סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תחרות הפרופיל הכי מושקע וארוך בכלוב :)

the rain song
לפני 10 שנים • 3 בדצמ׳ 2013

החוקים

the rain song • 3 בדצמ׳ 2013
פרופילים ריקים מתוכן - האדם לא מעוניין בפניות. אם הוא פונה בעצמו - "לא תודה"

ללא פרופיל כלל - התעלמות

פרופילים קצרים/בינוניים/ארוכים - גם אם לא קוראים הכל אפשר להתרשם מרמת העברית, הניסוח, ההומור שיש או אין. אפשר להתרשם בקיצור, קצת, בלי קשר להעדפות הבדסמ.

בסך הכל המידע הבסיסי הוא הכי חשוב בעיני. גיל, מגדר ומצב משפחתי. כל השאר זניח לגמרי.
לא כי זה לא חשוב, פשוט כי אין דרך לוודא שהאדם אכן מה שהוא טוען. את זה אפשר לדעת רק בשיחות ופגישות.

אני באופן אישי מתרחקת מפרופילים ארוכים. אין לי סבלנות. מודה באשמה.
וכפי שאמרו לפני, שום פרופיל מושקע לא יפצה על הודעה מטומטמת.
    התגובה האהובה בשרשור
Gia X

אמנם אנחנו קצת סוטים מהנושא, אבל ממילא כולנו סוטים כאן :)

Gia X • 3 בדצמ׳ 2013
דוב הקוטב כתב/ה:
Gia X כתב/ה:
כחולית כתב/ה:
הבעיה היא שרוב האנשים הם תמציתיים יותר מידי ולא רושמים כלום או רושמים מעט מאוד, וגם מה שהם רושמים זה רק על בדסמ, אז אין לך אפשרות להעריך מי הבנאדם.... במיוחד שנשלחות הודעות כמו: "היי" ו"מחפשת עבד ניקיון?"

אם זה שפונה אליך בפעם הראשונה בצמד מילים "מחפשת עבד נקיון" או "בא לך להרביץ לי?" או "הי, אני אסלה מעולה" יחפור ארוכות בפרופיל שלו, זה ישנה את עליבות הפניה הסתומה?

לא יודע לגבי משפטים כאלו, אבל "היי, מה שלומך" לא מעיד על המשך השיחה. לפעמים הודעות שמתחילות כך יכולות להמשיך טוב מאוד. לא תמיד חייבים לכתוב מגילה כדי להתחיל בשיחה...

נכון, אין שום רע ב"הי, מה שלומך", אך גם אין שום טוב בכך. זה נייטרלי ולא מקדם. זה סוג של "בדיקת דופק", היינו - בדיקה האם הפרופיל פעיל והאדם בצד השני מוכן לתקשר בכלל. אלא שבעיני מומלץ לפעול בראיה מעט רחבה יותר, כלומר - להבין שפניות מהסוג של "הי, מה שלומך?" כלל לא מעוררות סקרנות או עניין להמשיך בשיחה, במיוחד לאור העובדה שנשים מקבלות אין ספור פניות. כאמור, אין בכך רע, באמת שלא. זה רק סתמי ומשעמם.
ראוי לציין שאני מביעה רק את דעתי האישית והיא אינה מחייבת. icon_smile.gif
נערגומיבן39
נערגומיבן39 • 3 בדצמ׳ 2013
חברשלנערגומי כתב/ה:
באמת מה זה השטויות האלה! זה הרי ברור לגמרי שהפרופיל של נערגומי זה ה-פרופיל. בטוחני, וכל מי שמבין קצת בפרופילים ודאי יסכים איתי מיד, שזה הפרופיל הכי איכותי, רציני ומושקע באתר הזה והנה כי כן כל מילה הכתובה שם מלאכת מחשבת. נראה על פניו שהשקיע לא מעט שאר רוח, הגות ומחשבה עמוקה בכתיבת הפרופיל הזה, בלהוציא מתחת ידיו את היצירה הגאונית הזו, יצירת מופת, רבים ודאי יאמרו, הפרוזה במיטבה, ודאי עוד יוסיפו ויאמרו. ממש כמו שירת המלאכים לאוזניים ושמחה, ולא שמחת עניים היא, לעיניים שכך רואות.
תודה, חבר. ריגשת אותי מאוד.
מיתוסית​(שולטת)

