סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לשלוט זה קודם כל לתת...

Master_Abra_Kadabra​(שולט)
לפני 20 שנים • 27 ביולי 2004
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 27 ביולי 2004
Black Lotus כתב/ה:
גולד, לפעמים במקומות שהכי פחות מצפים להם פוגשים את האהבה.
גם כאן.

וגם:

(מדברי לוסי)

אל תוותרי.

זה מייאש וכמעט בלתי אפשרי, אבל זה קיים.

אמת.
moonstone​(נשלטת)
moonstone​(נשלטת) • 27 ביולי 2004
nerissa כתב/ה:
מי שלא תהיי - אוהבת אותך.
וזהו.
מילים כדורבנות! cheerleader.gif

גם אני!
ThePassionMaster
ThePassionMaster • 27 ביולי 2004
קצת הרגשתי אנטי כשקראתי את הכותרת "לשלוט זה קודם כל לתת", היות ואני חושב שלשלוט זה קודם כל לשלוט. הנתינה היא חלק מהעניין כשאצל כל נשלטת הצורך בקבלה הוא ברמה אחרת ואצל כל שולט הצורך בנתינה הוא ברמה אחרת.
אבל לאחר שקראתי את דבריך עד הסוף, חייכתי ואמרתי לעצמי שיפה אמרת. לא רק זה, גם דאגת לציין שאת מודעת שיש נשלטות שמחפשות גם דברים אחרים, אבל אסור לשולטים לשכוח או בעצם כפי שאמרת שלא יתפלאו שיש נשלטות שיש להן את הצורך בהתמסרות המוחלטת שלהם, השולטים כלפי הנשלטות.

וכאן יש לי משהו לומר לבהט שכתבה :
"כל מניע אחר חוץ מנתינה ומסירות אבסלוטיות לסאבית (כן. כן. זה בדיוק מה שזה, נתינה תמורת התמסרות ) הוא פסול מיסודו ומעלה הירהורים על המניעים האמיתיים של אותם "דומים"."
שום דבר לא פסול כל עוד אין סטיה מהסכמה ומהביטחון של כל המעורבים בעניין. המניעים האמיתיים של אותם "דומים" ושיהיו כל מניע שהוא אינם פסולים רק בגלל שאינם נראים לך.
מה שכן פסול בעיני זה כאשר יש לדום מניע אחד והוא מצהיר על מניע אחר. אם דום מצהיר על מניעיו באופן מלא ויהיו אלה מניעים שמבחינתך לא מקובלים, אין זה אומר שמניעיו פסולים (וכאן אני כבר חוזר על עצמי).

גולד, אתה עדיין בסרט שכל מי שנמשך לבדס"מ הוא "חולה". הייתי ממשיך ומוסיף גם את מסקנתי, אבל ברור לי שאתה אפילו תחתום עליה.

לוטוס, מקווה לקצת מזל כמו שלך icon_smile.gif

לוסי, זה אכן מייאש וכמעט בלתי אפשרי, אבל זה מייאש וכמעט בלתי אפשרי גם להשיג אהבה במחוזות הוניליים.
קשר מיוחד וחזק, קשר יציב וממלא, קשר אמיתי שמספק אושר אדיר לבני הזוג, זה משהו שקשה למצוא ולא משנה מה המשיכה המינית של הבן אדם או מה עושה לו טוב בפנים.
לכן מי שלא התייאש "שם בחוץ" למצוא אהבה, למה שיתייאש כאן ?

ואולי
אולי נפסיק לקבל את ההגדרות האלה של - שולט, שולטת, נשלט, נשלטת כמשהו מגביל ?
יש כאן בכלוב המון בני אדם. הנטיה שלהם היא תוספת להיותם בני אדם. אולי קודם ננסה להכיר את הבני אדם ובמידה ומה שנכיר ימצא חן בעינינו נפתח את הדרך גם לחיבור הנטיות שלנו.
זה קל יותר ככה.
ככה גם נשמע פחות את ההתפלאויות על דומים כאלה ואחרים שהם "לא מספקים את הסחורה"
למה זה צריך להפתיע אנשים, שיש כאלה שקוראים לעצמם שולטים והם לא כאלה או שהם לא ממלאים את ההגדרה של איך שאותו אדם המתפלא, תופס את ההגדרה שולט ?
זה לא מפתיע אף אחד שיש שקרנים, רמאים, טיפשים, חולים, מטורפים ועוד כל מיני בעיות אחרות (לא עלינו ולא על אף אחד)
כך גם אין צורך להיות מופתעים שיש גם אנשים שמגדירים את עצמם שולטים והם אולי לא ממש בכיוון.
אתם עושים כל מה שביכולתכם להתרחק מאותם אנשים שליליים (שקרנים וכדו') בעולם הונילי. למה לא לעשות את זה גם פה ?

