Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לחרוט בכניסה ללב שלי, " אין כניסה לוניליות "
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
Lordpain(שולט) • 23 ביולי 2004
יש לי ידידה טובה וונילית, שלפני כמה זמן התוודנו זה בפני זו על המשיכה המינית שלנו, לא רק זה, מסתבר ששנינו הינו גם רוצים להיכנס למשהו רציני אבל וזה אבל מאד גדול זה נראה בלתי אפשרי שנהיה ביחד מבלי שאחד מאיתנו יקריב משהו שמאד חשוב לו, או שאני אקריב את הרצון שלי לשלוט בה ולהפוך אותה לשפחתי או שהיא תקריב את הרצון שלה להיות בזוגיות שוויונית, לשנינו מאד חשוב שלא להקריב דברים אלה אז הגענו אני מניח למעין הבנה שכנראה שלא נהיה ביחד, ואז במשך כמה חודשים מאז השיחה הזו אני נאחזתי באפשרות הקלושה שאולי בדרך כלשהי אנחנו כן נהיה ביחד מבלי שנצטרך להקריב משהו שחשוב לשנינו.
עצם זה שהייתה אפשרות אפילו קלושה לזה שתהיה אהבה בחיים שלי הרגשתי פחות ריק, אפילו אפשר להגיד שהרגשתי די טוב, וחמדתי עם עיני את הידידה הטובה והונילית שלי, חלמתי על אותו היום שבו היא תהיה שלי. לפני שבועיים היא עברה לירשולים, והנה אתמול היא בא אלי לביקור, התיישבנו בגינה ותוך זמן קצר היא מספרת על הבחור החדש שהיא הכירה, ברגע שהיא אמרה "הכרתי מישהו" הרגשתי איך הלב שלי נמחץ אני לא רציתי שהיא תראה את הבעת הפנים המיוסרת שלי אז חייכתי והראיתי את עצמי כאילו שאני שמח מכל זה, היא המשיכה לספר לי עליו, אלוהים אדירים כמה שזה היה נורא בשבילי. היא סיפרה לי שהוא בישל בשבילה כמעט כל ערב וכמה חיבה הוא העניק לה, כל כך הרבה כאב הרגשתי באותם הרגעים והוא לא הפסיק לגדול, הרגשתי שאני עומד עכשיו להתפרץ בדמעות, ואז היא מספרת " ישנתי אצלו כמעט כל לילה וזה לא שיצא לי לישון" ואני בשיא התמימות והתקווה שכל מה שהיא התכוונה להגיד בזה זה שהיא התמזמזה אייתו קלות כי דבר כזה לא היה מפריע לי יותר מידי, " אז מה עשית ? " "נו מה נראה לך" שאלה היא אותי ועוד כזה ציחקקה לה, הזדיינתם שאלתי אותה וכמובן שהתשובה הייתה כן, אני לא יכול באמת שלא יכול לבטא את הכאב שהרגשתי לפני שהגענו לזה שהיא הזדיינה אייתו ואחרי שהיא סיפרה לי את זה, באמת שלא יכול לבטא את זה…. אם זה לא היה מספיק אז היא אומרת לי, "תשמע יש לו יום הולדת אז חשבתי ללכת לעיר לקנות לו משהו אתה רוצה לבוא ?" נו מה נראה לכם ?! קניתי לו מתנה, אני לא יודע מאיפה מצאתי את הכוח להסתיר את כל זה…, איך לא צרחתי לה עד כמה שזה מייסר אותי שגבר אחר זיין אותה שהיא בכלל רוצה להיות עם מישהו שהוא לא אני איך יכולתי להיות בכזו דממה ולהגיד שהסיבה שאני עצוב כל כך זה בגלל משהו אחר, איך לעזאזל ????!!!!! טוב ברור שאני לא קניתי לו דבר פשוט ראיתי שם מצית שהיא בצורת מקטרת אז המלצתי לה על זה, היא אמרה שזה רעיון טוב וקנתה, לאחר מכן חזרנו לדירה של אמא שלה, אני לא הפסקתי להרגיש רע, לא הפסקתי להרגיש איך שאני נחנק, זה קרע אותי מבפנים ועם כל רגע זה קרע אותי יותר ויותר, שוב ושוב הרגשתי איך שאני רוצה לבכות, להתאבל, ניסיתי להבין מה בדיוק מת שאני מרגיש כל כך רע. באותם הרגעים לא ידעתי למה בדיוק אני מרגיש כל כך רע, ישבתי אצלה זמן מה ואז חזרתי הביתה. נפגשתי באותו הערב עם חבר טוב שלי, הלכנו לים סיפרתי לו על כל מה שקרה ועד כמה אני מיוסר, הוא הבין אותי לגמרי כי גם הוא נמצא במצב מאד דומה לא ניכנס