לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •
15 בספט׳ 2013
כל מילה אמת - חלק 3 .
לפני 11 שנים •
15 בספט׳ 2013
לילימיי(שולטת) • 15 בספט׳ 2013
"למה התלבשת?" הוא שואל מאוכזב, בעודי מתרחקת ממנו לכיוון המטבח. "כי מתאים לי שאתה תראה אותי עירומה, ולא כל השכונה". אני עונה, כשגבי מופנה אליו. אני מתחילה להוציא דברים מהמקרר... כןן, החשק הפיזי הזה עושה אותי רעבה. אני מכינה טוסטים. לחם, חמאה דנית, גבינה צהובה פרוסות סלמון. לוחצת בטוסטר ובינתיים, מסדרת צלחות שמה בהן כתוספת פרוסות מלפפון חמוץ. "את צריכה עזרה?" הוא שואל מהסלון. "לא" אני עונה, ומחייכת לעצמי. תצבור כוחות בינתיים, אין ספק שתזדקק להם. הטוסטר רוחש וגועש, בצלילים וריחות הגורמים לבלוטות הטעם להשתולל. אני נותנת עוד לחיצה ומוציאה את הטוסטים. מסדרת יפה בצלחת ומגישה לו. "בתיאבון" אני אומרת ופונה שוב למטבח. הוא מביט בתחת הקטן, עטוף בשמלה הלא שקופה. מממ...כןן, זה כיף הרוק הזה שמתגלגל בגרון. הטוסטים שלי מוכנים ואני מתיישבת לצידו. יש שתיקה זמנית, כשאנחנו לועסים בהנאה. אני יושבת לידו, גבי שעון על כרית ורגליי היחפות נחות על הזין שלו. מדי פעם אני מפשקת את הרגליים, כך סתם כדי לראות אותו נחנק. הוא מרים את הצלחת לתת עוד ביס בטוסט, ואני שולחת רגל ארוכה, מניחה בטבעיות את כף רגלי על הטוסט החם שלו. הוא מחייך. בכף רגלי השניה אני מרגישה, את התקשות הזין שלו. משתעשעת בו, רטובה. בשתי ידיו הוא פותח את הטוסט, ואני בלי למצמץ, מחדירה את כף רגלי פנימה. "מממ...זה חם, נעים" אני אומרת ברעב מתגבר. הוא, מיותר לציין נגמרו לו המילים. כשאני מושכת את רגלי, הוא נותן ביס ומתענג על הקסם המבורך. לאחר שאנחנו מסיימים לאכול, אני מחדירה את כף רגלי אל תוך פיו המשתוקק. הוא מוצץ ויונק, אצבע אחרי אצבע בקפידה. כןן, אני אוהבת כשהוא מנקה ממני, את הפירורים. |
|
אלריק! |
לפני 11 שנים •
15 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
15 בספט׳ 2013
אלריק! • 15 בספט׳ 2013
מגניב לגמרי אבל חייב להגיב. קודם כל צריך מאוד מאוד להיזהר ולא לחטוף כוויות גבנ"ץ. לא כל כך נעים. וחוץ מזה הייתי מוסיף לטוסט גם עגבניה ובצל.. יוצא מושלם....(בתוספת אגודל למציצה...) |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •
17 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
17 בספט׳ 2013
לילימיי(שולטת) • 17 בספט׳ 2013
אלריק! כתב/ה: מגניב לגמרי אבל חייב להגיב. קודם כל צריך מאוד מאוד להיזהר ולא לחטוף כוויות גבנ"ץ. לא כל כך נעים. וחוץ מזה הייתי מוסיף לטוסט גם עגבניה ובצל.. יוצא מושלם....(בתוספת אגודל למציצה...) ברור אלריק, אין יותר זהירה ממני בטוסטים רותחים. אני אישית לא אוהבת עגבניה בטוסטים שלי, אבל בהחלט הייתי מוסיפה קצת חריף, לחיזוק |
|