החיפוש הוא לא קל כך או כך.
DOM Perignon​(שולט)

Re: וכן

DOM Perignon​(שולט) • 27 ביולי 2004
G-O-L-D כתב/ה:
אם את חושבת לעצמך שכאן ניתן למצוא "אהבה" הייתי מפנה אותך לכמה טקסטים שכתבתי על אברבנל.
כן, כן, כן,
את צריכה לקרוא אותם.
רק משוגעת אמיתית תחפש אהבה במקום שאליו באים כל אלו שכאבו אותה עד איבוד הדעת.

גלילאו גלילאי אמר: "ואף על פי כן נוע תנוע!"
אם לא בשביל אהבה, בשביל מה לבוא לכאן בכלל גולד?

DOM Perignon.
ThePassionMaster
ThePassionMaster • 27 ביולי 2004
מה זה מה ??
למה אנשים מזדיינים רק מתוך אהבה ?
אין בעיה להציג את זה כאילו אצלך זה רק מתוך אהבה.
אבל זה לא כך אצל כולם.
חלק מחפשים אהבה, חלק מחפשים ריגושים וחלק עדיין לא יודעים מה הם מחפשים.

מה זו השאלה הזו דום פרניון ?
בוא נשאיר את זה בגבולות הפרופורציה.

אני מתנצל על ה"התפרצות"
פשוט חורא לי כל ההתבטאויות של אנשים לגבי איך שהם רואים שזה צריך להיות ושוכחים שיש עוד אנשים שרואים את זה "קצת" אחרת מהם.
וזו לא בהכרח טענה ישירה אליך דום פרניון, יצא לי לראות את זה בעוד תגובות פה ושם.
בהט​(נשלטת)

רק על עצמי לספר ידעתי...

בהט​(נשלטת) • 27 ביולי 2004
ציטוט: וכאן יש לי משהו לומר לבהט שכתבה :
"כל מניע אחר חוץ מנתינה ומסירות אבסלוטיות לסאבית (כן. כן. זה בדיוק מה שזה, נתינה תמורת התמסרות ) הוא פסול מיסודו ומעלה הירהורים על המניעים האמיתיים של אותם "דומים"."
שום דבר לא פסול כל עוד אין סטיה מהסכמה ומהביטחון של כל המעורבים בעניין. המניעים האמיתיים של אותם "דומים" ושיהיו כל מניע שהוא אינם פסולים רק בגלל שאינם נראים לך.

איש,
אין לי אלא להבין כי האמירה שלי יכולה להתפרש כבוטה, נחרצת ושיפוטית, בכך אתה צודק- אבל מאידך, כל הנאמר אינו אלא תפיסתי האישית לגבי העולם המסויים הזה וכמדומני שאני רואה אותו עין בעין עם פותחת הפוסט.
אחת מתובנות ההתבגרות (לא מזמן, שברתי שיא חדש בגיל ההתבגרות, אצלי הוא נמשך עד גיל 30 לערך icon_smile.gif ) היא העובדה שלא כל מה שאני חושבת הוא תורה מסיני ובהכרח נכון, או במילים אחרות: יש מקום לדעות אחרות מלבד זו הנחרצת שלי. אין לי ספק שדום אשר יאמר את אשר הוא מחפש בגלוי ראוי לכל הכבוד ואני בטוחה שיהיו סאביות שתפיסתו תעלה בקנה אחד עם תפיסתן.

ולעניין עצמו, כשכתבתי נתינה אבסלוטית מצד הדום התכוונתי להשקעה עצומה בזמן, רגש ומחשבה, ישנן מאיתנו (אני ועוד כמה, אבל כאמור, אני מדברת בעיקר בשם עצמי ) שזקוקות לאו דוקא לצד הפיזי, ההתמסרות המלאה אותה דורש האדון אינה אפשרית בלי תחושת הבטחון וזו לתפיסתי אינה אפשרית באם תהיינה סאביות נוספות לצידי, או שאדע כי אדוני מחפש לו "מהצד" או שלא יהיה שם עבורי כשאצטרך אותו, את עצתו, כתפו ונוכחותו הפיזית.