לפרטים… מהשיחה אייתו הבנתי כמה דברים לגבי למה היה כל כך רע לי, הבנתי עד כמה הייתי זקוק לאפשרות הזו שאני ואולגה נהיה ביחד, ומרגע שהיא סיפרה לי על הבן זונה הזה בשם אלי הבנתי שהאפשרות הזו מתה, הוא ייקח אותה ממני ואין שום דבר שאני יכול לעשות לגבי זה, הסיכוי לאהבה מת ! וזה שבר אותי. הבנתי גם עד כמה הסיכוי הזה שאני והיא נהיה ביחד הוא מינימלי כמובן שידעתי כבר מקודם עד כמה זה לא אפשרי אבל עכשיו אני יודע עוד יותר, ממש לפני כמה ימים אם אני זוכר נכון איזה לילה אחד שכבתי במיטה ופינטזתי על זה שהיא שוכבת לידי, דמיינתי איך שאני מחבק אותה וחיבקתי את השמיכה, דמיינתי איך שאני מנשק אותה ברכות בצווארה בשפתייה ונשקתי קלות לשמיכה, כן השמיכה שלי קיבלה הרבה אהבה באותו ערב אבל לא עשיתי שום דבר מעבר לזה כמו להביא ביד או משהו בסגנון כי היה לי חשוב יותר לחשוב על... אולי היא גם עכשיו חושבת עלי ומפנטזת על אותו הדבר שאני מפנטז עליו כך אמרתי לעצמי... ואז כזה לפני שנרדמתי אמרתי כן, אולי היא באמת חושבת על זה.. וכנראה מאד שבאותם הרגעים בהם אני חיבקתי את השמיכה ודמיינתי שזאת היא, אלי זיין אותה וזיין אותה טוב טוב, והיא בטח גמרה בטירוף והדבר האחרון שהיא חשבה עליו מלבד עד כמה טוב ונעים הזין של אלי הדבר האחרון שהיא חשבה עליו באותו לילה זה עלי, סביר מאד אבל מאד להניח שלא הייתי קיים בתודעה שלה לחלוטין, וזה כשלעצמו מייסר אותי אבל גם גורם לי לראות אני אגיד את זה כך יש יותר סיכוי שהשטן יהפוך לצדיק להתגלמות כל הטוב מאשר אולגה תהיה שלי אפילו יותר מזה מאשר שהיא בכלל תיזדקק לי כמו שאני זקוק לה. אני יודע ואסיר תודה על כך שאני לא מאוהב בה כי אם הייתי מאוהב בה הייתי עכשיו מת. מה שכן זה שאני מאד אבל מאד מחבב אותה ונמשך אליה מספיק בשביל להרגיש כל כך נורא מזה שהאפשרות שאני והיא נהיה ביחד לא קיימת עוד, אני מנסה להשתחרר מהכאב שחש בכל דרך שעובדת ואיכשהו הרגשתי היום בבוקר שלכתוב על זה כאן להראות ולחלוק את התחושה האיומה הזאת איכשהו מקל עלי, מה לעשות אני נואש לגמרי. אני מניח שמרגע שידעתי שהיא ונילית טהורה מרגע שהיא בעצמה אמרה לי שהיא אינה מעוניינת להיות השפחה של אף אחד באותו רגע הייתי צריך לקבל החלטה ולא להתקרב אליה יותר מידי בתקווה שאולי זה ישתנה, אבל לא קיבלתי את ההחלטה הזאת או שלא הלכתי עד הסוף אייתה והתקרבתי התקרבתי יותר מידי ועכשיו אני משלם את המחיר, היא לעולם לא תוכל לאהוב אדם כמוני, מסתבר שכל האהבה שאני יכול להעניק לה פשוט לא מספיק טובה בשבילה אם היא צריכה בשביל זה להשתעבד לי לחלוטין, וכל כך מתחשק לי לצעוק שהאפס הזה שהיא הכירה, בחיים לא יאוהב אותה כמו שאני מסוגל לאהוב אותה, שהוא שום דבר לעומתי אבל אז אני מסתכל על המציאות ורואה שאני טועה, שלעומתו אני הכלום, כי בסופו של היום היא שוכבת לידו והוא מחבק אותה ואני שוכב לבד עם עצמי ומחבק את השמיכה. |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
אאוץ'!
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
QriS(מתחלף) • 23 ביולי 2004
אני איתך! טוב ששיתפת!
וחוצמיזה, אל תתיאש, אלי בא ואלי הולך ואנחנו מסתובבים כל הזמן בעיגולים. אל תסגור את הדלת אולי אולגה תחזור יום אחד, אולי היא תחזור טובה יותר מאי פעם. |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 23 ביולי 2004
התחושה שאתה מתאר היא תחושה קשה.
