סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 10 שנים •
18 במאי 2014
חפירות בקקי
לפני 10 שנים •
18 במאי 2014
סוררת בשקט(אחרת) • 18 במאי 2014
אני חוזרת על בקשה, שכבר פרסמתי אותה פעם בכלוב.
אנשים, תפסיקו לדחוף לתחת, וסליחה על הבוטות, חפצים שאתם לא בטוחים שתוכלו להציא משם. לתורנים בבתי חולים נמאס לעשות לכם פיסטינג. נ.ב. כמובן שאי-אפשר להכריח אתכם להפסיק. אבל אם כבר אתם מתעקשים, תעשו את זה אחרי הכנת מעי ראויה- צום של יומיים, חוקן ורחצה ראויה. אל תהיו חרא. |
|
גברים(שולט) |
לפני 10 שנים •
18 במאי 2014
Re: חפירות בקקי
לפני 10 שנים •
18 במאי 2014
גברים(שולט) • 18 במאי 2014
סוררת בשקט כתב/ה: אני חוזרת על בקשה, שכבר פרסמתי אותה פעם בכלוב.
אנשים, תפסיקו לדחוף לתחת, וסליחה על הבוטות, חפצים שאתם לא בטוחים שתוכלו להציא משם. לתורנים בבתי חולים נמאס לעשות לכם פיסטינג. נ.ב. כמובן שאי-אפשר להכריח אתכם להפסיק. אבל אם כבר אתם מתעקשים, תעשו את זה אחרי הכנת מעי ראויה- צום של יומיים, חוקן ורחצה ראויה. אל תהיו חרא. סוררת, יכול להיות שאיזה נשלט כאן נדלק על המדים שלך והחליט לשחק איתך, בעל כורחך, רופא וחולה שנתקע לו משהו בתחת ? ועל תשחקי איתנו בקקי. אם יש לך סיפורים פיקנטיים, שחררי לנו. (לא את הקקי !! את הסיפורים) |
|
פור גוד |
לפני 10 שנים •
18 במאי 2014
לפני 10 שנים •
18 במאי 2014
פור גוד • 18 במאי 2014
סוררת, כולנו מאחורייך. אתן ללא ספק מרוויחות מעט מדי כסף לשעה בשביל הדברים שמצפים מכם לעבור בעבודה הזאת. ונראה לי שאת זו שצריכה להנהיג את השביתה הבאה בבתי-החולים, שבטוח תהיה, ולאחד את כל העם מסביב לדרישתכם לשיפור תנאי ההעסקה. יש לך כל מה שצריך בשביל זה: כריזמה, תשוקה, וזעם מוצדק.. (:
|
|
סוררת בשקט(אחרת) |
לפני 10 שנים •
19 במאי 2014
Re: חפירות בקקי
לפני 10 שנים •
19 במאי 2014
סוררת בשקט(אחרת) • 19 במאי 2014
גברים כתב/ה: סוררת, יכול להיות שאיזה נשלט כאן נדלק על המדים שלך והחליט לשחק איתך, בעל כורחך, רופא וחולה שנתקע לו משהו בתחת ? ועל תשחקי איתנו בקקי. אם יש לך סיפורים פיקנטיים, שחררי לנו. (לא את הקקי !! את הסיפורים) לא משחקת בקקי. ביזאר קשה לא my cup of tea. ולגבי הפיקנטריה, יש לי חידה בשבילך. מה משותף לבננה, מלפפון, בקבוק קולה מזכוכית, בקבוק שמפו, דילדו, ויברטור ואפרסק? |
|