Dungeon |
לפני 11 שנים •
2 בנוב׳ 2013
חמישי 7/11 בדאנג'ן -Fetish Thursdays-זוגות 1+1 חינם עד 1:00
לפני 11 שנים •
2 בנוב׳ 2013
Dungeon • 2 בנוב׳ 2013
מועדון הדאנג'ן איתכם מאז 2002 זאת לא אופנה, זאת מסורת! ובחמישי ה 7-11-13 Fetish Thursdays אנחנו מזמינים אתכם לפתוח איתנו את הסופ"ש בסערה בערב הדגל של המועדון כבר 11 שנים Thursday Night BDSM & Fetish Party ** אנחנו ממשיכים גם השבוע במבצע כניסה לזוגות 1 + 1 חינם עד השעה 1:00. אז בואו מוקדם! ** *** שריינו ביומנים את ההפקה הגדולה הבאה שלנו: בחמישי 21/11 הדאנג'ן חוגג יום הולדת 11 במסיבה מושקעת ומטורפת *** ** שימו לב! כל מי שיקנה כרטיס כניסה לאחת המסיבות שלנו בחודש נובמבר (בימי חמישי ושישי) יקבל גם כרטיס הגרלה שיאפשר לו להשתתף בהגרלת טאבלט Samsung Galaxy Tab 3 16GB בשווי של 1,700 ש"ח. ההגרלה תיערך במהלך מסיבת ה-11 שנים לדאנג'ן ב-21/11, בפיקוח עו"ד. אין הגבלה על מס' כרטיסי הכניסה/הגרלה שכל אחד יכול לקנות. מימוש הזכייה מותנה בנוכחות של הזוכה בזמן ביצוע ההגרלה ב-21/11. ** השבוע אנחנו חוגגים יום הולדת שמח ל- Inbali Madar הופעות על הבמה ועל עמוד הריקודים לאורך הלילה כולו הנבחרת המנצחת שלנו תטריף אתכם בכל רחבי המועדון: * אליל הבנות ניסן וחבורתו * רועי בעל הנס * שפחת הבית הס פן תעיר * מלכת הבית רוקסן המהממת www.facebook.com/roxen.cross * אירה היפהפיה * יסמין ולורן החתולות אצל שירה הצלמת שלנו תוכלו להצטלם ולקבל את התמונות אליכם באופן דיסקרטי באמצעות פנייה למייל dungeonfoto@gmail.com המבוך האינטימי והחשוך המפורסם בכל העיר כיבוד קל על הבר במתחם הסינמה דאנג'ן ועל מסכי הפלזמה יוקרנו מיטב סרטי ה-Fetish מאירופה ומארצות הברית על העמדה - די.ג'יי עופר החלק האחורי של המועדון - מתחם סגור עם DM. הכניסה למתחם לזוגות ונשים בלבד. קוד לבוש: פטישיסטי, גותי, עור, ויניל, לייטקס, קינקי. שימו לב! אנחנו מקפידים על מינימום שחור אלגנט ואין כניסה בג'ינס כחול! מחירי הכניסה: לזוגות - 1 + 1 חינם עד השעה 1:00 לחברי מועדון - 50 ₪ לכל השאר - 70 ₪ הצילום בכל רחבי המועדון אסור בהחלט! רח' השרון 21 ת"א פתיחת דלתות בשעה 23:30 www.dungeon.co.il עשו לנו Like בפייסבוק - Dungeon טלפון לבירורים: 077-3502500 מצפים לראותכם, צוות מועדון הדאנג'ן |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 11 שנים •
5 בנוב׳ 2013
הטאבלט הזה יכול להיות שלכם!
לפני 11 שנים •
5 בנוב׳ 2013
לא סתם עוד עבד • 5 בנוב׳ 2013
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
5 בנוב׳ 2013
:)
לפני 11 שנים •
5 בנוב׳ 2013
Josephin(לא בעסק) • 5 בנוב׳ 2013
בבקשה לרשום אותי גם לי יש יום הולדת |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 11 שנים •
6 בנוב׳ 2013
Re: :)
לפני 11 שנים •
6 בנוב׳ 2013
לא סתם עוד עבד • 6 בנוב׳ 2013
Q Josephin כתב/ה: בבקשה לרשום אותי גם לי יש יום הולדת מזל טוב! תראי לקופאית בכניסה תעודה מזוהה עם תאריך הלידה ותוכלי להיכנס בחינם |
|