קשורה חזק(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
הפעם הראשונה...
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
קשורה חזק(נשלטת) • 13 במאי 2014
אז... תמיד היו לי רק מחשבות והרבה דימיונות על איך שזה ירגיש ואיך זה יהיה...
אף פעם לא נפתחתי וסיפרתי שאני נמשכת לעולם הזה כל מה שידעתי זה סקס רגיל ומשעמם עד ש... הכרתי בחור וישר הרגשתי בו משהו מסקרן, הוא לא ממש הטעם שלי וישר חשבתי שאני והוא זה לא יקרה... אבל נפגשנו שוב בפאב שכונתי וככל שדיברנו יותר הבנתי שאני מתחילה להרגיש אליו משיכה חזקה ככה גם היה עם האקס האחרון שלי, גברים שהכח שלהם הוא לא במראה אבל לגמריי יש להם כח במילים! נפגשנו שוב, הפעם לבד והיה ברור לי שבסוף הבילוי אני עולה אליו לדירה (דבר שמעולם לא עשיתי עם גבר זר שאני לא מכירה על הפגישה הראשונה) הרגשתי צורך חזק שאמר לי להשתחרר מהשמרנות שלי ושחיים פעם אחת אז יאאלההה תעלי!! נכנסנו לחדר שינה אני עדיין שמרנית, יושבת לי בקצה והוא מתרווח לו במיטה וזורק אלי מבט ובשיא הטיבעיות אומר לי "תתפשטי" ואני בשיא הטיבעיות ישרתי אליו מבט וציחקקתי... הוא התרומם אליי ואמר לי שוב "תתפשטי"!! ואני מסתכלת לו בעיניים ומבינה שזאת לא סתם בדיחה ושהוא פשוט מצווה עליי, קפאתי ולא זזתי והוא התקרב אליי יותר והעיף לי סטירה חזקה שהעירה אותי מההלם וגרמה לי להבין מה הולך לקרות אם אני אמשיך לשבת בלי לזוז... לקח לי שניה להתעשת על מה שקורה, קמתי ואמרתי לו בבקשה לאאא אני מורידה, איך שסיימתי הוא משך אותי מהשיער והשכיב אותי על המיטה ונשכב מעליי תוך כדיי שהוא נותן לי סטירות בפנים ובמקביל מרגיש כמה אני רטובה, הרגעים האלה שהוא חונק אותי סוטר לי ומושך לי בשיער גרמו לי להרגיש שהכאב הזה לא כל כך נורא כי מרוב אדרנלין בדם זה כבר לא כל כך כואב, ואולי זה היה כל כך טוב בגלל כל האדרנלין שהציף אותי, הוא ידע להרגיש אותי ואני ישר ידעתי שבלי להכיר אותו אני סומכת עליו ואני אפילו לא צריכה מילת ביטחון - פשוט הרגשנו אחד את השני וזה היה מושלם! אף פעם לא חוויתי חיבור כזה ואף פעם לא הרגשתי הנאה מסקס בעוצמות האלה וזה משהו שקשר אותי אליו, גרם לי תמיד לרצות להיות איתו. שחזרתי הבייתה נהייתי קצת מדוכדכת.. פתאום בא לי חיבוק, מילה טובה ובמקום זה אני נכנסת למיטה ומתקשה להירדם עם כל הסימנים הכחולים שלי... המשכנו להיפגש עוד 3 פעמים ואני מתחילה להרגיש פחד, פחד מזה שאולי הוא לא מתמסר לזה כמוני, שאולי אני יאבד אותו ואת כל הרגעים המדהימים שלנו, כן! התחיל להתפתח אצלי רגש אליו והכי מפחיד אותי להישאר שם ושהרגש ילך ויתעצם ואצלו בעצם אולי כלום לא יקרה מעבר לזה שנחמד לו איתי, אני רוצה לראות אותו יותר מפעם בשבוע ואני מתרגשת ממנו גם כשאנחנו סתם יושבים ומדברים, אני לא יודעת מה עושים במצב הזה כי להיות גלויה איתו זה אומר אולי לאבד אותו... ואולי אני פשוט אמשיך לשכב לי במיטה עם כל הסימנים שנשארו ואחכה לפעם הבאה.... |
|
BelGoat(שולט) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
BelGoat(שולט) • 13 במאי 2014
ממה שהצלחתי להבין ממה שכתבת את לא נמצאת/היית בקשר בידיאסאמי אלא רק פגשת מישהו שביצע בך סשן.
אני תמיד נדהם לראות ולשמוע על אנשים שאינם מבינים אפטר קייר כמו שצריך. אם מה שכתבת נכון השולט הזה עשה בך כרצונו ואז השאיר אותך לבד ברגע שהיית צריכה להתמודד עם ההשלכות של פעם ראשונה בסיטואציה כזו. הצד השולט יש לו אחריות עצומה - אחד להקשיב לצד הנשלט בזמן הסשן ולהבין מה יפגע בו ומה ירים אותו. ואחרי הסשן לדעת לזהות מה המצב של הנשלט והאם צריך להחזיק אותו ולדאוג לו גם אחרי שהסשן נגמר. זו עבודה קשה ולעיתים מפספסים. אבל להתעלם מזה בצורה מוחלטת זה פשע (אפילו אם הוא מגיע מבערות) כל כך חבל שיש נשלטות/ים שנפגעו נפגעים ויפגעו. |
|
lirlir(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
יש דבר אחד שקפץ לי בצורה מאוד צורמת לעין...
