SubservientJames |
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
מה דעתכן על ההוראות לנשלטים מבית היוצר של עקר הבית FD?
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
SubservientJames • 26 בינו׳ 2014
לפני שנים רבות, נטלתי דוגמה אישית מן המודל שלי לחיקוי, גבר שכינה את עצמו "fd - housuhusband", ואשר פרסם יומן-רשת, עד אשר רעייתו סגרה לו אותו לפני שנים ספורות.
בין היתר, פרסם הגבר את ההוראות הבאות שהוא פיתח לנשלטים (קל להבחין כי התרגום שלי...): 1 . מין עבורה הוא זכותה; מין בשבילך הוא מתת שלה. 2 . יש לה הסמכוּת לשגות. 3 . למד אותה, ובחן כל מה שאפשר עליה. 4 . אין אשמה התלויה ברעייתי, אלא בי בלבד. 5 . חיי המין משקפים את החיים האמיתיים. 6 . קבל את כניעותך, והיה גאה במי שאתה. 7 . גופך קיים כדי לרצות אותה. 8 . דבר עימה. 9 . היה עסוק! 10. התמקד בגורמים, לא בתסמינים. 11. שאל "כיצד אני יכול לשרתך?" תכופות, ובהתלהבות. 12. שאל את עצמך "מה היא הייתה עושה?" (לוּ הייתה כאן). 13. אין אתה העניין! 14. תַּקשר עם נשלטים זכרים אחרים. 15. שמירה על איזון. 16. תמיכה בקריירה שלה. 17. נשלטים ניתנים להחלפה בנקל. 18. שדיה מזכירים לי את תלותי בה. 19. רגליה מזכירים לי לשרת את צרכיה. 20. ישבנה מזכיר לי לציית לפקודותיה. 21. בית השחי שלה מזכיר לי את אושרי בכניעותי. 22. נרתיקה מזכיר לי למלא את תשוקותיה. 23. לבש תג כניעות כלשהו בכל רגע נתון. 24. נהג על פי נהלים קבועים. 25. הוקר את עונשיה. 26. הודה לה בכל פעם שהיא עושה עבודת בית. 27. קרא פחות על פנטזיית שליטה נשית; התמקד בשירות אמיתי. 28. חשובה יותר נשיקת כפות רגליה במובנה המושאל, מלנשקן פשוטו כמשמעו. 29. עקוב אחר ספורט נשים. 30. מעשיך והיחס שלך מייד לאחר פורקן מיני ידגימו לה, האם כניעותך היא משחק גרידא, או בחירה בסגנון חיים אמיתי. 31. סייע לה להתלבש ולהתפשט מדי יום. דעתי הדלה: ככלל, אני נוטה לקבל את רובן. לעניות דעתי, חשובות במיוחד ההוראות 2, 3, 8, 16-10, 28-24, וכמובן 30. אני מתקשה עם אחת במיוחד (מס' 4) בגין נסיוני המר... ואני תוהה לגבי הנחיצות ההכרחית של כמה מהן (כגון מס' 29). סבורני גם, כי יש מהן התלויות ברצונה של השולטת המסוימת (למשל מס' 31). זאת ועוד, אני מתחבט בשאלה אם ההתייחסות לקשר הישיר בין חלקי הגוף השונים לכניעות אומנם מתאימים לכל נשלט באשר-הוא (מס' 22-18 ). אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכן ותגובותיכם המלומדות בנושא זה. |
|
Melody303(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
Melody303(נשלטת) • 26 בינו׳ 2014
ככלל, איני מאמינה שרשימה כזו או אחרת תהיה נכונה לחלוטין לגבי כל קשר שליטה, אבל כיף להחליף רשמים ולצחקק קצת, פה ושם.