לדעתי בכל קשר שקיים אנחנו מוותרים על משהו מאיתנו. מוותרים על מנת לקבל משהו אחר, להכניס אלינו ללב מישהו אחר ולשם כך אנו מוותרים. אני לא יודעת איך הייתי נוהגת במקומך, אבל אולי ורק אולי הייתי מנסה להיות איתה בלי לנסות לשנות אותה. בלי לנסות להגדיר את תפקידה בכח או את תפקידך בכח. יכול להיות שדבריי נובעים מכך שלדעתי יש לתת סיכוי לאהבה למרות השוני ובגלל השוני. ואז לפחות הייתה הידיעה של "ניסיתי"... ובכל מקרה, אני מאוד מקווה בשבילך שתמצא לך אהבה במהרה, שתמצא את מה שאתה מחפש, ושהכאב יקהה עם הזמן.... בהצלחה. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
Qris, תודה על העידוד אני מעריך את זה, לגבי לא לסגור את הדלת כי אולי היא תחזור יום אחד, אי אפשר לחיות עם המחשבה הזאת שאולי יום אחד היא תרצה אותי, זה מייסר מאד, אין לי ברירה אחרת מלבד לסגור...
HotQueen , אני לא מאמין ברעיון הזה שבשביל אהבה צריך להקריב משהו שחשוב לך, אני כן אבל מאמין שאהבה אמיתית דורשת מהאדם להיות מי שהוא באמת, כי באמת שאין יותר נפלא מאותו אדם שלא דורש ממך להקריב דבר אלא דורש שתהיה מי שאתה באמת שאוהב אותך על מי שאתה וזה בדיוק מה שאני מחפש. אין לי וגם לא הייתה לי שום כוונה להגדיר את תפקידי ואת התפקיד שלה בכוח, אני יודע מה אני רוצה ולצערי זה לא מה שהיא רוצה. גם אני מקווה שאמצא אהבה ושהכאב הזה לא יאריך ימים, תודה לך על תגובתך, מאד נעים לראות שיש אנשים שאיכפת להם. |
|
חצי אדון |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
חצי אדון • 23 ביולי 2004
BDSM עושים פחות או לא עושים בכלל! כשיש שם אהבה.
|
|
Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
חצי אדון, אולי בהתאם ליכולת האישית שלך בדס"מ עושים פחות או בכלל לא עושים
כשיש אהבה, בהתאם ליכולת שלי אהבה ושליטה הולכים ביחד, משלימים זה את זה. אני מניח שכל אחד והיכולות שלו. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 23 ביולי 2004
ללב יש את הרגש משלו.
ההגיון לרוב אינו יכול לשלוט ברגש, לעומת זאת הרגש שולט בהגיון. בדיוק כמו ביחסים בדסמים ווניליות. הודית בפני עצמך שאהבת, כאבת, אך גם ידעת שלעולם לא יהיה סיכוי לקשר הזה, ולא העמדת את שניכם במצב שיכל להרוס אפילו את הידידות ביניכם. וזו גדולה בפני עצמה, להודות, שעם כל הרגש שקיים יודעים שזה לא יצלח. אני חושבת שבאהבה, שני הצדדים צריכים לרצות להיות במקום שבו הם נמצאים, ברגע שרק אחד נמצא והשני מוותר בגלל האהבה קשר כזה מראש לא יצלח. מאחלת לך שתמצא אהבה קרובה לליבך אהבה שתעטוף, שתרגיש קרוב. בהצלחה. רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
23 ביולי 2004
רחפנית-הדומית המרחפת, "ברגע שרק אחד נמצא והשני מוותר בגלל האהבה
קשר כזה מראש לא יצלח", גם אני חושב כך. תודה לך על תגובתך, אני מאחל לך את אותו הדבר ובמידה ויש לך כבר אהבה כזו הייתי רוצה שהיא תישאר אתך לתמיד. |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
baby(expired)(לא בעסק) • 24 ביולי 2004
אני קוראת את מה שכתבת, ואני מרגישה צורך לכתוב לך שזה יבוא , ושהכל והיה בסדר, ושתמצא את האהבה שתתן לך את הבדס"מ יחד עם בחירת ליבך. אבל לא תמיד זה בא.
ולא כל אחד מסוגל לעשות את הויתור. יכולת לגזור על עצמך שנים של הכחשה, יאוש וסבל שהיו מובילות לשנאה הדדית. ובחרת בלהיות אתה. על כל המשתמע מכך. אני מאחלת לך מה שאני מאחלת לעצמי. אהבה אמיתית, עם היכולת להיות מי שאתה, ולהגשים את השאיפות הכי כמוסות. בייבי. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
לפני 20 שנים •
24 ביולי 2004
Lordpain(שולט) • 24 ביולי 2004
בייבי, גם לי זה נראה כך... שברגעים הראשונים אולי חודש או חצי שנה אפילו הייתי מאושר רק מלהיות אייתה אבל אז כשהיה מתעורר לו הרצון לשלוט הייתי נאלץ לדכא אותו וזה בסופו של דבר באמת היה מביא לשנא הדדית ופרידה.
תודה לך שאת מאחלת לי את אותם הדברים הטובים והאהבה שאת מאחלת לעצמך, אני מעריך את זה. |
|