A v(שולט) |
לפני 10 שנים •
24 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
24 בנוב׳ 2013
A v(שולט) • 24 בנוב׳ 2013
קראתי את התגובות ונראה לי שקו המחשבה שלי בקטע הזה שונה לחלוטין.
לדעתי רוב הירושים דווקא באים ממירמור של אחד מבני הזוג כלפי השני ונוסיף לזה בצד חוסר כנות (לאו דווקא במובן רע) ואני אנסה להסביר למה שני אלה יחד הם שילוב קטלני בכל מערכת יחסים. נגיד שאחד מבני הזוג עשה מעשה שעיצבן את השני אבל השני לא אומר את מה שמציק לו זה יושב לו בבטן ומתנפח.. ואז בגלל שטות אחרת "מחפש" מריבה.. וזה כדור שלג שמסתובב ואוסף לתוכו עוד ועוד ואחרי זמן מה זה יוצר מצב שאין ממנו חזרה ברוב המקרים כי ברוב הזמן אנחנו לא ממש מודעים לדבר שהתחיל את כדור השלג הזה. ואני מאמין (וחסר לכם תקראו לי תמים!) שזוגיות שמרגע הראשון פתוחה אמיתית כנה. ומלאה באהבה ולא משנה לאן כל אחד מבני הזוג התפתח. תחזיק מעמד. |
|
Happily Married(אחרת) |
לפני 10 שנים •
24 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
24 בנוב׳ 2013
Happily Married(אחרת) • 24 בנוב׳ 2013
אולי זה בגלל שמונוגמיה זה לא דבר טבעי?
אילו היה אפשר למלא מחסורים על ידי צד ג', היחסים עם צד ב' היו מאריכים ימים |
|
מיו(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
25 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
25 בנוב׳ 2013
מיו(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2013
Restrained כתב/ה: אולי זה בגלל שמונוגמיה זה לא דבר טבעי?
אילו היה אפשר למלא מחסורים על ידי צד ג', היחסים עם צד ב' היו מאריכים ימים מי אמר שאי אפשר? |
|
Menelaus |
לפני 10 שנים •
26 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
26 בנוב׳ 2013
Menelaus • 26 בנוב׳ 2013
לפחות לא נתפס כ"ראוי"...
תמיד אפשר לעשות דבר כזה או אחר, לפעמים אתה ניצב מול שתי אופציות: להשלים מהצד את הצרכים(עלול להביא כעסים) או להתאפק(מתחיל כדור שלג). במה את היית בוחרת? |
|
Menelaus |
לפני 10 שנים •
26 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
26 בנוב׳ 2013
Menelaus • 26 בנוב׳ 2013
לפחות לא נתפס כ"ראוי"...
תמיד אפשר לעשות דבר כזה או אחר, לפעמים אתה ניצב מול שתי אופציות: להשלים מהצד את הצרכים(עלול להביא כעסים) או להתאפק(מתחיל כדור שלג). במה את היית בוחרת? |
|
מיו(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
26 בנוב׳ 2013
לפני 10 שנים •
26 בנוב׳ 2013
מיו(לא בעסק) • 26 בנוב׳ 2013
First aid כתב/ה: לפחות לא נתפס כ"ראוי"...
תמיד אפשר לעשות דבר כזה או אחר, לפעמים אתה ניצב מול שתי אופציות: להשלים מהצד את הצרכים(עלול להביא כעסים) או להתאפק(מתחיל כדור שלג). במה את היית בוחרת? אני בוחרת, להגיע להסכם והבנה עם בן זוגי על מה ראוי או לא ראוי. אני בוחרת לא לתת למוסכמות חברתיות שעדיין לא התאימו אץ עצמן לתוכלת החיים והזוגיות הארוכה במאה ה21, להכתיב לנו מה ראוי ומה לא. אני בוחרת לא להתעלם מהצרכים שלי ולעודד את בן זוגי, לא להתעלם מהצרכים שלו. אני בוחרת בתקשורת. ובעצמי. |
|