שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שרמומית
לפני 11 שנים • 13 באוק׳ 2013
שרמומית • 13 באוק׳ 2013
קליפסו כתב/ה:
עבריינית קטנה כתב/ה:
קליפסו כתב/ה:
חריג כתב/ה:
לא נכון. את מנסה למנוע מכולם לקרוא את מה שאני כותב בגלל ריב שלך איתי שהשתרע על חילופי מסרים עד שאת שסיימת אותו בעלבונות. אז תעזבי אותי ואת מה שאני כותב בשקט ואל תתחזי כאילו אכפת לך מכל האחרים שרוצים לקרוא מה שאני כותב. מי שזה לא מעניין אותו לא קורא. אבל הצביעות שלך מגעילה.

אתה בא לומר לי מה אני מרגישה ומה לא? תפסיק להכתיב לכל העולם מה אתה רוצה
סתם שיהיה לך מושג - מעמ' 8 5 (!) לא כתבתי פה וזה לא מענין אותי יותר, אז על מה אתה מדבר??
מזמן כבר אתה לא מענין אותי כהוא זה אבל מצד שני גם לא תסתום לי את הפה כשאני רוצה לומר משהו שנוגד את דעותיך!

אם זה לא מעניין אותך יותר. למה את נכנסת ומגיבה לשרשור הזה שוב?
כשבפעם האחרונה אמרת שאת לא נדחפת יותר ולא מפריעה...?
כנראה ששכחת מה שרשמת וכשהנושא עולה שוב, את באה, עושה קצת רעש ואחר כך מתנצלת...

קליפסו, תתאפסי על עצמך כבר. באמת.

בפעם האחרונה שבדקתי לא דיקטטורה פה. זכותי להכנס לכאן מתי שבא לי או לא להכנס לכאן מתי שבא לי ועדין להביע את דעתי על המתנהל פה בפורום בפרט ובאתר בכללי
או שאולי אני טועה ורק דעתכם נחשבת?

לא, את לא טועה.
אבל כמו שהסבירו לך לפניי, זה פורום ציבורי וזכותו לרשום מה שבא לו כל עוד כלובי לא עוצר/חוסם אותו.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 13 באוק׳ 2013
עבריינית קטנה כתב/ה:
קליפסו כתב/ה:
עבריינית קטנה כתב/ה:
קליפסו כתב/ה:
חריג כתב/ה:
לא נכון. את מנסה למנוע מכולם לקרוא את מה שאני כותב בגלל ריב שלך איתי שהשתרע על חילופי מסרים עד שאת שסיימת אותו בעלבונות. אז תעזבי אותי ואת מה שאני כותב בשקט ואל תתחזי כאילו אכפת לך מכל האחרים שרוצים לקרוא מה שאני כותב. מי שזה לא מעניין אותו לא קורא. אבל הצביעות שלך מגעילה.

אתה בא לומר לי מה אני מרגישה ומה לא? תפסיק להכתיב לכל העולם מה אתה רוצה
סתם שיהיה לך מושג - מעמ' 8 5 (!) לא כתבתי פה וזה לא מענין אותי יותר, אז על מה אתה מדבר??
מזמן כבר אתה לא מענין אותי כהוא זה אבל מצד שני גם לא תסתום לי את הפה כשאני רוצה לומר משהו שנוגד את דעותיך!

אם זה לא מעניין אותך יותר. למה את נכנסת ומגיבה לשרשור הזה שוב?
כשבפעם האחרונה אמרת שאת לא נדחפת יותר ולא מפריעה...?
כנראה ששכחת מה שרשמת וכשהנושא עולה שוב, את באה, עושה קצת רעש ואחר כך מתנצלת...

קליפסו, תתאפסי על עצמך כבר. באמת.

בפעם האחרונה שבדקתי לא דיקטטורה פה. זכותי להכנס לכאן מתי שבא לי או לא להכנס לכאן מתי שבא לי ועדין להביע את דעתי על המתנהל פה בפורום בפרט ובאתר בכללי
או שאולי אני טועה ורק דעתכם נחשבת?

לא, את לא טועה.
אבל כמו שהסבירו לך לפניי, זה פורום ציבורי וזכותו לרשום מה שבא לו כל עוד כלובי לא עוצר/חוסם אותו.

