Lordpain(שולט) |
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
מי מתאים למי
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
Lordpain(שולט) • 19 בנוב׳ 2013
בעקבות שיחה עם דוד שלי התברר שגרושתו נכנסה חזק מאד בבודהיזם
מצאה לעצמה גורו כלשהו בארצות הברית וכבר כמה שנים שקועה בזה. מה שמעניין הוא שהסיבה שהם התגרשו הייתה כי הוא לא היה מספיק שאפתן מבחינתה בזמן שהיא שאפה לאורך חיים מאד חומרי, בעוד עכשיו היא מנהלת אורח חיים מאד רוחני. אם היא הייתה מכירה אותו היום הרי שהם היו מתאימים אחד לשניה קרוב למושלם בהתחשב באופי המתון מבחינה חומרית ומעט אפילו רוחני שלו. אבל מאחר והכירה אותו מוקדם יותר בחייה נוצרה אצלה התחושה שהוא לא מתאים לה. אז מה לדעתכם זה אומר על הקשרים שאנחנו יוצרים או מסיימים בחיים? |
|
הוא(שולט) |
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
מניח
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
הוא(שולט) • 19 בנוב׳ 2013
שלא מתגרשים עבור סיבה אחת זה תמיד מכלול
ובמהלך הזמן אנו משתנים בסט הערכים, הצרכים, נק השקפה ועוד המציאות בדכ הרבה יותר מרכבת מאיך שהצגת. |
|
נשלט וג'נטלמן(אחר) |
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
טיימינג
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
נשלט וג'נטלמן(אחר) • 19 בנוב׳ 2013
אני התחתנתי בגיל מאוד צעיר
התגרשתי כי בת זוגי לא רצתה ילדים ולמרות האהבה זה הפך לצל מעלינו. שנתיים אחרי היא כבר הייתה נשואה מחדש (גם אני) ושנתיים לאחר שנולד בכורי היא הייתה כבר אמא מה שמלמד שלא מספיקה התאמה אישית זה גם הרבה עניין של פאזות בחיים |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
בכוח המוח(שולטת) • 19 בנוב׳ 2013
אני חושבת שהסיבות לחוסר ההתאמה הן כבר המערך השני ויש שם הסבר שכלתני שהוא גם חלקי וגם מכיל הרבה ״רעש״ ותירוצים.
במערך הפנימי אתה פשוט חש שזה לא זה. שזה לא עובד, שאתה לא צומח או מאושר. אחר כך אתה מנסה להבין למה ולשים את זה במילים. רק לשם הדוגמה, יתכן שכשהיא אמרה על דודך שהוא לא שאפתן מספיק היא דיברה על קבוצה של תכונות אופי שלא נוגעות בהכרח לחומריות ( אם כי יכולות להשפיע עליה), אלא לתחושה שהיא מקבלת ממנו שהוא לא ממוקד מספיק, רוצה מספיק, שואף אל מטרות שהוא מציב לעצמו. עובדה היא שעכשיו היא רוחנית אבל היא לא חושבת שהם מתאימים, נכון? אין הלימה בין רוחניות לחוסר שאפתנות. אדם יכול להיות רוחני ושאפתן מאוד למשל. |
|
מיו(לא בעסק) |
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 בנוב׳ 2013
מיו(לא בעסק) • 19 בנוב׳ 2013
מסכימה עם בכוח.
