Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
10 באוק׳ 2013
מזרח תיכון אחר - ישראלים למען סורים
לפני 11 שנים •
10 באוק׳ 2013
Madame T(שולטת) • 10 באוק׳ 2013
נכון, אלו סורים, אויבינו משכבר הימים, אך מסתבר שיש מי שמוכנים לסכן את עצמם כדי לסייע גם לאויבים... הדגש מבחינתי הוא יותר על הצד ההומני מאשר על הצד הפוליטי.
הכתבה להלן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4338496,00.html מתוך הכתבה: 'נפלה בחלקי הזכות להצטרף למתנדבות של ארגון ישראלי שלקח על עצמו לפעול בגיזרה שגדולים וחזקים מהם ברחבי העולם בחרו לזנוח ולהזניח. לספר את סיפורה של קבוצת מתנדבים ישראלים, "מלח הארץ", כאלו שנרתמים ומסייעים כאן "לעניי עירם", אבל גם אוזרים אומץ, משאירים את השיפוטיות בצד, ונחלצים לסייע גם ל"אויבים" במטרה כפולה: הראשונה והחשובה - להקל על מסעם והתאקלמותם של אזרחים, נשים וילדים בבריחתם מסוריה המדממת, והשניה - לשנות את תדמיתה של ישראל בעולם, בייחוד במדינות אויב'. מענין לקרוא ולדעת. |
|
בארי |
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
בארי • 11 באוק׳ 2013
לא מענייןןןןןןןןןן
לעת זקנתך, עשי דברים מועילים למען עמך ולא למען אויבנו ושונאינו. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
Madame T(שולטת) • 11 באוק׳ 2013
בארי כתב/ה: לא מענייןןןןןןןןןן
לעת זקנתך, עשי דברים מועילים למען עמך ולא למען אויבנו ושונאינו. א. לא אני עושה את זה, אלא הבאתי דברים בשם אומרם כי הכתבה נשמעה לי מענינת וסברתי שאולי אחרים ימצאו בה גם כן ענין. ב. עשיתי ועושה דברים מועילים למען ארצי ומולדתי במהלך השנים שהביאוני עד הלום. ג. ובלי קשר לשרשור מסויים זה, אני תקווה שאתה, לעת זקנתך, תעשה דברים מועילים ורבים ובכל התחומים. |
|
בארי |
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
בארי • 11 באוק׳ 2013
א.אוקי,שמת כתבה אנחנו יודעים לקרוא את לא צריכה לצטט.
ציטטת,וחשבתי שמדובר בך.ואותי זה לא מעניין מה קורה בסוריה מצידי שיכחדו יהיה טוב לנו וטוב לעולם כולו. ב.אני שמח לשמוע שעשית ועושה דברים למען מולדתך,המשיכי כך. ג.אל תדאגי לי אני עושה,והרבה ונוהג לעשות בסתר,למען מולדתי ואחיי היהודים. שבת שלום. |
|
kaly |
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
kaly • 12 באוק׳ 2013
סוריה היא נושא קשה.
אנחנו לא יכולים לשכוח שבין המורדים שחלקם מזוהה עם ארגוני טרור כמו אל-קעידה וכו' לשלטון הדיקטטורי שהוא חלק בלתי נפרד מציר הרשע,כלואים מיליוני אזרחים שרוצים לחיות ולהתפרנס ולהפסיק לקבור את יקיריהם המהפכה של הסורים התחילה נכון, עד שהתערבבו עם ארגוני טרור,שם הם איבדו את התמיכה שלי. זה לא אומר שאנחנו צריכים לשבת על כיסא ולאכול פופקורן.... כבוד גדול למדינה ולצבא שהקימו בית חולים שדה לאזרחים שנפגעו מההפצצות ברמת הגולן. כבוד גדול לרופאים שלנו שמטפלים בהם ללא הבחנת דת,צבע והכי חשוב-כסף. בכלל,בשנתיים האחרונות העולם הערבי עובר מהפכה ורצון להיות יותר מערביים,אך כמו אצלנו בישראל שצעקנו שינוי ובחרנו שוב בביבי,הערבים יוצאים לרחובות ואיכשהו השלטון נהיה דתי ופנאטי יותר... המלחמה שם צריכה להגמר. אנחנו כעם שעמד בניסיונות הכחדה לא פעם צריך לזכור שיש כ20,000,000 תושבים בסוריה(לפחות מלפני המלחמה) כשחלק גדול מהם,אם לא רובם פשוט רוצה לחיות בשקט. |
|
kaly |
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
kaly • 12 באוק׳ 2013
יצא כפול...
|
|