שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 21 באוק׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 21 באוק׳ 2013
כל הבנקים לא מוכנים להלוות כסף לניצן. הם יודעים שהוא מפסיד את הבחירות ולא יוכל להחזיר דבר. אז עכשיו ניצן בשיא הייאוש. מישהו כאן יכול להלוות לו 950000 ש״ח היתרה למליון ש״ח שעליו לשלם כדי לזכות בבחירות? הוא לא יכול לספר לבנקים את האמת אבל אתם יודעים אותה ויודעים שאחרי הבחירות הוא יחזיר לכם בקלות את ההלוואה עם ריבית גדולה.
שבי על פני​(אחר)
לניצן אין מנוס אלא לפנות לשוק האפור. הריבית רצחנית. שני אחוז מצטבר ליום, שזה אומר שליומיים הריבית היא ארבע אחוז, לשלושה היא שישה אחוז וכן הלאה. אז אם אף אחד כאן לא מוכן להלוות לו הוא יצטרך לפנות אליהם.
שבי על פני​(אחר)
ניצן לקח עכשיו מיליון ש"ח מהשוק האפור. הוא בדרכו למטורפת שתעביר את הכסף ליעדו. לפי הנחתו כבר מחר בערב בהיוודע תוצאות הבחירות הוא יוכל לקבל שוחד מקבלנים או הלוואה מכל הבנקים ולהחזיר את ההלוואה שלקח מהשוק האפור בריבית מינימלית. שמחה עזה מציפה אותו והוא שר לעצמו בקולי קולות.
שבי על פני​(אחר)
ניצן הורוביץ הגיע עכשיו לביתם של הזקן והמטורפת. הוא מסר לה את כל הסכום, ולתדהמתו, היא פתחה את החלון וזרקה את כל הכסף. הוא רוצה לזעוק מה את עושה, אבל הבחין שהכסף לא עף למטה אלא התפוגג באוויר. זהו, היא אמרה לו, הכסף, הגיע לקוסם הרומני הגדול, וכמו שהבטיח, אתה זוכה מחר בבחירות.

לפתע רעם קול חזק בתוך הבית שניצן לא הבין מהיכן בדיוק הוא בא. הקול שאג ברומנית, והמטורפת נהייתה חיוורת. מה קרה, הוא שאל אותה, והיא ענתה שהקוסם שואל איפה חמשת הליטרים של דם הערפדים שהובטחו לו. על מה הוא מדבר, התרגז ניצן, ואז היא הודתה בפניו ששכחה לומר לו שחוץ מהכסף הקוסם דרש לקבל גם חמישה ליטר דם ערפדים. מאיפה אשיג את זה, צרח ניצן, את השתגעת? למה לא אמרת לי את זה בהתחלה.

שכחתי, היא השיבה, כי רק דברנו על כסף ואיך להשיג אותו.

אני הולך להתאבד צרח ניצן, אין לי שום יכולת להשיג דם ערפדים אפילו לא רבע ליטר. הלך עלי, לא אהיה ראש עיר. דברי עם הקוסם הרומני הגדול שיוותר בגלל הטעות שאת גרמת ויגרום לי לזכות.

אני אנסה היא השיבה.
שבי על פני​(אחר)
היא לא הצליחה. הקוסם הרומני הגדול לא מוכן לשנות את הבחירות לטובת ניצן.לדבריו זו עבודה הכי קשה, ובלי קבלת התמורה שהובטחה הוא לא יעשה אותה.

אז ניצן בקש שלפחות הוא יחזיר לו את הכסף. מתברר שגם את זה אין הוא מוכן. לדבריו ניצן הפר את ההסכם ולכן הוא לא מחזיר כלום.

ניצן החל לילל ולבכות כשהוא מבין שאין לו ברירה כי אם להתאבד. הרי החוב שלו לשוק האפור צומח בשיא המהירות ואם לא יחזירו הם יהרגו אותו בעינויים קשים. אבל כל זה לא עזר, והם לא שמעו יותר שום תשובה. ניצן החל לחשוב איך מתאבדים ללא כאבים.

המטורפת הרגישה מאד לא נעים והודיעה לניצן שהיא מוכנה ללכת לאנשי השוק האפור ולהסביר להם מה קרה, ולבקש שהם יוותרו על החוב. ניצן התרגז על השטויות האלה. מי ילך לוותר על חוב כזה. אולי הם יוותרו על חלק מהריבית אבל לא יוותרו על אגורה מהקרן, זה לגמרי ברור. באמת שאין טעם לפנות אליהם.
רשת

איזה מתח

רשת • 21 באוק׳ 2013
אני מנסה לדמיין את ניצן הורוביץ זוכה בבחירות
נראה לי שחולדאי יצטרך הנשמה מפי המטורפת icon_razz.gif
שבי על פני​(אחר)
המטורפת פנתה שוב לקוסם הרומני הגדול בתחנונים שיחזיר את הכסף ופתאום הוא צעק עליה. מה הוא אמר שאל ניצן. שהכסף לא הגיע אליו, אבל זה לא נכון. הרי ראינו את זה והוא גם אמר קודם שאינו רוצה להחזירו. אני ממש לא מבין את זה זעק ניצן בכאב, איך ניתן לטעון כאלה טענות.
רשת
רשת • 21 באוק׳ 2013
ניצן הורביץ זעק בכאב?
אנחנו מדברים על אותו ניצן הורביץ?
כי זה שאני מכירה מלא מרצ ולא בדיוק מתאים לו לזעוק בכאב.

(אגב שמחתי לראות שהגברת קליפסו מצאה מרגוע לאובססיביות שלה נגד חריג
היא פשוט עוסקת בהקפצות טפלות בנושא מקביל בפורום)
שבי על פני​(אחר)
רשת, את לא מודעת למצבו הקשה ביותר של ניצן כאשר לא רק שאיני יכול להחזיר את חובו ועליו להתאבד, אלא שהקוסם הרומני הגדול מכחיש פתאום את קבלת הכסף, מה שלגמרי לא נכון.
שבי על פני​(אחר)
חריג כתב/ה:
רשת, את לא מודעת למצבו הקשה ביותר של ניצן כאשר לא רק שאינו יכול להחזיר את חובו ועליו להתאבד, אלא שהקוסם הרומני הגדול מכחיש פתאום את קבלת הכסף, מה שלגמרי לא נכון.