בארי |
לפני 11 שנים •
7 בנוב׳ 2013
פער גילאים
לפני 11 שנים •
7 בנוב׳ 2013
בארי • 7 בנוב׳ 2013
מה דעתם על קשר זוגי עם אישה שמבוגרת מהגבר בטווח של 15-20 שנה
האם יש כאן גברים שניהלו בעבר קשר כזה? אני מדבר אך ורק על משהו רציני או זוגות שנשואים. לא על משהו חד פעמי או זמני ,האם הייתם שוללים קשר בגלל הפרש גילאים? אתם חושבים שקשר מיסוג זה יכול להחזיק מעמד? אני חושב שיש נשים צעירות שנראות יותר מבוגרות מגילן ,אישה מבוגרת היא יותר בשלה. |
|
גברים(שולט) |
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
Re: פער גילאים
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
גברים(שולט) • 8 בנוב׳ 2013
בארי כתב/ה: מה דעתם על קשר זוגי עם אישה שמבוגרת מהגבר בטווח של 15-20 שנה
האם יש כאן גברים שניהלו בעבר קשר כזה? אני מדבר אך ורק על משהו רציני או זוגות שנשואים. לא על משהו חד פעמי או זמני ,האם הייתם שוללים קשר בגלל הפרש גילאים? אתם חושבים שקשר מיסוג זה יכול להחזיק מעמד? אני חושב שיש נשים צעירות שנראות יותר מבוגרות מגילן ,אישה מבוגרת היא יותר בשלה. דעתנו היא שאם טוב לך איתה ולה איתך, אתה לא צריך להתנצל או לבקש אישושים מאף אחד. (זה בסך הכול פער גילאים, ולא שאתה מצליף או מתעלל בה או היא בך שאז זה באמת היה יכול להיות מאוד מוזר ובעייתי) |
|
cיגי |
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
Re: פער גילאים
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
cיגי • 8 בנוב׳ 2013
גברים כתב/ה: בארי כתב/ה: מה דעתם על קשר זוגי עם אישה שמבוגרת מהגבר בטווח של 15-20 שנה
האם יש כאן גברים שניהלו בעבר קשר כזה? אני מדבר אך ורק על משהו רציני או זוגות שנשואים. לא על משהו חד פעמי או זמני ,האם הייתם שוללים קשר בגלל הפרש גילאים? אתם חושבים שקשר מיסוג זה יכול להחזיק מעמד? אני חושב שיש נשים צעירות שנראות יותר מבוגרות מגילן ,אישה מבוגרת היא יותר בשלה. דעתנו היא שאם טוב לך איתה ולה איתך, אתה לא צריך להתנצל או לבקש אישושים מאף אחד. (זה בסך הכול פער גילאים, ולא שאתה מצליף או מתעלל בה או היא בך שאז זה באמת היה יכול להיות מאוד מוזר ובעייתי) למה מוזר ובעייתי? |
|
אביטל46(שולטת) |
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
לדעתי
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
אביטל46(שולטת) • 8 בנוב׳ 2013
אין ממש סיבה להתעכב על נושא הגיל
ישנם צעירות בגיל עם נפש בוגרת ובוגרות עם נפש צעירה. הכל תלוי בזוגיות אם יש כימיה טובה . רגש. והקשר מתבסס על אמון אין לגיל משמעות . עכשיו תשאל את עצמך אם טוב לכם יחד ? אם אתם רוצים להיות יחד? אם אכפת לכם אחד מהשני? אם ענית כן על השאלות האלה סע לשלום . חוץ מזה זה עיניין שלך ושלה לא מוצאת סיבה לתת דין וחשבון לסובבים אתכם. |
|
אביטל46(שולטת) |
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
לדעתי
לפני 11 שנים •
8 בנוב׳ 2013
אביטל46(שולטת) • 8 בנוב׳ 2013
אין ממש סיבה להתעכב על נושא הגיל
ישנם צעירות בגיל עם נפש בוגרת ובוגרות עם נפש צעירה. הכל תלוי בזוגיות אם יש כימיה טובה . רגש. והקשר מתבסס על אמון אין לגיל משמעות . עכשיו תשאל את עצמך אם טוב לכם יחד ? אם אתם רוצים להיות יחד? אם אכפת לכם אחד מהשני? אם ענית כן על השאלות האלה סע לשלום . חוץ מזה זה עיניין שלך ושלה לא מוצאת סיבה לתת דין וחשבון לסובבים אתכם. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
Re: לדעתי
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
