הוא(שולט) |
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
המרת וניל
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
הוא(שולט) • 24 ביולי 2004
מדובר בסשן ראשון המרה מוניל-(מכוון לכל המינים והצרופים)
יש לשלב מינון ראוי למין ונילי ובדסמי- ראוי בהתאם לפרטנרית ולסיטואציה מאחר וזה נסיון ראשון וחדש לה היה סבלני ומתחשב מהרגיל - סלחנות אינה חוסר שליטה אין אתה צריך להוכיח כלום לכן אין צורך להרשים ולבצע את כל האלמטים והטריקים שהנך יודע. מנות קטנות עושות חשק לעוד - מאחר וזה סשן הכרות שמטרתו הכרות הכנסה לעולמנו המרתק, רצוי לא להאריך אלמנטים או להגיע לרמות כאב של סאבית מזוכיסטית מנוסה . בסשן ראשון מגיעים עם רמת ציפיות די גבוהה עם כמיהה לחוות, יחד עם זאת הסאבית נתקלת בכל המחסומים האפשריים, מומלץ לא לחנוק רגשות , בכי מבוכה צחוק דיבור מבולבל או לא לענין וכד', יש לאפשר עד גבול מסוים ולא לאסור באופן גורף ומידי. הסשן הראשון הוא קריטי - חשוב מאד לדבר עליו גם מיד בסיומו וגם במרחק של זמן 2 יממות או יותר, תופעות של דיכאון , סיוטים , פחד מהגילוי, יחד עם רגשות חיוביים וHIGH שכיחים מאד , שיחה שכזו מעלה את רמת המודעות ומפחיתה חרדות נשמע כבד אבל מדובר באדם שזו הפעם הראשונה שלו/ שלה כמו הפעם הראשונה שאכלתם אויסטרס או אסקרגו ויסלחו לי כל אוכלי הכשר הניצוץ בעיניים ותחושת הגילוי של הסאבית - הם תמורה מהנה ומספקת לאורך רוח ומינונים מדויקים של השף |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
QriS(מתחלף) • 24 ביולי 2004
אמת ויציב ויפה
|
|
BBW |
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
אמת ויציב
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
BBW • 24 ביולי 2004
אהבתי את מה שכתבת. גם הזדהתי מאוד כשחשבתי על הסשן הראשון שלי. אני רק הייתי מוסיפה את החיבוקים והליטופים בין לבין
|
|
הוא(שולט) |
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
תודה!
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
הוא(שולט) • 24 ביולי 2004
ועוד אחת QriS BBW
|
|