הרמוני כתבה כי השליטה דורשת מקום מספיק בטוח ומוגן בכדי לספוג את אותן הצלפות, השפלות, ציות להוראות- לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר, השליטה לתפיסתי היא תלויית מקום, תלויית זמן אבל בעיקר תלויית "מי הוא המחזיק בשוט", ובכדי שאתן גופי או נשמתי עלי לסמוך, במילה אחת לבטוח באותו איש שכן התמסרות מלאה אפשרית (אצלי, מדגישה כי אני מדברת על עצמי) רק אם אדע כי אני בטוחה לחלוטין, בטוחה בנפשי, בטוחה בגופי וכן, גם בטוחה בעוצמת הקשר.

אמרו את זה קודם... אבל לא פעם אני רואה כמה שזה נכון, ההשקעה של הדום היא גדולה מזו של הסאבית, בכך זכיתי וכך לתפיסתי זה אמור להיות.

יום נעים,

בהט.
לוסי
לוסי • 27 ביולי 2004
ואשרייך.

אבל אין מה לעשות, passion master, יש אנשים שכל מילה שהם אומרים היא בבחינת תורה מסיני וחקוקה בסלע. לא תזיז אותם מדעתם, ובטח שלא תצליח לשנות אותה, או לגרום להם להבין שמה שהם חושבים זה יפה וחשוב, אבל לא בהכרח תואם המציאות של אחרים.

ובאשר ל"מייאש וכמעט בלתי אפשרי".

תראה, אם בעולם הרגיל הבעיה שלי היתה למצוא סתם גבר נחמד בלי יותר מידי פוזות שהוא גם פנוי וגם פחות או יותר בגיל המתאים, אז תאר לעצמך מה אני צריכה לעבור כאן - אני צריכה למצוא מישהו שיהיה גם פנוי, כלומר - רווק או גרוש, לא כזה שיש לו פנאי לזיונים חפוזים שהוא מכנה בתואר היקר - סשנים. הוא צריך להיות גם בגיל המתאים פחות או יותר וגם לא כזה שמחפש סאבית רביעית או שמינית לאוסף המרשים שלו וגם כזה שלא חושב שזה שועדת המינויים של הדומים בראשו הכתירה אותו בתואר דום אומר שמעכשיו אסור לי לנשום או לגרד בעורף בלי שהוא ירשה.

בקיצור - בלתי אפשרי.

אבל זה כמובן חל רק לגבי.

בינתיים אני די מתבדרת.

nadu
nadu • 27 ביולי 2004
אני מאד מזדהה עם הדברים שכתבת הרמוני..ומחזקת את ידייך שכתבו מה שכתבו icon_smile.gif
אל תוותרי
היי חזקה

ובתקווה שדברייך יגרמו לשולטים לחשוב קצת icon_smile.gif (לא כולם כמובן)
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 27 ביולי 2004
אני כמובן מסכים לענייני הנפש והנתינה וכו', אבל חייב להעיר שיש גם צד שני למטבע. אפשר להאשים עד מחר את הדומים הללו שרק רוצים לכבוש, תמיד מחפשים עוד סאביות, מתעניינים רק באקט עצמו ובסיפוק שהוא נותן ולא במי שמבצעת אותו עמם ולא מספקים טיפת מסירות תמורת ההתמסרות, אבל לדעתי צריך לשאול גם - למה בכלל מתמסרים אליהם? ממש כמו לטנגו, גם לבדסמ צריך שניים (לפחות).
ובעצם לא רק לבדסמ. הרי גם מהוניל מוכרת התופעה של הביישנים המקסימים שמסתכלים בעיניים כלות איך בנות חווה מעדיפות את הנבלים הכריזמטיים על פניהם (ואז, לעתים מזומנות, באות אליהם לבכות על כתפם לאחר שנוחתת המכה). וגם שם הבחורות מתוסכלות, המקסימים מתוסכלים ורק הרשעים יעלוזו.
במקום לבוא בטענות (גם אם מוצדקות לגמרי), נראה לי שעדיף פשוט לברור יותר טוב מתוך ההיצע. סינון שטחי הוא בעל סיכוי גבוה להוביל לפרטנר שטחי.
בל{SK}
בל{SK} • 27 ביולי 2004
לפני שגם אני אתחיל להתפלסף כאן
אם יש כאן סאביות שמחפשות אהבה
ויש כאלה שרוצות שמי ששולט בהן
זה יבוא אצלו מתוך כבוד, אהבה ונתינה
היום אני כזאת
אולי מחר אני אעשה סשן כמו שבשבוע שעבר עשיתי סקס עם וניל
ואולי אני אשמור על תומתי החדשה

גם אני אוהבת אותך על מה שכתבת
וחושבת שיש כאן סיכוי למצוא אהבה