmm..
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
Masterpiece1(נשלט) • 4 בספט׳ 2013
הכי מלמעלה- לא יודע איזה שולטת את וגם זה לא מעניין אותי/ או ענייני. אבל, אני נתקלתי בשולטות כאלה, מה שנקרא לא אמיתיות כ''כ.. בסופו של דבר הבדסם זה משחק ממכר, מושך ומהנה. והרבה נשים בשביל להתקרב אליי, ושסיפרתי להן את זה שאני אוהב להשלט, הן ניסו ואפילו היו כאלה שאהבו, לפחות ככה הן טענו. ותתפלאי כן, יש הרבה נשים שזה בא מנקמה אישית בגברים! יש לא מעט נשים כאלה כאן באתר. בשליטה יש הרבה אינטרס כמו כל דבר בחיים.
|
|
the rain song |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
the rain song • 4 בספט׳ 2013
יש נשים ששולטות מתוך נקמה בגברים.
יש שולטים ששולטים בגלל שאינם מוסגלים להתמודד עם נשים בגובה העיניים יש נשלטות שלא חושבות שמגיע להן טוב יותר יש נשלטים שלא מסוגלים להתמודד עם נשים בגובה העיניים ויש כאלה שלא יש כאלה שמתעסקים עם כל הבלגן הזה של ה"עסק" כי, וואלה, זה עושה להם טוב, כי הם נהנים מזה, כי זה הופך את החיים שלהם למגניבים וטובים יותר. שכל אחד ינסה להבין מאיפה הוא מגיע לעניינים האלה (אם זה מטריד אותו כמובן) ועם מי הוא רוצה להתעסק ושיעזוב את כל השאר בשקט. לכולם יש זכות קיום |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 בספט׳ 2013
הדורבנים(נשלט) • 4 בספט׳ 2013
Mary Jane כתב/ה: ושמה האמיתי ״קטב מרירי שלטת״ (תשומת לבכם למילה ״מרי״ בשמה המדברת בעד עצמה). זהירות לך, שהרי נכתב במסכת הכסף "בריאן נשלט עליון", שרק שולטת אמיתית *לא* תכריז על עצמה ככזאת. וכי שולטת המכריזה על עצמה ככזאת הינה שולטת שקר. ואף הוסיפו על כך בסוף המסכת: "תמיד לראות את הצד הבהיר של החיים" (שזה לא קשור בעצם, אבל תמיד נכון..) במהלך שנותיו הארוכות של העם היהודי ידענו שולטות שקר לרוב... האחרונה מתה בברוקלין, ועדיין רבים מאמינים כי תקום לתחייה. |
|