Brave Dwarf |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
Re: לזין יש כובע
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
Brave Dwarf • 2 באוק׳ 2013
Templer כתב/ה: "שוט-קל" זה טנק.... לא יכול להיות! לא נכון! ואני הייתי בטוח שזה סוג של דו חי. טמפלר. שוט קל זה טנק ממין זכר מרכבה זה טנק ממין נקבה ואני סטרייט מוצהר, יצאתי מארון קבורה לפני שלושה ימים. ולכן לשוט קל אני לא יורד. חוצמזה יש לי חולשה למעילי רוח. (אם תגיד לי שלשוט קל התקינו גרביונים, אני כבר לא אענה) |
|
Templer(שולט) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
Templer(שולט) • 2 באוק׳ 2013
Brave Dwarf כתב/ה: Templer כתב/ה: "שוט-קל" זה טנק.... לא יכול להיות! לא נכון! ואני הייתי בטוח שזה סוג של דו חי. טמפלר. שוט קל זה טנק ממין זכר מרכבה זה טנק ממין נקבה ואני סטרייט מוצהר, יצאתי מארון קבורה לפני שלושה ימים. ולכן לשוט קל אני לא יורד. חוצמזה יש לי חולשה למעילי רוח. (אם תגיד לי שלשוט קל התקינו גרביונים, אני כבר לא אענה) טוב נו, איזה קטנוניות, אז לך על זלדה. שמעתי שיש לה המון סקס-אפיל... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
Madame T(שולטת) • 2 באוק׳ 2013
Templer כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: Templer כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: אממממ... ברזל זה לא טעים כן, עכשיו כשאני חושב על זה, זה כמו לרדת לטנק מרכבה. שלא לדבר על "שוט-קל".... מתנצל, לא ניסיתי. אני הטרוסקסואל מוצהר. "שוט-קל" זה טנק.... טוב שהוספת, אני בטוחה שהגמד האמיץ לא ידע מה זה 'שוט קל'... |
|
Templer(שולט) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
Templer(שולט) • 2 באוק׳ 2013
Madame T כתב/ה: Templer כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: Templer כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: אממממ... ברזל זה לא טעים כן, עכשיו כשאני חושב על זה, זה כמו לרדת לטנק מרכבה. שלא לדבר על "שוט-קל".... מתנצל, לא ניסיתי. אני הטרוסקסואל מוצהר. "שוט-קל" זה טנק.... טוב שהוספת, אני בטוחה שהגמד האמיץ לא ידע מה זה 'שוט קל'... מסתבר שידע, אז הפניתי אותו לזלדה, לה יש גם פתח רחב מאחורה חרמנא לעצלן.... |
|
Brave Dwarf |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
Brave Dwarf • 2 באוק׳ 2013
Templer כתב/ה: מסתבר שידע, אז הפניתי אותו לזלדה, לה יש גם פתח רחב מאחורה חרמנא לעצלן.... ואני תוהה למה אתה ממשיך ומפנה אותי למלכודות מוות. יכול להיות שאתה לא מחבב אותי? או שסתם יש לך חולשה לניחוח של בשר צלוי? סוטים כולם פה. בחיי. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
*מנגינה*{התווים שלו} • 2 באוק׳ 2013
מעניין למה מכל השמות הנבחרים שכאן
זלדה נשמע הכי מגרה... |
|
Templer(שולט) |
לפני 11 שנים •