המלכה הצוחקת |
לפני 10 שנים •
20 בדצמ׳ 2013
גם אני בפנים
לפני 10 שנים •
20 בדצמ׳ 2013
המלכה הצוחקת • 20 בדצמ׳ 2013
נא לעדכן אם וכאשר המסיבונת תתרחש.
אל תשכחו כריכי מלפפון - אין מסיבת תה אנגלית ראויה בלי זה. |
|
slave 4 all(מתחלף) |
לפני 10 שנים •
20 בדצמ׳ 2013
גם אני בעניין
לפני 10 שנים •
20 בדצמ׳ 2013
slave 4 all(מתחלף) • 20 בדצמ׳ 2013
אשמח לתת שירות
|
|
SWAY |
לפני 10 שנים •
21 בדצמ׳ 2013
נשמע טוב
לפני 10 שנים •
21 בדצמ׳ 2013
SWAY • 21 בדצמ׳ 2013
מסיבת תה שבוודאי בהמשך תהפוך לפליי פארטי,
אשמח להיות מוזמן! גם לפי השולטות שאת חלקן אני מכיר אם באמת כל מי שהגיבה בחיוב תגיע לארוע, יהיה ארוע על הכיפאק! וכמו תמיד החלק הקשה יותר בהרמת ארוע עוד לפניך חביבי: מקום, תאריך ושעה. |
|
כפוף |
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
Re: מסיבת תה לנשים
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
כפוף • 23 בדצמ׳ 2013
DanaDomme כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: The Naked Butler כתב/ה: יש מושג ב BDSM בשם מסיבת תה לנשים. זה אומר שיש מסיבה אצילית כזה אפה שהמלצרים הם גברים ערומים, והלקוחות הן רק נשים. ....
האם יש עוד גברים פה חוץ ממני שמעונינים בזה? : h/ כן, מאוד אצילי, אני כבר רואה את זה בעיניי רוחי, גברים זרים ערומים ניגשים לשולחן, עם הבטן והגוף הרופס, שיער הגוף במקומות מפתיעים ואיבריהם המדלדלים בין רגליהם...אלוהים ישמור. נכון וגם - רק לי זה נשמע ממש משעמם? אבל בכל זאת קבל ח"ח על היוזמה שכנראה תיפול, בכל זאת ניסית וזה ראוי להערכה. זה באמת דוחה ! אבל נניח לרגע שכולם יהיו צ'יפנדיילס חטובים וחלקים לחלוטין כפי שכל עבד ראוי צריך להיות ונניח גם שהם אף יהיו מנומסים וחרישיים כפי שכל עבד מחונך אמור להחריש אזי תשקלו את העניין בחיוב? הייתי באמת רוצה לדעת אם עצם המעמד מרתיע אתכן או שרק איכות המשרתים פוסלת את העניין? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
Re: האמת נשמע מעניין
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
מיתוסית(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2013
muscle man כתב/ה: למרות שדי ברור לי שהודעתה של מרי נכתבה במידה רבה של סרקזם, אגיב ברשותה בצורה מעט צינית ומוקצנת לעצם דבריה בהנחה ואין היא היחידה אשר חושבת כך.
