סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור- קטעים מיומנה של זונה- פרק 2

פאני היל​(לא בעסק)
לפני 10 שנים • 17 במרץ 2014

סיפור- קטעים מיומנה של זונה- פרק 2

פאני היל​(לא בעסק) • 17 במרץ 2014
את הפרופיל שלי באתרי ההכרויות ניסחתי בקפידה ובצורה ברורה.

סטודטית נאה וסקסית, בת 23, מתחלפת. מעוניינת בשולטים/נשלטים לסשנים מעניינים וקינקיים, אפשרי ביזאר קל וכבד.

דרישות: בני 30-45, אמידים ונדיבים, בעלי ראש קינקי האוהבים לנסות ולהתנסות. ובעלי איבר מרשים במידותיו.

אם אתם לא מתאימים, אל תפנו, אל תבזבזו את זמני היקר.

בתוך מספר שעות קיבלתי מעל שלושים פניות. מבט חטוף הבהיר לי מייד שרובם לא מתאימים. פניות כגון: מאמי..... אני פנוי לזיין אותך מתי שתירצי.... הועפו מייד לשחורה, חסימה. גם כאלו שרשמו לי: $$$$$$$$$$$$$$$$ עפו בעקבותיהם.

מספר הודעות משכו את עיני ונכנסתי לפרופיל שלהם על מנת להתרשם.

ההודעה הראשונה נכתבה בטוב טעם: אני גבר נשוי, בשנות השלושים לחיי. מעוניין להתנסות בשליטה תחתייך, הפנטזייה שלי היא להיות נחדר על ידי אשה. כן, כמו שהבנת אני בתול icon_smile.gif. הפרופיל שלו היה נחמד ולכן שלחתי לו את מספר הטלפון שקניתי לצורך העניין החדש שלי. טלפון שכמובן לא רשום על שמי. כמו כן ציינתי שהוא יכול לשלוח סמס חופשי ולציין את הכינוי שלו כדי שאוכל לקשר אותו לפרופיל המתאים.

ההודעה השנייה הייתה משולט: אני מחפש נשלטת אקסטרימית, כולל ביזאר, הצלפות ועוד, מוכן לשלם ביד נדיבה. תתקשרי אלי................ . כשקראתי את ההודעה שלו התחילו לי פרפרים בבטן, הרגשתי איך החרמנות גואה בי. מיהרתי להכנס לפרופיל שלו, מעבר לכך שהוא היה בן 28, שאר הפרופיל התאים לתנאיי.

היו עוד מספר הודעות שנראו לי מתאימים לצרכיי והחלטתי להקדיש את שעות אחר הצהריים לשיחות הטלפון שקיבלתי.

כמו שציינתי בעבר icon_smile.gif אני מאוד מסודרת ומאורגנת כך שפתחתי את המייל שהכנתי לצורך העניין ואת אנשי הקשר. כל מי שאשוחח איתו מהיום אכניס לאנשי הקשר ואכתוב שם את כל הפרטים שאדע עליו, על מנת שלא אשכח ולא אבלבל חס וחלילה ביניהם.

פתאום הטלפון צלצל........ הלב שלי דפק כמו משוגע, המספר היה חסוי. עניתי לטלפון. שלום המלכה, ענה לי קול מהוסס מעבר לקו. צהריים טובים עניתי, מה הכינוי שלך? אני............. נכנסתי מהר לפרופיל שלו, זה היה הבחור הבתול. הוא שאל אם יש לי אביזרים- במיוחד דילדויים בכל מיני גדלים. אמרתי לו שכן! ושאשמח לפתוח אותו, אני אוהבת מאוד בתולים המשכתי ופיתיתי אותו.(בראש חשבתי לעצמי שאצטרך לדאוג לציוד, דחוף). איזה איבר יש לך התעניינתי..... את לא מבינה הוא ענה. אני לא רוצה מעבר לכך שום דבר, רק שתזייני אותי. אוקיי אמרתי, אני מעוניינת בתמיכה כספית בכל מפגש. בכמה מדובר? אני רוצה............ לשעה לא כולל התשלום לחדר האירוח. זה קצת יקר לי הוא אמר, נוכל אולי להפגש לחצי שעה ואתן לך .............? למרות שהרגשתי לא בנוח עם ההתמקחות הזאת הסכמתי, הוא נשמע נחמד וקבענו להפגש למחרת היום במקום ציבורי להכרות, במידה ונחליט שאנחנו מוצאים חן אחד בעיני השני- נלך לחדר האירוח. את תאור המפגש אספר לכם בהמשך icon_smile.gif כי-

הסקרנות בערה בי וגם החרמנות וחייגתי בידיים רועדות לשולט הצעיר. מזמן לא הייתי בסשן בתור נשלטת והאמת היא שלא כל כך ידעתי למה הוא מתכוון באקסטרימי. כי חוץ מהצלפות קלות, ספנקים על הישבן וקצת צביטות של הפיטמות לא היו לי התנסויות נוספות.

הטלפון צלצל וצלצל......, ניסיתי שוב לאחר רבע שעה- הטלפון צלצל וצלצל ולפתע הוא ענה בקול קצר רוח "כן?" לאחר שתיקה קצרה שבה לקחתי אוויר התחלתי לדבר. "מדברת שמש, השארת לי את הטלפון שלך באתר". "עד מתי אפשר לחזור אלייך? אני באמצע ישיבה", "מתי שאתה רוצה, היום אני פנוייה עד מאוחר". ללא תשובה הוא פשוט ניתק. בהיתי בטלפון המומה. הדבר הבא שעשיתי היה להכנס למיטה ולאונן, גמרתי והשפרצתי מספר פעמים עד שנרגעתי.

המשך יבוא

פאני היל
    התגובה האהובה בשרשור