שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המפקדת של ניר, פרק 2

החייל ניר
לפני 20 שנים • 24 ביולי 2004

המפקדת של ניר, פרק 2

החייל ניר • 24 ביולי 2004
באיחור של יותר משנה, הרי הפרק השני

-כשיצא ניר מהחדר, גופו כואב עד אימה ונפשו מושפלת, הבחין בחיילת צעירה ונאה שמייד עשתה לו את זה. למרות שישבנו האדום בער כהוגן, לא איבד ניר את יכולת החיזור, ודאי וודאי כשהתמקד בגופה הנערי, שיערה השטני הגולש, עיניה היפות החומות והאינטיליגנטיות ושפתיה החושניות. בירור קצר העלה שהיא עונה לשם אירית ומשרתת ביחידת המחשב של הבסיס, אבל כל המאמצים הנואשים של ניר לשעשע אותה עלו בתוהו. כשנפתחה הדלת ומש"קית המשמעת עדן קראה לה בקשיחות לחדר הבין ניר את מקור העצב שהיה נסוך על פניה. גם החיילת הצעירה אירית עתידה בקרוב, בקרוב מאד בעצם, לספוג את נחת שוטה של המש"קית היפה על ישבנה הסקסי. חבל, חשב לעצמו ניר, אני הייתי עושה בטוסיק החביב הזה דברים אחרים.
לפתע עלה במוחו של ניר רעיון. אירית הרי משכה אותו ביותר, אז למה לא לנסות להציץ מבעד לחרך שבחלון הפונה לחצר האחורית במה שעומד להתרחש. ניר הנרגש התמקם לו חרש ליד החלון וראה את אירית המפוחדת עומדת בדם מתוח מול המש"קית הסקסית והאכזרית. המש"קית עדן הודיעה לאירית הנבוכה כי היא עומדת להכניסה למשפט בגין שימוש לא חוקי בפרטים באמצעות המחשב והורתה לה, ממש כמו שהורתה לסמל ניר כמה דקות קודם לכן להתפשט ולהשאר בתחתונים וחזיה בלבד. אט אט פשטה אירית המבוהלת את בגדיה ואברו של ניר החל להזדקר. איזה גוף יש לה, חשב לעצמו, תוך שהוא מביט באירית המושפלת כשעמדה בגופה השזוף והחלק למולו כשרק זוג תחתוני חוטיני זעיר וחזיה סקסית לגופה. אוי, מה הייתי עושה לה, הרהר ניר בעצב מסויים.
בצעדי שמאל ימין נכנסה החיילת אירית לחדרה של סגן מיכל הגבוהה והיפה ועמדה מולה בתחתונים. היא חשה מושפלת, והמבטים המשונים שנעצה בה הסגן היפיפיה רק הגבירו את התחושה. סגן מיכל מצאה כמובן את החיילת אירית אשמה בעבירות שיוחסו לה והרב"טית אירית נאלצה להפשיל את תחתוניה, להוריד את חזייתה ולעמוד מולה עירומה כביום היוולדה. הסגן שאלה אותה מה יש להגיד לגבי העונש, אירית ההמומה ביקשה רחמים בקול רועד, אבל תכונה כזו לא נכללה ברפרטואר של סגן מיכל. "אני דנה אותך" כך הכריזה בקול מתכתי ורועם, לשנים עשר מלקות כל יום במשך שבוע, ובנוסף על כך תאלצי במשך השבוע הזה להיות עובדת כללית שלי ושל המש"קית עדן ולמלא אחר כל בקשותנו. בכייה של אירית גבר, ובעיקר הפחידו אותה מילותיה של הקצינה היפה בדבר היותה אמורה למלא את כל בקשותיהן של השתיים. מה הן כבר עלולות לבקש, חשבה לעצמה.
