בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לכל החיים בפאקינג לה לה לנד שלהם שלום רב
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
בלוסום(לא בעסק) • 20 באוק׳ 2013
ניסיתי לכתוב פה תגובה ארוכה ומושקעת
ואז נזכרתי במי מדובר ולמי אני מנסה לכתוב אותה תודה לכל חסרי החיים מעוותי המציאות שכל כך חסר להם מה לעשות בחים העלובים שלהם שכל מה שמענין אתכם הוא החיים שלי תודה על המחמאה וצדקתם יש לי בהחלט חיים סופר-מענינים כל מי שיש לו טיפת יושרה היה מתנצל ממזמן ופותח בלוג כי ש ו ב חסרי קליטה שכמוכם לא ביקשנו שיפסיק *לכתוב* סוף פסוק אלא שיפסיק לכתוב ב פ ו ר ו ם ויתן אוויר לנשימה לאנשים אחרים לפתח פה דיונים נורמלים גם אבל כמו שכבר ממזמן הבהרתם לי, לדבר אתכם זה כמו לדבר אל הקירות |
|
Snitch |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
Re: לכל החיים בפאקינג לה לה לנד שלהם שלום רב
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
Snitch • 20 באוק׳ 2013
קליפסו כתב/ה: ניסיתי לכתוב פה תגובה ארוכה ומושקעת
ואז נזכרתי במי מדובר ולמי אני מנסה לכתוב אותה תודה לכל חסרי החיים מעוותי המציאות שכל כך חסר להם מה לעשות בחים העלובים שלהם שכל מה שמענין אתכם הוא החיים שלי תודה על המחמאה וצדקתם יש לי בהחלט חיים סופר-מענינים כל מי שיש לו טיפת יושרה היה מתנצל ממזמן ופותח בלוג כי ש ו ב חסרי קליטה שכמוכם לא ביקשנו שיפסיק *לכתוב* סוף פסוק אלא שיפסיק לכתוב ב פ ו ר ו ם ויתן אוויר לנשימה לאנשים אחרים לפתח פה דיונים נורמלים גם אבל כמו שכבר ממזמן הבהרתם לי, לדבר אתכם זה כמו לדבר אל הקירות למה שתגידי לו שיפסיק לכתוב בפורום? מי נתן לך בכלל את הסמכות לכך? ולמה כזה מפריע לך שהפוסט שלו תמיד מופיע בראש? כפי שאני רואה, למרבית הגולשים זה לא ממש מפריע, למעט שתיים(אולי קצת יותר. מודה שלא ערכתי סקר). לא שאני חלילה ממעיט ברצון שלך ושל חברה שלך. באמת. אבל בסופו של דבר, הפורום הוא לא שלכן. וכל עוד הרוב המכריע לא לוקח קשה את החפירה של חריג וכל עוד כלובי לא ראה לנכון לחסום אותו, לא חושב שיש לך יותר מדי מה לעשות נגד זה. ולפני שתזעקי שוב את טענת הקופי פייסט והכאילו אנטי ממסדית שלך "נגד סתימת פיות" - בסופו של דבר, כולם כאן הגיבו ישירות למה שכתבת. הגיבו, לא סתמו לך את הפה, אבל מי שמנסה לסתום את הפה לחריג, זו את. "כל הפוסל במומו פוסל וזה". אגב, סתם הבהרה קטנה: אם מישהו לא מתנגד לכך שהוא ימשיך לכתוב כאן, זה לא בגלל שאין לו חיים, אלא בדיוק ההיפך. יש לו חיים מחוץ לכלוב והוא לא לוקח את מה שקורה כאן בצורה דרמטית מדי. שיהיה צום קל. |
|
רשת |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
רשת • 20 באוק׳ 2013
עמדתי להתרווח על כסא המחשב ולהמשיך להנות מהעלילה
אבל זו, שמכריזה שוב ושוב שיש לה חיים מעניינים, ממשיכה בלהט להכנס דווקא לכאן להתריס להפריע ולשרוץ במקום שעושה לה רע . שמענו כבר שכולם חסרי חיים שכולם צריכים לתקוע את ראשם בישבנם ועוד שלל קללות וביטויים מרנינים שהיא מעלה במנטרה קבועה. לכל אחד מותר להתבטא בפורום אבל לא על מנת להרוס נושא ועוד נושא שפורח וזוכה לקריאה מרובה! חבר שלא מבין זאת, צריך לחסום לו את הגישה לפורום! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
סניצ' יקר -