שאפתנות לא קשורה רק לחומרניות. ואגב, תמיד מפתיע אותי מחדש כמה החיים הרוחניקים והכביכול לא חומרניים הם יקרים. אנשים רוחניים אולי נראים לבושים בסמרטוטים לא יקרים וגרים בבתים צנועים אבל תנסה לבדוק כמה עולים הסמרטוטים האלה, כמה עולות כל הזולות ישיבה הכביכול פשוטות ולא חומרניות וכמה עולות כל הסדנאות הרוחניות שלהם ותופתע גם אתה. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
20 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 בנוב׳ 2013
נוריתE • 20 בנוב׳ 2013
אנחנו לבד
כשזה מתאים לנו או לפעמים אפילו מאיזה חוסר שהוא של ברירת מחדל או מברירה לא רק,של מחדל ואז אנחנו מחליטים ש לא להיות לבד כי ככה זה מתאים לנו ואז ,מחפשים.. הדבר הכי חשוב הוא, שמי שמוּצאים ,גם יתאים |
|
lady y |
לפני 11 שנים •
21 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 בנוב׳ 2013
lady y • 21 בנוב׳ 2013
לדעתי, האנשים שאיתם אנחנו מפתחים אינטרקציה, מהווים מראה מסוימת לפן מסוים אצלנו,
ועם כל אחד בהתאם לאופי הקשר יוצא משהו קצת שונה מאיתנו. בנוסף, בחיים יש שלבים שבהם אנחנו מתבגרים, או נכונים יותר לקבל אי אילו תובנות, בעקבות החוויות שאנחנו עוברים או אם אנחנו נמצאים באותו הזמן במקום של השלמה והתפתחות. המכלול של הדברים האלו כנראה יכול לשנות את סדרי העדיפויות שלנו, או את תפיסת המציאות שלנו. |
|
צ ל י ל |
לפני 11 שנים •
21 בנוב׳ 2013
לפני 11 שנים •
21 בנוב׳ 2013
צ ל י ל • 21 בנוב׳ 2013
אני חושבת שיש הפרדה בין שלב ההתאהבות ,בניית הקשר לבין הלחיות ביחד כזוג והגילויים שבתהליך .
נקודת המפגש בין אנשים אין בה בדרכ רציונל מסויים , זה יכול להיות ריח , מבט, מילה , משהו "שקרא" לנו ורק בדיעבד ננסה לתרגם מה היה שם . במער' זוגית , נישואין לא פעם יושבת שם איזה תמונת ילדות נשכחת של איך הדברים אמורים להיות, מה יושב בתוך המסגרת האישית שלי , ואחרי ההיי הראשון עולים וצפים יתר ההפתעות . ומסתבר שבדרכ מעדיפים לפרק חבילה מאשר להתמודד בלשמור /לשפר את הקיים ( ולא פעם ניתן לראות שבזוגיות השניה הבחירה היא באותו דפוס של אנשים ) . ורוחניקיות היא לא באמת מקצוע וגם לא באמת יושבת על ביגוד כזה או אחר . וכן להיות בכאילו .... זה תמיד יקר יותר. |
|
MasterKey(שולט) |
לפני 10 שנים •
23 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
23 בנוב׳ 2013
MasterKey(שולט) • 23 בנוב׳ 2013
צ ל י ל כתב/ה: ומסתבר שבדרכ מעדיפים לפרק חבילה מאשר להתמודד בלשמור /לשפר את הקיים ( ולא פעם ניתן לראות שבזוגיות השניה הבחירה היא באותו דפוס של אנשים ) . . האומנם??? החיים הם משחק של אלטרנטיבות. לפרק או לא לפרק? פרק א' או פרק ב'? אין ספק שגם החבילה השניה, מפליצה לעיתים, מחטטת באף ופיה מלא ניחוח שושנים לפני צחצוח השיניים בבוקר. ועדיין לא דיברנו על רגשות האשם כלפי הילדים, המשפחה...וכו'. תרוצים ישנם מלא החופן, אך השאלה האמיתית היא האם אני מתעורר בבוקר מלא תשוקה ליום חדש? יש שיכנו זאת - אושר... אני חושב, ששאלת פותח השירשור מעניינת מאוד. אם הייתי מכיר את גרושתי היום - מה היה קורה? אין לי ספק מה היה קורה... |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 10 שנים •
23 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
23 בנוב׳ 2013
בטי בום(שולטת) • 23 בנוב׳ 2013
אני מסתכלת על בני הזוג שהיו בעברי ואין לי ספק שאף אחד מהם לא אופציה כיום
אבל באותה המידה אין לי ספק שגם אני לא הייתי האדם שאני היום בלעדיהם. זה קצת כמו דלתות מסתובבות |
|