שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
6 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
6 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 6 באוק׳ 2013
חולדאי הודיע למטורפת שאינו מרוצה מהתנהגותה, ולמרות שהיא סגניתו ברשימה, בפועל לא יתן לה תפקיד אחרי הבחירות. אז היא אמרה לו שאבא שלה כבר ידאג שהוא יפסיד את הבחירות. אבל אבא שלך נמצא ברשימה שלי ואותו אני לא מדיח, ענה לה חולדאי. אז אמצא כבר מישהו אחר רשפה והסתלקה. אם היא מתכוונת אלי אז היא יכולה לשכוח מזה. אני לא מתערב בבחירות. אותי זה לא מעניין.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
8 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
8 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 8 באוק׳ 2013
המטורפת החליטה לחרבן כל לילה לפני הדלת של חולדאי, כדי שעל הבוקר ידרוך על הצואה שלה. ככה היא חושבת להמאיס עליו את מרוץ הבחירות. נשמע מטופש, אבל ככה היא חושבת.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
9 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
9 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 9 באוק׳ 2013
רעיון החירבון לא כל כך עלה יפה. כלומר, היא אכן חירבנה לו לפני הדלת אבל נכנסה בעצמה לתוך החרא... כל הבית שלה מסריח עד עכשיו. אז הלילה היא תנסה שוב, והפעם, בזהירות.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
9 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
9 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 9 באוק׳ 2013
הלילה המטורפת נזהרה כל כך שלא לדרוך על החרא של עצמה עד שהחליקה על החרא שנמרך על כל גופה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
10 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
10 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 10 באוק׳ 2013
חולדאי הזמין בדחיפות אליו את המטורפת. מה זה צריך להיות, שאג, צילמנו אותך מחרבנת לפני הבית שלי. תסלח לי, כך היא, רציתי לבקר אותך בהפתעה ומרוב התרגשות יצא לי. אז חולדאי שבע מאד נחת לשמוע שהוא הגורם להתרגשות הגדולה הזו ואמר למטורפת שהוא חוזר בו מדבריו שאחרי הבחירות ידיר אותה מכל פעילות, כי אם יתן לה משימות מוגדרות שמתאימות לאישיותה. היא לא שאלה אותו למה הוא מתכוון אלא יצאה מהר ממשרדו.
עכשיו יצא לך הרוח ממפרשי הנקמה בו. אבל, היא לא יודעת להרגע כל כך מהר, כידוע לכולנו, ולכן החליטה לחרבן הלילה לפני דלתו של ניצן, ולא רק זאת, כי אם גם להשתין, ואחרי זה לצלצל בדלת ולעמוד בצד כשהוא יפתח וייצא החוצה וייכנס לכל הג'יפה הזו. |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 11 באוק׳ 2013
המטורפת עשתה הלילה בדיוק מה שתכננה, אבל הסוף היה קצת שונה מהמתוכנן. היא אכן חירבנה והשתינה לפני הדלת ואחרי זה צילצלה בדלת כדי שניצן יצא, אבל במקומו יצאה איזו זקנה שראתה מה השאירו לה והתחילה לבכות. רק אז התברר למטורפת שהיא טעתה בכתובת. המטורפת ריחמה על הזקנה ופנתה לנקות בעצמה את מה שהשאירה. אחרי זה הזקנה, שלא ידעה שהמטורפת אחראית למה שהיה לה לפני הדלת וחשבה שמדובר בבחורה שאוהבת לעזור, עמדה על זה שהיא תארח את המטורפת לכוס תה ועוגה. המטורפת חשה לא נעים לסרב ונאלצה לבלות שם כשעה תוך שמיעת ספורים.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
11 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 11 באוק׳ 2013
מתוך הרגשת אי נעימות, רכשה המטורפת עוגת פאר והביאה אותה לביתה של הזקנה. להפתעתה, מי שפתח את הדלת היה ניצן. מה אתה עושה פה, היא שאלה. מה יש לך ענה הוא, אני גר פה. אתה גר פה? אז מי הזקנה שפתחה לי אתמול את הדלת? סבתא שלי, למה את שואלת. אז המטורפת ארזה את העוגה והלכה משם בחורי אף. איזה מטומטמת אני, למה לא שאלתי אותה איפה ניצן. אך אל דאגה, אני עוד אחזור.
|
|
הרמאפרודיטה |
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
הרמאפרודיטה • 12 באוק׳ 2013
אולי די כבר??? השתקת פורום של קהילה שלמה. חצוף.
|
|
שרמומית |
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
שרמומית • 12 באוק׳ 2013
אבל זה מצחיק חלק מאיתנו, למה שיפסיק?
פורום ציבורי, זכותו. |
|
מאירת לב |
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 באוק׳ 2013
מאירת לב • 12 באוק׳ 2013
הרמאפרודיטה כתב/ה: אולי די כבר??? השתקת פורום של קהילה שלמה. חצוף.
מאז שהחל הסיפור הפורום נמצא כמעט תמיד בראש הפורומים מי שרוצה מוזמן לפתוח שם נושא חדש להתדיינות. איפה בדיוק השיתוק או החוצפה? אני נהנת מהיצירתיות המטורפת שלך, חריג. |
|