Obsidian Lilith(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
17 באפר׳ 2014
מסיבות בדסמ? מסיבות בולשיט! BDSM PARTIES? BULLSHIT PARTIES!
לפני 10 שנים •
17 באפר׳ 2014
Obsidian Lilith(נשלטת) • 17 באפר׳ 2014
אני מצהירה בזאת על אי קיום מסיבות הולמות והכפשת ה-BDSM שמתחוללת מידי שבוע במסיבות הבולשיט שמסתירות את הסירחון שלהן תחת כותרות יפות וכרזות מעוצבות.
כולם שכחו מה זה BDSM??? אה לא, זה פשוט כבר לא משתלם כלכלית להיות בדסמי... לא לא לא, טעות. אם הייתם עושים מסיבות B D S M טהורות, אמיתיות ואיכותיות, האמינו לי שזה היה משתלם כלכלית. לא קל אמנם, אבל מהנה, מענג וכן, גם מכניס רווחים. האם כולם עובדים רק בשביל הכסף? היכן היצירתיות? היכן הנשמה? היכן האהבה? כל אלה כבר הפכו למילים גסות ודרוסות שמוסתרות תחת עול הבצע האפרורי והנורא. אני נכנסת למסיבות שלכם, (כל אחד ואחד מהליינים, כן, כולכם מחורבנים) ומרגישה שטעיתי במקום. מה זה??? מסיבת בדסמ או מסיבת קוקסינלים?! ולא, אין לי בעיה עם קוקסינלים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אבל בבקשה, לפחות תהיו אמיתיים ואל תקראו לזה פאקינג BDSM כי זה ל-א. אם אתם חושבים מי אני, מה אני מבינה בכלל ולמה אני מנסה להגדיר לכם מה זה BDSM אז נכון, צודקים. אני גם חושבת שחלק מהרעיון שעומד מאחוריי הBDSM הוא אמת אישית וייחודית לכל אדם באשר הוא. אבל רק תעשו לי טובה, זו האמת שלכם? הייתי מציעה שתבדקו שוב, שתחשבו שוב. אני אישית מרגישה המוווון זיוף, המון מסחריות, המון טכניות, המון ב-ו-ל-ש-י-ט. כואב לי וצר לי, ואם את/ה מרגיש/ה כמוני אשמח אם תצרו עימי קשר. אולי הגיע הזמן לשלוף את האיכות המעטה והמזערית שקיימת כאן וליצור קהילת BDSM. לא מסחרית, אמיתית. |
|
קטסטרופי |
לפני 10 שנים •
20 באפר׳ 2014
פורסם היום בידיעות אחרונות
לפני 10 שנים •
20 באפר׳ 2014
קטסטרופי • 20 באפר׳ 2014
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 10 שנים •