סירופ(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
על מקומה של עבודת הכפיים בסשן
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
סירופ(נשלטת) • 7 באוק׳ 2013
ראשית, ביקורת צימר. בשבוע שעבר נסענו ללילה אחד ברמת הגולן, בחרתי לנו צימר לא יקר במיוחד, אבל כזה שהתהדר בשם שרימז על גישה פתוחה לנוף.. נניח.." שם הרי גולן הושט היד וגע בם", עטיתי תקוות לרגעי עונג צרופים מול השקיעה, האור הארגמני אשר יפול ברכות על ההרים, הצילום באתר רימז על סדינים ומגבות צחים מלובן , בין שפעת פוטפורי, ורצפת פרקט במבנה עץ.
בפועל, היתה יחידת הדיור ראויה יותר לשיר אחר של רחל " קטן הוא ודל הוא חדרי" הנוף.. נו, טוף, יש נוף, אם חוצים את שורת הבתים ומטפסים קצת למעלה בהר ברגל... . ובניגוד גמור לאסוציאציות הנובעות מהמילה צימר, המה המקום מתחושת " נתקענו ברמת גן אז לנו אצל הדודה מבת ים במקלט שהוסב למגורי שוכרים מתחת לבית. והשירותים היו בצמידות ובחוסר בידוד טוטלי מחדר השינה, מה שכפה עלי התאפקות לא רצונית ( חברות, נצטרך לדבר על זה מתי שהוא) אני מגזימה, כי מה כל זה לעומת ארוחת הבוקר שהיתה טעימה, שופעת ולבבית והחברה שהיתה נהדרת - האדון שלי. בלילה היה סקס - ממושך, מפתיע, מכאיב ומהנה. אני תיכף מגיעה לשאלה, באמת, עוד שניה. ומאחר ואני לא מעלה על דעתי לגמור לפניו (הוא מתיחס לעיקרון זה בזלזול, אבל אני דבקה בספר החוקים ( פ"א, סעיף ל' שורה 6), ומאחר ונותרתי אצורה, דלוקה ולהוטה, ואחרי שהבעירה לא שקטה, הסתייעתי בעדינות כף ידי הימנית ובאחיזה איתנה ברגלו השמאלית כדי להביא עצמי לאביונה. עכשיו השאלה – אם שפחה מלטפת עצמה לפורקן בצמידות לאדונה, האם זה חלק מחבילת הסשן, חווית המשתמש/ת ומוטל עליה להגיד לו תודה מיד בתום גמירתה? השאלה עלתה בראשי ומיד הפניתי אותה למאסטר שסירב להתייחס ועשה הבעה של מיאוס בגדר " נו באמת, מה זה משנה". וברצינות, סוגיית מעמד האוננות בתוך סשן מטרידה אותי, גם כי אנחנו לא נוטות לגמור בחדירה, והמידה שבה ניתן לזה מרחב וזמן....ולגיטימציה. זו הסוגיה. |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
Episode(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2013
אללה יסטר אני והפרעות קשב והריכוז שלי, עד שהשקעתי פה בהודעה, קראתי בשנית ורק אז הבנתי שאת לא גומרת בפניו.
בפניו זה ביג נואו נואו, אבל לידו זה כן? מה, בחושך? כשהוא עוצם עיניים? סופר 1 מיסיסיפי, 2 מיסיסיפי וכו'? אם תוכלי לחדד לי את כל הקטע הזה של האורגזמות שלך, זה יהיה מצויין. |
|
שוסי |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
שוסי • 7 באוק׳ 2013
רק שתדעי שאני מתה עלייך ועל הפוסטים שלך.
|
|
פייה{O} |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
פייה{O} • 7 באוק׳ 2013
סירופ תמיד כשאת כותבת נוצר בי רושם שהוא בסך הכל רוצה לכפכף אותך בכיף פה ושם,
ואת חופרת לו עם משמעויות שליטה, היררכיה וטכסים. סתם, משעשע אותי. (ברוח טובה! אין צורך להתנפל) |
|
מיו(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
מיו(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2013
Methamphetamine כתב/ה: אללה יסטר אני והפרעות קשב והריכוז שלי, עד שהשקעתי פה בהודעה, קראתי בשנית ורק אז הבנתי שאת לא גומרת בפניו.
בפניו זה ביג נואו נואו, אבל לידו זה כן? מה, בחושך? כשהוא עוצם עיניים? סופר 1 מיסיסיפי, 2 מיסיסיפי וכו'? אם תוכלי לחדד לי את כל הקטע הזה של האורגזמות שלך, זה יהיה מצויין. אחדד לך במקומה, ברשותך... זה לא שהיא לא גומרת בפניו. היא מקפידה לא לגמור לפניו. בפניו=במחיצתו. אין לה בעיה לגמור במחיצתו, כשהוא נוכח בחדר. לפניו= לפני שהוא גומר. היא מרגישה צורך לתת לו לגמור לפניה ורק אחר כך היא מרשה לעצמה לגמור גם כן. אתה הבנת את זה, ברוך? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
בכוח המוח(שולטת) • 7 באוק׳ 2013
מפליא אותי הפוסט הזה סירופ. את אומרת שיש לך עיקרון שאת קבעת, והוא מזלזל בו - לא לגמור לפניו. מהי הסיבה ומה עומד מאחורי העיקרון שלמענו את מקפחת את זכותו של אדונך להנות מלחוש אותך גומרת עליו? אני עוד לא נתקלתי בגבר שמוכן לוותר על העונג הזה ותחושת הסיפוק מלראות את האישה שאיתו מתכווצת בעונג עליו.
