שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

זוגתי הסקרנית

הצייר והמכחול​(שולט)
לפני 10 שנים • 23 בדצמ׳ 2013

זוגתי הסקרנית

ברצוני להפתיע את זוגתי; תמירה ויפה, חתיכית וספורטיבית (מתאמנת מספר פעמים בשבוע בחדר כושר )חובבת אקסטרים, בגבר נשלט, מגיל 40 ומעלה (ללא יוצא מין הכלל אפילו אם אתה בראד פיט רק 40 + יענו) גדול מימדים, חזק וחסון בעל כוח וכושר עמידות גבוה המסוגל להפתיע אותה ביחד איתי בערב רומנטי ומשולל רסן.
אם ברצונך להציע את עצמך ללקק את כפות רגליה ולספק את כל גחמותיה, כתוב לי על ניסיונך כנשלט בצירוף תמונות ברורות, גוף עם פנים (פניות ללא תמונה אינן נקראות ונמחקות מיד!) דיסקרטיות מובטחת
נערגומיבן39
לפני 10 שנים • 26 בדצמ׳ 2013

שרשור ריאליטי

נערגומיבן39 • 26 בדצמ׳ 2013
אז הנה, צייר, קבלת פה במה ופרסום חינם וודאי לא מעט פניות של גברים כאלו ואחרים, שמוכנים לנסות ולקחת על עצמם את המשימה ולנסות ולספק את צרכיה ותאוותיה של זוגתך הסקרנית. ואולי אפילו גם אני אפנה אליכם בקרוב בפנייה מסודרת ועניינית. יש לי כמה דברים מאוד ייחודיים להציע לכם... אבל הנה חשבתי לעצמי: הנה בטח כבר קיבלתם לא מעט פניות ובטח כבר נפגשתם ואולי אף עשיתם. אז מדוע שלא תשתף אותנו, תספר לנו איך העניינים מתקדמים ואולי גם תכניס אותנו לחדר המיטות של זוגתך החרמנית? מין שרשור ריאליטי שכזה, אינפורמטיבי ומעורר השראה לטובת הכלל, לטובת החברים פה בפורום...:) ואתה יודע, חתיך, שם בשרשור שלמטה, מאוד אכזב אותנו... ואחרי כל מה שעשינו בשבילו...
    התגובה האהובה בשרשור
הצייר והמכחול​(שולט)
לפני 10 שנים • 30 בדצמ׳ 2013

נערי היקר,

אהבתי את הצעתך מחד, ברם , מאידך, אנשים דיסקרטיים אנו. ולכן אאלץ לדחות את הצעתך.