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
lirlir(נשלטת) • 13 במאי 2014
שבעודך מתפשטת אמרת "בבקשה לא" והוא המשיך..
אולי זו רק אני, ואולי זה לא מה שקרה אחד לאחד אבל לי הבזיקה מחשבה בראש של "היא ביקשה לא, היא מפוחדת- תפסיק!" לא הייתה לכם היכרות/ התנסוצ קודמת.. אין בניכם את האמון שדרוש כדי לדעת ש"לא" יכולה להיות מילה קוסמת ומגרה ל"כן".. מעבר לזה- מה לעשות..? את יודעת יקירה. רק אל תשלי את עצמך, לפי הצורה בה הוא מתנהל נראה שכרגע זה כל מה שאת בשבילו.. אם זה טוב לך וזה מה שאת מחפשת, או לא- את זה תשאלי את עצמך רק תוודאי שאם זה לא מה שאת רוצה אך בכל זאת נשארת- שיהיה לך הכוח לאסוף את השברים בהצלחה יקירה |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
פסיכו לוג(שולט) • 13 במאי 2014
תיאור החוויה האישית שלך הוא ממש חזק וכיף לשמוע על מה שזה עשה לך.
אבל תיאור ההתנהלות שלו ממש לא. זו התנהלות של משתמש וזורק חסר אמפתיה- לטווח הרחוק סביר להניח שיצא לך מזה נזק רגשי. תני את הדעת על ההערות של שני המגיבים לפניי. |
|
סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
סוררת בשקט(אחרת) • 13 במאי 2014
כפול*
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מאי 13, 2014 4:21 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
סוררת בשקט(אחרת) • 13 במאי 2014
הבנתי נכון?
נפגשתם רק פעם אחת, לעולם לא נאמר מצדך שאת מצפה לסקס אלים, מעולם לא נאמר מצדו שהוא יבצע בך כזה. אומנם לא התנגדת, אבל אמרת "לא, בבקשה", ולא נתת לו שום סיבה לחשוב שה"לא" שלך הוא משחק. ואיך שזה נגמר, זה מקובל, רק כשזה מקובל על שני הצדדים. תסלחי לי, אבל הבחור הוא לא שולט, אלא סתם חזיר אלים וזה עוד נאמר בעדינות. (אחרת הייתי מדברת על אונס ואלימות לא חוקית). ומה הפלא שהיית מדוכדכת אחרי "עלק מימוש פנטזיה" כזה. יש מספיק גברים שישמחו לעשות בך ולך, ויסיימו את זה כמו שתבקשי. יתכן אפילו שגם הוא מסוגל לנהוג כך. אבל את חייבת להגיד לו שזה לא מה שאת מצפה. ואם לא, כאמור, לא חסרים אחרים. נשלטת לא חייבת להיות לשימושו, אם זה לא מה שעושה לה טוב. |
|
קשורה חזק(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
מעניין אותי לדעת אם זה מצטייר רק כסשן למרות שבילנו לפני זה ואח"כ הוא רק שאל אם אני נשארת לישון ואמרתי לו שלא שאני רוצה להגיע הבייתה, ועם הזמן יצא לי לבוא אליו עוד 3 פעמים והקשר איתו עדיין לא נותק
אני רוצה להדגיש גם שהוא לא עשה לי משהו שאני לא רוצה, אולי אני פשוט צריכה יותר ממנו והוא ממשיך כרגיל.... |
|
שרמומית |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
שרמומית • 13 במאי 2014
קשורה חזק כתב/ה: מעניין אותי לדעת אם זה מצטייר רק כסשן למרות שבילנו לפני זה ואח"כ הוא רק שאל אם אני נשארת לישון ואמרתי לו שלא שאני רוצה להגיע הבייתה, ועם הזמן יצא לי לבוא אליו עוד 3 פעמים והקשר איתו עדיין לא נותק
אני רוצה להדגיש גם שהוא לא עשה לי משהו שאני לא רוצה, אולי אני פשוט צריכה יותר ממנו והוא ממשיך כרגיל.... מה זא צריכה יותר? יותר סקס? יותר רגש? יותר...? אם הוא ממשיך כרגיל, אז את צריכה פשוט להגיד לו שאת צריכה יותר. כי אחרת הוא לא ידע אלא אם כן כבר אמרת לו והוא עדיין ממשיך כרגיל. |
|
קשורה חזק(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
היי זרבובית
כמו שציינתי אני נקשרת אליו ומפתחת רגשות והכל קורה לי כל כך מהר הייתי רוצה להרגיש את זה גם ממנו... לא רק יותר סקס, שיראה יותר איכפתיות יותר קרבה, שיתקשר אליי יותר פעמים במילים אחרות שזה יהפוך למשהו יותר רציני |
|
BelGoat(שולט) |
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
לפני 10 שנים •
13 במאי 2014
BelGoat(שולט) • 13 במאי 2014
קשורה חזק כתב/ה: היי זרבובית
כמו שציינתי אני נקשרת אליו ומפתחת רגשות והכל קורה לי כל כך מהר הייתי רוצה להרגיש את זה גם ממנו... לא רק יותר סקס, שיראה יותר איכפתיות יותר קרבה, שיתקשר אליי יותר פעמים במילים אחרות שזה יהפוך למשהו יותר רציני תגידי לו ואם הוא מסרב חבל לך להיפגע |
|