תודה לך על המלים היפות אבל כמה דיוקים היא לא חברה שלי והיא בעצמה טרנסית ולא סובלת את הספור שלו ואת ההשתלטות שלו על הפורום. ואם תשים לב, כמו שזכותו לכתוב - זכותי להעיר להתנגד ולהוקיע. ואין לאף אחד זכות לקרוא לי פסיכית או מטורפת או חולת נפש או כל דבר אחר רק כי לא באתי לו בטוב. ואין לאף אחד גם זכות להתעלם מאנשים שמנסים לבקש ממנו להפסיק לכתוב בפורום ולהשתיק קהילה שלמה, ואין לו שום זכות להתעמר בהם ולהשתלט להם על הפורום. כבר כתבתי מספיק דברים פה בפורום, וכשהעירו לי על המקום ביקשתי יפה סליחה והפסקתי להכביד למה אנשים צריכים להתחשב בו במקום שהוא יתחשב באחרים?! והבהרה - חוסר החיים לא מיוחס לחריג אלא לכל שאר היצורים שפשוט לא מסוגלים להתמקד בחיים של עצמם ודואגים כל הזמן להתעסק ולהכנס לתוך החיים של אנשים שלא מכירים אותם בכלל ובטח ובטח שלא מעונינים שיהיו חלק מהחיים שלהם ועוד משהו - אם אתה לא מבין שמי שמעביר בקורת וקוראים לו פסיכי ולא שפוי זו סתימת פיות... נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אוק' 20, 2013 7:58 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
רשת כתב/ה: עמדתי להתרווח על כסא המחשב ולהמשיך להנות מהעלילה
אבל זו, שמכריזה שוב ושוב שיש לה חיים מעניינים, ממשיכה בלהט להכנס דווקא לכאן להתריס להפריע ולשרוץ במקום שעושה לה רע . שמענו כבר שכולם חסרי חיים שכולם צריכים לתקוע את ראשם בישבנם ועוד שלל קללות וביטויים מרנינים שהיא מעלה במנטרה קבועה. לכל אחד מותר להתבטא בפורום אבל לא על מנת להרוס נושא ועוד נושא שפורח וזוכה לקריאה מרובה! חבר שלא מבין זאת, צריך לחסום לו את הגישה לפורום! והעקר הוא להסתים ולהשתיק את הקולות שמבקשים שיזיז את הספור לבלוג, כדי שחלילה וחס אף אחד לא יתמודד פה עם בקורת ודברים שלא נראים לו זה באמת העקר רשת. העקר שחוסר ההתחשבות שלכם פה ימשיך וילבלב ואולי זה ששם פס על כל העולם - אולי הוא זה שצריך להחסם מהפורום תנסי להשתמש בקומון סנס לחשוב על האחרים אבל ממש רק קצת |
|
רשת |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
רשת • 20 באוק׳ 2013
"כבר כתבתי מספיק דברים פה בפורום, וכשהעירו לי על המקום ביקשתי יפה סליחה והפסקתי להכביד "
הפסקת? הלוואי שהיית עומדת מאחורי דבריך ולא הורסת שוב ושוב את הנושא וגם נושאים אחרים בפורומים. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
רשת כתב/ה: "כבר כתבתי מספיק דברים פה בפורום, וכשהעירו לי על המקום ביקשתי יפה סליחה והפסקתי להכביד "
הפסקת? הלוואי שהיית עומדת מאחורי דבריך ולא הורסת שוב ושוב את הנושא וגם נושאים אחרים בפורומים. סליחה אבל כבר אמרתי לך - לא יסתמו פה פיות. זכותי המלאה להביע את התנגדותי לכך שהספור הזה מציף ומשתלט לגמרי על הפורום. וזכותך לא לקרוא מה שאני כותבת אם קשה לך קצת המגע עם המציאות... ודרך אגב - שימי לב לכך שאת נותנת יד לבריונות בפורומים (כן, לקרוא לאנשים שמתנגדים לו פסיכים זו אלימות מילולית השמצה והכפשה, ולעודד את האדם שכותב זאת להמשיך "למשוך בעטו" זה צדוד מלא באלימות, סתם נקודה למחשבה) |
|
רשת |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
רשת • 20 באוק׳ 2013
חריג כתב/ה: המטורפת הודיעה עכשיו לניצן שיכין את כל המיליון כי הקוסם הרומני הגדול הביע את הסכמתו לעיסקה. איזו התרגשות.
אני מריחה שחיתות יומיים לפני הבחירות... הולך להיות שמח... חריג יאללה תמשיך.............................. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
ואולי הפעם לא.
אולי הפעם תנסו להיות אנושיים ולהתחשב באנשים אחרים חוץ מעצמכם. |
|
שרמומית |
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוק׳ 2013
שרמומית • 20 באוק׳ 2013
קליפסו
הפורום לא שלך את לא המחנכת של העולם, תרדי כבר מהעמדה הזאת הפורום הוא פורום ציבורי ולמעט את ועוד כמה כולנו נהנים כאן מסיפורו של חריג יש לך שתי בחירות - להתעלם או להמשיך להפיץ את תורתך ולסתום פיות חריג ימשיך בכל מקרה |
|