Ddoctor |
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
Ddoctor • 12 בנוב׳ 2013
כל הבצע כסף של נשים מגעיל בכללי , אבל במיוחד בקטעים של שליטה. לכי תחפשי מי יממן אותך ויסיע אותך יא ז...
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
בטי בום(שולטת) • 12 בנוב׳ 2013
והנה קורה מה שקורה פה בפורום כמעט בכל דיון
כמה טרולים מפגיזים שנאת נשים "מלכה" נטולת פרופיל אבל מלאת בוז כלפי נשלטים והנושא הכי נפוץ בפורום נטחן שוב |
|
Patient dom(שולט) |
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
Patient dom(שולט) • 12 בנוב׳ 2013
בטי בום ,שנאת נשים מה פתאום חולה עליכן,אבל מספר נשים ולצערי לא קטן מלכלך את שימכן. "מלכות" או מלכות עלאק בנות 20 יכול להיות דבר כזה? ,להשתין ישר היא לא יודעת ,איך מלכה בת 20 איך?כאילו הבדסמ נותן דרור לאיזה חבורת מטומטמות שבחיים הוינילים לא היו שמים לכוונם דרור להשתלח בגברים אומללים
|
|
the rain song |
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
12 בנוב׳ 2013
the rain song • 12 בנוב׳ 2013
שני דברים:
לפני המון זמן נפתח שרשור בדיוק בעניין הזה. כלובי בכבודו ובעצמו הגיב בשרשור ההוא ואמר חד משמעית שהוא לא מוצא לנכון להעיף מהכלוב את התופעה הזאת שנקראת מלכות בתשלום או מה שזה לא יהיה. כיוון שרק כלובי יכול לשנות משהו בנושא הזה כל השרשורים הנפתחים בעניין הזה הם סתם לקיטורים. הם לא מטרידים את הנשים הנ"ל והם לא מוסיפים סקס אפיל לאף אחד מהמתלוננים. אם הדרישות שלהן כתובות כל כך ברור בכרטיס שלהן, מה כל כך קשה להתעלם מהן ולהמשיך ולחפש נשים כלבבכם? מה שמוביל אותי לעניין השני - אולי כדאי לבקש מכלובי שיפתח פורום נוסף שמטרתו תהיה קיטורים ותלונות בע"מ שם יהיה אפשר לפתוח מיליון שרשורים על מגוון נושאים למה נשים לא עונות לאדומות למה נשלטים פונים לנשלטות למה כותבים בפורום מה שצריך לכתוב בבלוג למה נשים מבקשות טובות הנאה למה יש אנשים בלי פרופיל ולמה לכל הרוחות אין בישראל קהילת בדסמ כהלכה. ?!?! |
|
Mary Jane |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
Mary Jane • 13 בנוב׳ 2013
Ddoctor כתב/ה: כל הבצע כסף של נשים מגעיל בכללי , אבל במיוחד בקטעים של שליטה. לכי תחפשי מי יממן אותך ויסיע אותך יא ז...
אני חושבת שצריך לקחת שרשורים מסוג זה ברוח טובה. אני למשל, כשאני קוראת התבטאויות כאלה, פונה לפרופיל של הכותב ורושמת בשורת ההערות לגבי אותו אדם: ״לא!״ ולפעמים גם ״לא!!!״. שלושה עד חמישה תווים וככה הרבה יותר נוח וקל כשמחפשים נשלט. מומלץ.. |
|
Patient dom(שולט) |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
Patient dom(שולט) • 13 בנוב׳ 2013
the rain מסכים עם מה שכתבת ואוסיף,זה אותם זונות רחוב שמרשות לעצמן לכתוב בכרטיס , רשימה ארוכה אין סופית של דרישות סף מטומטמות ,לרבות טעויות כתיב של הנשלט ,ביננו עדיך שבתי[אין לי] תשגה בטעויות כתיב מאשר תעסוק בזנות.
|
|
Ddoctor |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
Ddoctor • 13 בנוב׳ 2013
Mary Jane כתב/ה: Ddoctor כתב/ה: כל הבצע כסף של נשים מגעיל בכללי , אבל במיוחד בקטעים של שליטה. לכי תחפשי מי יממן אותך ויסיע אותך יא ז...
אני חושבת שצריך לקחת שרשורים מסוג זה ברוח טובה. אני למשל, כשאני קוראת התבטאויות כאלה, פונה לפרופיל של הכותב ורושמת בשורת ההערות לגבי אותו אדם: ״לא!״ ולפעמים גם ״לא!!!״. שלושה עד חמישה תווים וככה הרבה יותר נוח וקל כשמחפשים נשלט. מומלץ.. הכל אצלי ברוח טובה תמיד . |
|
פור גוד |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
פור גוד • 13 בנוב׳ 2013
Ddoctor כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: Ddoctor כתב/ה: כל הבצע כסף של נשים מגעיל בכללי , אבל במיוחד בקטעים של שליטה. לכי תחפשי מי יממן אותך ויסיע אותך יא ז...