1. ללא ספק. 2. יש לגברתי את הסמכות, אבל היא לא מנצלת אותה. במקום, היא צודקת בצורות לא שגרתיות מדי פעם. p: 3. אני מרגישה שאני לא עושה זאת מספיק. כדאי לי לעשות משהו בנידון. 4. כמה שהיא אוהבת להזכיר לי את האקסיומה הזאת. p: 5. אני לא ממש מפרידה בין השניים. 6. מקבלת וגאה עד כדי כמובן מאליו. 7. זה גורם לי לחשוב על כך שאני מגנה על פטמותיי קצת יותר מאשר יש לי הזכות לעשות בנסיבות הלא-מוכרזות-מראש-כ'סשן'. אולי אפילו קצת הרבה. 8. כן. 9. גם, כן. (אפשר לקטר קצת על השפה העברית ואילוצי המגדר שלה, אגב? גרר.) 10. אני לא מסכימה עם זה לגמרי. יש מקום להתמקד על שתי הקצוות, תלוי בנושא ובנסיבות. 11. אני יותר שואלת "מה את רוצה לעשות?" איני מרגישה שיש צורך להחליף את השאלה. 12. אני עושה זאת לעיתים די קרובות, למען האמת. 13. לפעמים אני כן, בעיקר במחזור. :/ 14. בשביל מה? אני שואלת גם ברצינות (כלומר אם השאלה הייתה מדברת על נשלטות) וגם בצחוק. (בקריאת השאלה כפי שהיא). 15. צ'ק. 16. צ'ק. 17. (בשינוי הניסוח לנשלטות) בהחלט לא. 18. שדיה מזכירים לי ששדיה יפים ונעימים. p: 19. מזכירים לי כרבול. 20. לא, אבל היא מזכירה לי לנשקו מדי פעם. p: 21. לא. לא מזכיר לי שום דבר. 22. כן. 23. הקולר, כל פעם שאני מחוץ לבית, או מארחת אורחים. לא ממש כשאנחנו לבד בבית. 24. לא פחות מאשר שמתבקש ממני, אבל לא יותר, גם. 25. עונש זה דבר נורא מטבע היותו עונש, לא משנה מה הוא כולל. אני לא מוקירה עונשים, אני מתבקשת להודות עליהם מילולית ועושה זאת, אבל ספק לי שזה "נחשב", אני מוקירה את הסליחה. 26. צ'ק, בפעמים הנדירות שזה קורה. 27. (אחליף ב"צפי פחות בשיבארי; התמקדי בשירות אמיתי" שהרבה יותר מתאים עבורי), ו... צ'ק. 28. צ'ק. 29. למה? lol זה לא מעניין את גברתי, ולא אותי. 30. פורקן מיני? מה זה? p: - וקצת יותר ברצינות, צ'ק. 31. לעיתים קרובות מאוד. |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
Melody היקרה,
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
חן חן על התשובה המפורטת והמעניינת ביותר!
הצלת אותי, כי התחלתי לחוש כי היה עליי לפרסם זאת ביומן-הרשת, וכי אין זה הפורום הנכון (תרתי משמע) לרשומה זו. כחדש כאן, אני עדיין לומר את רזי הכלוב וחוקיו... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
בלוסום(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2014
סעיף 4 כל כך עושה לי רע... אם השולט לא יודע לקחת אחריות איזו דוגמא הוא מהווה? איפה היושרה?
לי זה עשה ממש עצוב... |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
26 בינו׳ 2014
קליפסו כתב/ה: סעיף 4 כל כך עושה לי רע... אם השולט לא יודע לקחת אחריות איזו דוגמא הוא מהווה? איפה היושרה?
לי זה עשה ממש עצוב... חן חן על התגובה, קליפסו! גם לי הכי קשה עם סעיף זה, כפי שציינתי לעיל. בפרט שכך אולפתי על ידי גרושתי (שהייתה בכלל ונילית לחלוטין.) |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
SubservientJames • 27 בינו׳ 2014
SubservientJames כתב/ה: קליפסו כתב/ה: סעיף 4 כל כך עושה לי רע... אם השולט לא יודע לקחת אחריות איזו דוגמא הוא מהווה? איפה היושרה?
לי זה עשה ממש עצוב... חן חן על התגובה, קליפסו! גם לי הכי קשה עם סעיף זה, כפי שציינתי לעיל. בפרט שכך אולפתי על ידי גרושתי (שהייתה בכלל ונילית לחלוטין.) * שִנְפִית לחלוטין. (בהוראת מוראנה: לקחת יוזמה מבורכת, לעשות מעשה ולהשתמש בחידושי לשוני.) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
הדורבנים(נשלט) • 27 בינו׳ 2014
מקסים ומחרמן ביותר.