בצעדי שמאל ימין סבבה אירית העירומה אל הדלת ויצאה לחדרה של המש"קית עדן. זו צבטה את פטמותיה בחוזקה והורתה לה לכרוע על השולחן עליו כרע לפני כחצי שעה הסמל ניר. ישבנה החמוד של אירית ניצב אל מול עיניה של מיכל וסמל ניר, שההמשיך להציץ אל מבעד לחלון לא ידע את נפשו מרוב תשוקה. "פשקי את רגלייך" פקדה המש"קית הסקסית ואירית נאלצה למלא אחר הוראותיה. קוס מתוק וורוד נגלה לעיני המש"קית עדן, ובתחתוניה החלה להתפשט מתיקות רטובה. אני הולכת להנות בגדול בשבוע הזה, הירהרה לעצמה המש"קית עדן והורידה את השוט מהקיר.
המלקות הולקו על ישבנה של הרבטית אירית בזו אחר זו. "אחת המפקדת" צרחה בקול תוך שהיא מייבבת תחנונים. ,שתיים המפקדת" זעקה מכאב, ופסים אדומים דקים החלו להופיע על בשר ישבנה החשוף. "שלוש המפקדת בבקשה די" ייללה, ותחנוניה רק גרמו למש"קית המשמעת להכות בחוזקה יתרה. בהצלפה הרביעית בכתבה אירית בהיסטריה אבל תחושה מוזרה של הנאה החלה לעבור בה. ערוותה הפכה רטובה עוד ועוד ואחרי ההצלפה השישית כבר היתה קרובה לאורגזמה. הכאב נמהל בהנאה, ההשפלה ברגש עז של אהבה למש"קית עדן וכשציפתה להצלפה השביעית פקדה עליה פתאום המש"קית המלקה לקום ולהסתובב. מי יודע, חשבה לעצמה אירית, אולי היא הולכת לתת לי חנינה קטנה.
"כפי שהודיעה לך המפקדת מיכל", בישרה עדן לאירית "העונש שלך כולל לא רק מלקות אלא מילוי כל בקשותינו, זה ברור?"
-"ברור המפקדת"
המש"קית עדן הורידה לפתע את חולצתה, אחר את חזייתה, וזוג שדיים עסיסיות וגדולות ניבט לעיני אירית. "למה את מחכה" גערה בה המש"קית, "לקקי לי את הפיטמות". לשונה של אירית החלה לנוע בעדינות וברוך על פטמותיה החומות והיפות של עדן שהחלו להזדקר. המש"קית גנחה מהנאה ותוך כך הורידה את מכנסיה ונשארה בתחתונים שחורות וסקסיות בלבד. אחר התיישבה על כיסא, הורידה גם את התחתונים ופישקה את רגליה. קוס חלק ומתוק נגלה לעיני אירית הנדהמת ואברו של סמל ניר הזדקר עוד יותר. לקול פקודתה של המש"קית עדן החלה אירית ללקק את הכוס של המש"קית הנסערת. טעם ערוותה של עדן היה מתוק ואירית נהנתה מכל רגע. "את אולי חיילת לא ממשומעת" אמרה לה עדן בהנאה מופגנת, אבל לרדת את יודעת מצויין. אנחותיה של המש"קית הקשוחה נעשו רמות ומהירות, וכשגמרה בזעקה חנוקה, גמר גם הסמל ניר שהחל לאונן עוד קדם לכן במרץ. אני חייב להשיג את האירית הזו לעצמי, חשב, אם היא יורדת ככה לבנות, מעניין מה היא עושה לבנים.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני 20 שנים • 24 ביולי 2004
אירית ההמומה ביקשה רחמים בקול רועד, אבל תכונה כזו לא נכללה ברפרטואר של סגן מיכל. חהההההההההההההההה החייל ניר משפט ענקicon_smile.gif) סיפור חמוד!
השועל
לפני 20 שנים • 28 ביולי 2004
השועל • 28 ביולי 2004
רוצה לקרוא פרק 3, פרק 4, פרק 5!
זה יכול להיות רב מכר.
כל הכבוד על כשרון הכתיבה ועל הדמיון.
ניקי666 niki
לפני 20 שנים • 2 באוג׳ 2004
ניקי666 niki • 2 באוג׳ 2004
icon_lol.gif יפה