ובאותה המידה זכותי המלאה להתרעם על כך כמה שבא לי וכמה שלא בא לי.
כל עוד אני מתבטאת בנמוס כמו שהתבטאתי, זכותי המלאה לא להסכים ולבקר, כמו זכותו של כל אחד,
ואם למישהו זה לא נעים - שילך לקרוא במקום אחר.
גולוסקלפרה​(נשלט)
גולוסקלפרה​(נשלט) • 13 באוק׳ 2013
אוקיי, אז יש הסכמה על זכותם של כל החברים לכתוב בפורום, ויש הסכמה שאין לסתום פיות. מצויין.
חריג, אפשר להמשיך.
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 13 באוק׳ 2013
אני רק מקווה שזאת שמביעה ביקורת אחת לכמה זמן לא תעלה על הכוונת של הקוסם הרומני הגדול...
עבד משועבד{עבד}

אני אופטימי

עבד משועבד{עבד} • 13 באוק׳ 2013
לכל המיואשים, יש סיבה להיות אופטימיים.
מתאריך 8 במאי עד 7 יולי חריג כתב 8 עמודים. שהם 4 עמודים בחודש.
מתאריך 7 יולי עד 7 אוגוסט הבחור ייצר 40 עמוד. 1000 אחוז עליה.
מתאריך7 אוגסט עד 7 ספטמבר הועלו 20 עמודים. היצור ירד בחצי לעומת החודש שלפניו.
מתאריך 7 ספטמבר עד 7 אוקטובר 10 עמודים בלבד.
מתאריך 7 אוקטבר עד היום 1.5 עמוד. שזה אומר קריסה טוטאלית.
לדעתי השרשור עומד להיעלם.

***** הבהרה: אין לראות בנאמר משום הצעה ו/או יעוץ ו/או המלצה ו/או הסבר
מכל סוג שהוא ו/או מכל הנובע ממנו או מחלקו ו/או כחלק מתוכו לפי כל דין.****
רשת

תזכורת

רשת • 13 באוק׳ 2013
קליפסו כתב/ה:
the rain song כתב/ה:
'פוליאנה' כתב/ה:
אין לך בלוג לדברים האלה?... icon_rolleyes.gif

לא כל כך מזמן פרצה מלחמת אחים (כלומר קליקות) אכזרית וקשה בגלל עיצה כזאת בדיוק:/

לפחות הפעם זה בפורום המתאים ואף אחד לא כתב מלחתחילהicon_smile.gif

ובתבונה, בחרתי להפסיק עם זה, כדי שלא נגרר לעוד מלחמת עולם.

תבונה היא מצרך יקר
כדאי
מאוד כדאי לשמור עליה, שלא תעלם ותביא לשחזורים טפלים.
בלוסום​(לא בעסק)

מה שחשוב הוא

בלוסום​(לא בעסק) • 13 באוק׳ 2013
ש כ ל אחד שרוצה להביע דעה בנמוס - לא יכול icon_smile.gif

ובזה באמת נמאס לי מכל הדיון הזה. באמת שתלכו להשיג לכם חיים.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 14 באוק׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 14 באוק׳ 2013
אתם בטח סקרנים לדעת מה קרה אמש עם הרעיון של פיזור צואת הכלבים. אז גם רעיון זה לא צלח. אומנם, המטורפת אספה שק אשפה ענקי של חרא כלבים, אותו היא נאלצה לסחוב ברגל כי אי אפשר היה לעלות עימו לאוטובוס עם כל הסירחון, אבל ברגע שהיא הגיעה לרחוב של חולדאי השק התפוצץ וכל התכולה התפזרה על הכביש והמדרכה. מרוב צרחות זעם החלו השכנים לצאת החוצה וחלק כבר דיברו על הזמנת משטרה או פקחי עירייה, כך שהמטורפת רצה משם. הערב היא תנסה שוב עם שק אשפה כפול כדי שהוא יחזיק מעמד.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 15 באוק׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 15 באוק׳ 2013
המטורפת אספה שק כפול עם הרבה קילו צואת כלבים, ואז שמה פעמיה למעונו של חולדאי. בדרך היא עצרה בדוכן שווארמה ולצורך כך חיפשה ברז כדי לרחוץ את ידיה שטונפו בצואת הכלבים. משחזרה התברר שעובדי התברואה עם המכונית שלהם עברה במקום ולקחה עינה את השק. את הצרחות שלה שמעו עד גבעתיים, ולכן היא נאלצה להסתלק מהמקום מהר.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 16 באוק׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 16 באוק׳ 2013
חולדאי זימן את המטורפת למשרדו. שמעתי שאת מנקה את תל אביב מהחרא של הכלבים. אמר הוא. באמת, כל הכבוד לך שאת אוספת מדי ערב שקים מלאים. לכן, החלטתי שצלמי הקמפיין שלי יצלמו אותך הערב ויפיצו את תמונותיך שופכת את הזבל לצפרדעי המזבלה. ובתמורה אמנה אותך לממונה על נקיון הגינות אחרי הבחירות. אז מה נשאר למטורפת להגיד אם לא תודה רבה? אז הערב היא תצא לרחובות מלווה בצלמי החצר של חולדאי שיצלמו תמונות גדולות ממנה וידפיסו אותן על לוחות המודעות. אולי יהיו תמונות שגם יופיעו בעיתונים.