Re: החוקים

מיתוסית​(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2013
the rain song כתב/ה:
פרופילים ריקים מתוכן - האדם לא מעוניין בפניות. אם הוא פונה בעצמו - "לא תודה"

ללא פרופיל כלל - התעלמות

פרופילים קצרים/בינוניים/ארוכים - גם אם לא קוראים הכל אפשר להתרשם מרמת העברית, הניסוח, ההומור שיש או אין. אפשר להתרשם בקיצור, קצת, בלי קשר להעדפות הבדסמ.

בסך הכל המידע הבסיסי הוא הכי חשוב בעיני. גיל, מגדר ומצב משפחתי. כל השאר זניח לגמרי.
לא כי זה לא חשוב, פשוט כי אין דרך לוודא שהאדם אכן מה שהוא טוען. את זה אפשר לדעת רק בשיחות ופגישות.

אני באופן אישי מתרחקת מפרופילים ארוכים. אין לי סבלנות. מודה באשמה.
וכפי שאמרו לפני, שום פרופיל מושקע לא יפצה על הודעה מטומטמת.

מסכימה שמתרשמים גם מרמת עברית, ניסוח, הומור וכו'...
אני אישית לא נתקלתי מעולם בפרופיל מושקע ויפה ששלחו לי הודעה עילגת ומגעילה.
מעט מקרים היו ששלחו הודעה יפה והפרופיל היה ריק.
the rain song
the rain song • 3 בדצמ׳ 2013
נראה לי שאם הייתי מקבלת הודעה ממש יפה שמוצאת חן בעיני הייתי עונה גם בלי פרופיל.
A v​(שולט)
A v​(שולט) • 3 בדצמ׳ 2013
האמת שפרופיל לא תמיד משקף את האדם בדרך כלל

ויש כאלה שמבקשים מאחר שיעשו בשבילם (גם אני עשיתי את הטעות הזו)

ובעצם מה שמשנה זה איך האדם האחר קורא את הפרופיל ובעצם ההבנה שלו את האדם

ממש לא בטוח שתיצור את הדמות שכותב הפרופיל רצה.

אצלי למשל קיבלתי לא מעט מחמאות על הפרופיל ובכל פעם שהחמיאו לי שאלתי את עצמי

איך הם בכלל לא קלטו את הלך הרוח שלי שם..

והפרופיל חוץ מהתמונה נכתב ברצף ללא מחשבה על מה יגידו או יחשבו

כי בסופו של דבר כתבתי אותו יותר בשבילי לתזכורת לעצמי..

וזה יבין רק מי שמכיר אותי ממש אבל ממש טוב.
שחארזאד
שחארזאד • 3 בדצמ׳ 2013
שלי,הקודם
עם כל הפיות והמוזיקה..
היה,הכי ארוך.ומושקע.

(אבל ניקיתי אותו לבנתיים כי אני כאן עכשיו בזה)
גבר
לפני 10 שנים • 8 בדצמ׳ 2013

Re: תחרות הפרופיל הכי מושקע וארוך בכלוב :)

גבר • 8 בדצמ׳ 2013
כחולית כתב/ה:
תמיד היו לי פרופילים ארוכים, אבל היום חידשתי את הפרופיל ויש מצב שחפרתי יותר מידי icon_lol.gif

אני אשמח לראות עוד פרופילים מושקעים וארוכים! אולי זה יגרום לאנשים לשדרג את הפרופיל שלהם, נמאס לי מאנשים בלי פרופיל בכלל או פרופיל עם מילה במקרה הרע ומשפט במקרה הטוב...

אני לא יודע לגבי הכי מושקע או חופר, אבל מה שבטוח שזכית בתחרות הפרופיל הכי משווק (;