אהבתי את תשע. לגבי השפה. אולי אפשר להחליף (או להוסיף): "היה נוכח". לגבי 4 - הייתי מחליף "אשמה" ב-"בושה", ו"אחריות". בושה - לגבי התחושה הפנימית, שצריכה להיות שלי ולא שלה, ואחריות - לגבי חובת הצו לפעולה והשינוי, שמותלת עליי ולא עליה. |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
SubservientJames • 27 בינו׳ 2014
fog כתב/ה: מקסים ומחרמן ביותר.
אהבתי את תשע. לגבי השפה. אולי אפשר להחליף (או להוסיף): "היה נוכח". לגבי 4 - הייתי מחליף "אשמה" ב-"בושה", ו"אחריות". בושה - לגבי התחושה הפנימית, שצריכה להיות שלי ולא שלה, ואחריות - לגבי חובת הצו לפעולה והשינוי, שמותלת עליי ולא עליה. תודה רבה על המשוב, פוג. בנוגע ל-9, ודאי אפשר להוסיף (במקור היה "keep busy", אך ניתן להוסיף לו: "be there for Her"). בנוגע ל-4, שוב במקור דובר על "fault". כמדומני שבמה שמתקשה קליפסו לא יועיל שינוי המילה. העיקרון המנחה בסעיף זה הוא שאף אם ברור כי השגיאה/הטעות הייתה של השולט/ת - אין מוטל עליה/עליו ליטול אחריות על כך. (כאמור, בנישואיי הנשפיים הארוכים, סעיף זה היה קשה במיוחד.) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
הדורבנים(נשלט) • 27 בינו׳ 2014
SubservientJames כתב/ה: fog כתב/ה: מקסים ומחרמן ביותר.
אהבתי את תשע. לגבי השפה. אולי אפשר להחליף (או להוסיף): "היה נוכח". לגבי 4 - הייתי מחליף "אשמה" ב-"בושה", ו"אחריות". בושה - לגבי התחושה הפנימית, שצריכה להיות שלי ולא שלה, ואחריות - לגבי חובת הצו לפעולה והשינוי, שמותלת עליי ולא עליה. תודה רבה על המשוב, פוג. בנוגע ל-9, ודאי אפשר להוסיף (במקור היה "keep busy", אך ניתן להוסיף לו: "be there for Her"). בנוגע ל-4, שוב במקור דובר על "fault". כמדומני שבמה שמתקשה קליפסו לא יועיל שינוי המילה. העיקרון המנחה בסעיף זה הוא שאף אם ברור כי השגיאה/הטעות הייתה של השולט/ת - אין מוטל עליה/עליו ליטול אחריות על כך. (כאמור, בנישואיי הנשפיים הארוכים, סעיף זה היה קשה במיוחד.) כן, ברור שזוהי בעייה סבוכה. סעיף 4 יכול להתקיים רק כאשר יש אמון רב בין הצדדים. אבל נניח לרגע שהתגברנו, ולא מדובר במקרה שלך, שהוא טראגי (וכאמור לא מדובר בשליטה שלה, בכלל, אלא בקרבנות אומללה של שני הצדדים כנראה. שהרי גם מקרה של הפרעה גבולית היא למעשה הרגשת קורבנות תמידית כזו, אותנטית...). ונניח שרוצים לשאוף למשהו כזה, טוטלי בכל זאת: מישהי פה לימדה אותי שבנושא זה, כדאי להפריד את הבעייה בזמן. כלומר: בעת הויכוח, היא צריכה להיות הצודקת, והוא הטועה. כדי שיהיה ברור שהמרות היא שלה. אבל לאחר מכן, נניח כעבור שעה, הנשלט יכול ליזום שיחה עם השולטת, ולתאר לה את אשר על ליבו לגבי המקרה, ללא שבירת המרות. |
|
אביטל46(שולטת) |
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
לא חושבת
לפני 10 שנים •
27 בינו׳ 2014
אביטל46(שולטת) • 27 בינו׳ 2014
שיש רשימה נכונה כמו שאין נישלט "נכון"
כל נישלט הוא לכשלעצמו ותלוי בשולטת ובדרישות שלה! אין חוקים ואין נכון לא נכון החוקים משתנים משולטת לשולטת מה שאחת אוהבת השניה פחות ולכן לרשימה אין תוקף. מה שהוא פירסם היה נכון לגביו ולגבי השולטת שלו(אישתו) לא בהכרח תקף לשולטות אחרות . |
|