בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

נושא רציני, בעל כובד ומשקל חזק בהתפתחות אישיותית...

ים_yam​(לא בעסק)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004
ים_yam​(לא בעסק) • 27 ביולי 2004
כרגע אצל אמא בצפון, מרתון סרטים בוידאו, ספגטי עם פטריות יער, חלב ועוגיות סנדוויץ'. החיים שלי יפים!
אבל החגיגות האמיתיות יהיו בסופ"ש...
SEAMASTER​(שולט)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004

בטי אנינה ....

SEAMASTER​(שולט) • 27 ביולי 2004
בטי איך את עושה את בצק הטמפורה ? בירה הבנתי איזה קמח ואיך את עובדת איתו ?
ממתין למתכון לטמפורה ... זה כל כך שימושי לעטוף איתה עופות , שרימפס, קלאמרי , ומה לא..
היתי עוטף איתה עוד כמה דברים ...
בטי בום​(שולטת)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004

סי חומד בשבילך !

בטי בום​(שולטת) • 27 ביולי 2004
לטמפורה יש אין סוף גרסאות ,
האהובה עלי היא : כוס בירה קרה (אפשר גם כוס סודה קרה )
חלבון של ביצה
וכוס קמח (יש קמח טמפורה אבל אפשר קמח רגיל גם )
מקציפים את החלבון עם המזלג ומוסיפים את הבירה .
לאט בלי להרוס את המרקם מוסיפים ומערבבים עם הקמח , לא חייב להיות אחיד לגמרי .
מוסיפים מלח +פלפל ומשקיענים מוסיפים ג/ינג'ר גרוס .
הכי חשוב ירקות טריים לא סן פרוסט .
השמן חייב להיות רותח ולא לשים הרבה חתיכות יחד כי זה מוריד את החום .
המלצה שלי על קוביות בינוניות של בטטות ,פיטריות ,כרובית ושרימפס .
אבל אפשר גם חתיכות עוף במרינדה נקניקיות טובות (מבקר גרמני )
או פיסות דג .
בתאבון ....

הכי חשוב לאכול חם עם רוטב טוב icon_lol.gif
baby(expired)​(לא בעסק)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004
baby(expired)​(לא בעסק) • 27 ביולי 2004
[b][color=red]כסגולה לאריכות ימים, המעיטו באוכל דל שומן ואיכלו הכל בטמפורה.
כך כתוב במקרא.
ואצטט:

ולא נותר משתין בקיר.

מה זה קשור? לא יודעת, אבל מי שלא אוהבת רמשים ושרצים בטמפורה לא יתפוס את מקומו בגן עדן.

אבל זה כבר מהברית החדשה.

ישוע אוהב אותך, כל השאר חושבים שאתה אידיוט