אני חושבת שצריך לקחת שרשורים מסוג זה ברוח טובה. אני למשל, כשאני קוראת התבטאויות כאלה, פונה לפרופיל של הכותב ורושמת בשורת ההערות לגבי אותו אדם: ״לא!״ ולפעמים גם ״לא!!!״. שלושה עד חמישה תווים וככה הרבה יותר נוח וקל כשמחפשים נשלט. מומלץ.. הכל אצלי ברוח טובה תמיד . דידוקטור - קודם כל לפי תגובתה של מרי, אתה צריך לשנות את הניק שלך ל"דוקטור נו" ( כמו שקראו לרשע בסרט הראשון בסדרת ג'יימס בונד, "דוקטור לא " - זוכר ?) . אבל דבר שני, שמע לי : כשילד וילדה מתקוטטים בגן ( והוא מושך לה בשיער, והיא צורחת " לא ! לא ! אני שונאת אותך !" ), או-אז המבוגרים המנוסים לוחשים זה לזה: “ הם עוד יתחתנו פעם, שני אלה.." לכן, לא הייתי מתפלא אם משהו עמוק ויפה עוד עשוי לקרות בינך לבין מרי... (: |
|
אלימלך |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
אלימלך • 13 בנוב׳ 2013
פור גוד כתב/ה: Ddoctor כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: Ddoctor כתב/ה: כל הבצע כסף של נשים מגעיל בכללי , אבל במיוחד בקטעים של שליטה. לכי תחפשי מי יממן אותך ויסיע אותך יא ז...
אני חושבת שצריך לקחת שרשורים מסוג זה ברוח טובה. אני למשל, כשאני קוראת התבטאויות כאלה, פונה לפרופיל של הכותב ורושמת בשורת ההערות לגבי אותו אדם: ״לא!״ ולפעמים גם ״לא!!!״. שלושה עד חמישה תווים וככה הרבה יותר נוח וקל כשמחפשים נשלט. מומלץ.. הכל אצלי ברוח טובה תמיד . דידוקטור - קודם כל לפי תגובתה של מרי, אתה צריך לשנות את הניק שלך ל"דוקטור נו" ( כמו שקראו לרשע בסרט הראשון בסדרת ג'יימס בונד, "דוקטור לא " - זוכר ?) . אבל דבר שני, שמע לי : כשילד וילדה מתקוטטים בגן ( והוא מושך לה בשיער, והיא צורחת " לא ! לא ! אני שונאת אותך !" ), או-אז המבוגרים המנוסים לוחשים זה לזה: “ הם עוד יתחתנו פעם, שני אלה.." לכן, לא הייתי מתפלא אם משהו עמוק ויפה עוד עשוי לקרות בינך לבין מרי... (: פור גוד, די לקנא... |
|
פור גוד |
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
13 בנוב׳ 2013
פור גוד • 13 בנוב׳ 2013
אלימלך כתב/ה: פור גוד כתב/ה: Ddoctor כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: Ddoctor כתב/ה: כל הבצע כסף של נשים מגעיל בכללי , אבל במיוחד בקטעים של שליטה. לכי תחפשי מי יממן אותך ויסיע אותך יא ז...
אני חושבת שצריך לקחת שרשורים מסוג זה ברוח טובה. אני למשל, כשאני קוראת התבטאויות כאלה, פונה לפרופיל של הכותב ורושמת בשורת ההערות לגבי אותו אדם: ״לא!״ ולפעמים גם ״לא!!!״. שלושה עד חמישה תווים וככה הרבה יותר נוח וקל כשמחפשים נשלט. מומלץ.. הכל אצלי ברוח טובה תמיד . דידוקטור - קודם כל לפי תגובתה של מרי, אתה צריך לשנות את הניק שלך ל"דוקטור נו" ( כמו שקראו לרשע בסרט הראשון בסדרת ג'יימס בונד, "דוקטור לא " - זוכר ?) . אבל דבר שני, שמע לי : כשילד וילדה מתקוטטים בגן ( והוא מושך לה בשיער, והיא צורחת " לא ! לא ! אני שונאת אותך !" ), או-אז המבוגרים המנוסים לוחשים זה לזה: “ הם עוד יתחתנו פעם, שני אלה.." לכן, לא הייתי מתפלא אם משהו עמוק ויפה עוד עשוי לקרות בינך לבין מרי... (: פור גוד, די לקנא... (: איך אפשר שלא לקנא, אלימלך, תגיד לי ? זיקוקי דינור של תשוקה עפים פה לחלל הפורום. הם תכף יבלעו אחד את השני מרוב אהבה. הוא מחייך אליה, היא מחייכת אליו בחזרה. הם מתבוננים זה בזו בעיניים מהופנטות... |
|