בתור נציג גברברי הכלוב הנשלטים והצעירים(מוניתי בזה הרגע), הריני מבקש התנצלות כוללת מהאשמותיה חסרות השחר של העלמה מרי ג'יין. האם נוכל לתת יד ולהסכים להכללה כה בוטה ומעליבה המתייגת את גברי העולם בכלל ונשלטי הכלוב בפרט, כמילואימניקים מזדקנים, מקריחים שאפילו ויאגרה עלולה שלא להספיק על מנת לספק את צורכי המין היפה? וברצינות, יש באתר הזה גם גברים שריריים, חטובים ונאים. נכון לא כולם חתיכים כמו בראד פיט או מסוקסים כמו ג'וני דפ(גם אני לא למשל) אבל גם לא כל המלכות פה מזכירות את אנג'לינה או כוסיות כמו בר. אם משעמם לך תסתכלי בתמונת פרופיל שלי. לא יודע אם זה בדיוק הטעם שלך, אבל רופס זה ממש לא... אגב מעניין אותי אם אני היחיד שאוהב לעשות שכיבות שמיכה, כשמלכות סדיסטיות יושבות להן על גבי. אמנם אני חייב לציין שנתקלתי במקרים בהם שריריי לא עמדו במעמסת היתר הקיצונית שניחתה עליהם, אך לרוב מדובר בחוויה מרעננת ושווה ביותר.. אין תמונה אני חושבת שערב כזה זה ממש מגניב ושהנשלטים יהיו עירומים לגמרי עם עניבה בלבד. אפשר לבחור טווח גילאים מסויים (בהתאם לטווח הנשים) של גברים ולכל סיר- יש מכסה. רצוי כמובן גברים אסתטיים. בערב הזה אני בעד שהגברים ישעשעו את הנשים, יענו לאכול, יאכילו אותנו, יגישו אוכל לשולחן, יעסו אותנו וימלאו כל בקשה קטנה שלנו בהמשך אופציה לפליי פארטי פאמדומי יכול להיות מעניין אם אפשר, בבקשה לעשות אחד כזה בצפון |
|
קונצנזוס(מתחלף) |
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
אני בפנים!
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
קונצנזוס(מתחלף) • 23 בדצמ׳ 2013
ואני יכול להעיד על עצמי שאני נראה טוב.
בלי כרס או צמיגים או מלא שערות. ויש לא מעט גברים חסונים! אשמח לעזור גם |
|
נשלט וג'נטלמן(אחר) |
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
זה נעשה לא מזמן
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
נשלט וג'נטלמן(אחר) • 23 בדצמ׳ 2013
לפני חודשיים שלושה הייתה ארוחה כזו
הגברים נבחרו על ידי המארחת והיו שם שש או שמונה שולטות. אבל שם זו הייתה ארוחה כיד המלכה ועד כמה שידוע לי הגברים היו עם ביגוד תחתון לפחות |
|
שימוש לרעה(אחר) |
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
מתגעגע למסיבות CFNM
לפני 10 שנים •
23 בדצמ׳ 2013
שימוש לרעה(אחר) • 23 בדצמ׳ 2013
מתי תהיה מסיבת CFNM אני שואל..??
נראה לי שזה עונה על הצרכים כי לשרת נשים זה באוטומט, רק צריך שהם יהיו עירומים וחשופים ומושפלים לגמרי מראש. אני בפנים זה ברור |
|
Mary Jane |
לפני 10 שנים •
25 בדצמ׳ 2013
Re: מסיבת תה לנשים
לפני 10 שנים •
25 בדצמ׳ 2013
Mary Jane • 25 בדצמ׳ 2013
כפוף כתב/ה: [...................
זה באמת דוחה ! אבל נניח לרגע שכולם יהיו צ'יפנדיילס חטובים וחלקים לחלוטין כפי שכל עבד ראוי צריך להיות ונניח גם שהם אף יהיו מנומסים וחרישיים כפי שכל עבד מחונך אמור להחריש אזי תשקלו את העניין בחיוב? הייתי באמת רוצה לדעת אם עצם המעמד מרתיע אתכן או שרק איכות המשרתים פוסלת את העניין? קשה לי לראות את עצמי מתעניינת בגבר שמתהלך ערום בסיטואציה כזו, יפה ככל שיהיה. ההתנהגות הזו בפירוש תפגום ביופיו. אני מעדיפה א/נשים מאופקים, מעודנים, ביקורתיים ונבדלים, שהכוח הכי משמעותי שלהם הוא התבונה, ושהסטיות שלהם "מתכתבות" עם עם תכונות האלה (מוזר, הא? : ) בכל מקרה, זה חשוב לי גם אם מדובר רק בהיכרות לערב אחד בלבד. לא נמשכת לנתחי בשר המציעים עצמם לכל דיכפין. אבל נו, תחגגו. פחות אחת ( : |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 10 שנים •
25 בדצמ׳ 2013
לפני 10 שנים •
25 בדצמ׳ 2013
גולוסקלפרה(נשלט) • 25 בדצמ׳ 2013
לא מרי! אם את לא באה אני מבטל את כל העסק.
|
|