אני גם לא בטוחה שלנשלטות יש בעיה לגמור. אולי ההיפך: בדס״מ הוא ארגז כלים מטורף לגמירות בעיני, גם מאוננות. ועוד שאלה- אם הוא מוצא את השאלה הזו חסרת משמעות, למה בעצם זה משנה? את שואלת אחרים בקשר לריטואל שאמור להיות למען אדונך, אבל בפועל אדונך עצמו לא נותן לו כל חשיבות. אני חושבת שאת מייצרת איזה שיח עם עצמך בקשר לאיך שליטה צריכה להיות, ואיזה צרכים היא אמורה למלא אצלך, עד שאולי דווקא צרכי הפרטנר שלך נדחקים לצד בשם איזו תאוריה בענייני שליטה. יכול להיות? |
|
Ultra(שולט) |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפי המנהג הספרדי או האשכנזי?
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
Ultra(שולט) • 7 באוק׳ 2013
באמת תלוי לאיזה בי"ס של שולטים האדון הלך.
יש כאלה עינוגה של שפחה כלל לא מעניין אותם. ויש כאלה מרגישים מאוכזבים אם היא לא גמרה ואפילו מספר פעמים. יש גם סשונים שבהם אדון יגרום לנשלטת לגמור מספר פעמים עוד לפני שהיה סקס, אז ברור שהיא תגמור לפניו. באופן טכני קצת קשה לצפות שנשלטת תגמור אחרי אדון בסקס בחדירה אחרי שהוא גמר. לא? אם הוא חושב שסיפקת את רצונו הרי שהוא יכול לתת לך לגמור בדרך כלשהיא ובדרך שהוא יבחר, למשל ע"י שילוב של ויברטור ואצבעות. ועכשיו שאלה שאולי תגרום לסילוקי מאגודת השולטים של פלמה דה מיורקה: שאם פסול ששולט ימתין עד הרגע שנשלטת נמצאת על סף האורגזמה ורק אז הוא יגמור? |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
עונג עצמי.
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לילימיי(שולטת) • 7 באוק׳ 2013
אם הוא מאפשר, בכל עת, תוך כדי... אז כנראה שזה תלוי רק בך, לא? |
|
פור גוד |
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
7 באוק׳ 2013
פור גוד • 7 באוק׳ 2013
סירופ, אף על פי שאת נראית לי כאב ראש לא קטן בכלל, גם אני חובב את הכתיבה המצחקקת שלך, ועל כן רוצה להציג לך שאלה קטנה הנוגעת לסוגיית "האוננות-בסשן" שהעלית, ועל פיה לקבוע מסמרות בנוגע למקרה האישי המרתק שלך. שאלתי נוגעת לטבעה הפסיכו-פיזיולוגי של האביונה שלך :
האם האביונה שלך, כמו אצל רוב-רובם של הגברים וגם אצל נשים/שפחות רבות, היא בבחינת "מוות קטן", כמו שהצרפתים מכנים את החוויה, רוצה לומר: האם היא מרוקנת ממך לזמן מה את סירופ-התשוקה שלך, עד כדי כך שבכמה שניות-עד-דקות שלאחריה, איך שהתפרקת מחרמנותך, נראה לך האדון באורו האמיתי יותר, ללא הילת הגבריות והשליטה שלו, כלומר - די מעפן בעצם, ואת במצב הפוך מזה שקראת לו " אצורה, דלוקה, ולוהטת “, כלומר את " לא אצורה, כבויה, וקרה כקרח", ואת מוצאת את עצמך שוכבת על המיטה, מעולפת מעונג אך מרוקנת מתשוקה, מהרהרת בשאלה "למה לי כל העניין הזה ? " - הרגשה מטרידה שכמובן חולפת במהרה לאחר-מכן. או שמא, כמו שמעידות נשים/שפחות אחרות, האביונה שלך - בניגוד לאורגזמה הגברית, המשפריצה את סירופ התשוקה החוצה במובן המילולי ממש - דווקא מזרימה בדרך-כלל עוד מסירופ התשוקה פנימה, ישר אל מחזור הדם הנפשי שלך, ולא מרוקנת אותך ? כלומר האם היא טוענת אותך ברצון חזק יותר לרצות את אדונך ? |
|
Master A(שולט) |
לפני 11 שנים •
8 באוק׳ 2013
מה זה משנה?
לפני 11 שנים •
8 באוק׳ 2013
Master A(שולט) • 8 באוק׳ 2013
העיקר שאת נהנית!
|
|