נוריתE • 12 בנוב׳ 2013
אביטל41 כתב/ה: אין ממש סיבה להתעכב על נושא הגיל
ישנם צעירות בגיל עם נפש בוגרת ובוגרות עם נפש צעירה. הכל תלוי בזוגיות אם יש כימיה טובה . רגש. והקשר מתבסס על אמון אין לגיל משמעות . עכשיו תשאל את עצמך אם טוב לכם יחד ? אם אתם רוצים להיות יחד? אם אכפת לכם אחד מהשני? אם ענית כן על השאלות האלה סע לשלום . חוץ מזה זה עיניין שלך ושלה לא מוצאת סיבה לתת דין וחשבון לסובבים אתכם. זאת דיי קלישאה חרושה עם כל הכבוד ויש,כבוד אביטל. אותו דבר אפשר להגיד"יש צעירים עם נפש בוגרת ובוגרים עם נפש צעירה" או "ייש צעירים/ות שהרבה יותר בוגרים/ות מכאלו שמבוגרים/ות מהם בגילם/ן" אישית,לא אמצא שום חיבור עם גבר צעיר ממני בחמש עשר שנים ויותר וכן,אני בכל הכבוד מתייחסת אליהם כאל גברים אבל אם יפנה אלי בחור בן 25/6 אפילו בשלהי ה 30,וקרו מיקרים בפרטי ויציע לי להיות האדון שלי, אז אשלח את הילד עם חיוך לשוב וליצפור לביתו ולחפש מישהי בת גילו זה מקובל ולא רק אצלנו שבני גילי פחות יותר מחפשים צעירות פעורות עיניים להרביץ בהן,תרתי משמע, את מישנתם וצעירות גם מחפשות חלקן את בני גיל אבא/דוד בוגר שלהן מכל מיני סיבות. ואם יקפוץ איזה חרגול צעיר ויגיד "כן..את מקנאת בהן.." צ' לא, אילו שלא מחפשים בת גילי לא נימצאים אצלי ברשימת ה want to get. פחות מקובל,חברתית, גם כאן קשר כזה אישה בוגרת בחור צעיר ,אולי בפאםדום זה נפוץ יותר,אבל נישלטת בת 40+ עם שולט בשלהי ה20 שלו לא יחזיק מעמד הרבה זמן. כי ס''אם,הוא דבק מחבר רעוע ביותר גם בין בני אותו הגיל. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
פער גילאים
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
Madame T(שולטת) • 12 בנוב׳ 2013
הגיל, לדעתי, ובלי קשר לשליטה בכלל, הוא לא דבר שניתן להתעלם ממנו, לא לאורך זמן בכל אופן.
יש הבדל בנסיון חיים, בהסתכלות על דברים, בזכרונות מהעבר ובדברים מוכרים. אז נכון, תמיד יימצאו אלו שהפרש גילאים גדול עשוי להתאים להם ואולי אף יצליחו ליצור קשר שיחזיק מעמד לאורך שנים, אך בעיני לפחות, זה לא מתאים. |
|
אביטל46(שולטת) |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
אתן
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
אביטל46(שולטת) • 13 בנוב׳ 2013
אתן מסתכלות על הגיל נטו ומתעכבות על מספר שנים לכאן או לכאן
אבל יש אלמנטים נוספים שאפשר וניתן לבחון . אם נוח להם יחד, ישנה כימיה , אם יש רגשות ... זה בכל זאת חשוב יותר ..זה כמובן בקשר ונילי לגבי קשר בדסמי לדעתי אפילו מוסיף כשהשולטת גדולה מהנישלט או השולט צעיר מהנישלטת זה ישמע אולי מצחיק אבל זה מוסיף לחוסר שיוויון . וברצינות יותר...הגיל פחות משמעותי אם הגבר והאישה מוצאים לנכון להיות יחד הזוג לא צריך להיפרד או לחשוש להיות יחד רק כי חברתית זה לא מקובל . הם צריכים לעשות מה שנוח להם כזוג ולא להתמקד בדעות של הסביבה . |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
אביטל
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
Madame T(שולטת) • 13 בנוב׳ 2013
התגובה שלי וגם של נורית, כך נראה לי - אם כי אני כמובן לא מדברת בשמה - היתה לגבי מה שמתאים *לי* (או לא מתאים לי, במקרה זה). אני לא מדברת על הבדל של שנים אחדות לכאן או לכאן,
אלא על פער גדול של 20 שנה או יותר, שהוא כבר פער בין דורות. וגם אם גבר צעיר בוגר בנפשו וכן הלאה עדין ההבדל - במובנים שונים - הוא גדול. אין לי שום בעיה עם מי שזה מתאים לו ומסתדר לו. ציינתי שאישית *לי* זה לא מתאים... |
|