בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

Anal Eggs

dor123
לפני 10 שנים • 25 במאי 2014

Anal Eggs

dor123 • 25 במאי 2014
אני בדיוק עכשיו הזמנתי לי ויברטור ביצה ל Anal שהיא יחסית עבה אני חושב שזה היה 2.8 ס"מ רוחב ואורך זה 6 ס"מ.
רציתי לשאול אם אני שם חומר סיכה או שמן, כמה זמן אני יכול להשאיר את זה שם בלי שיהיה סכנה שאחר כך זה יתקע לי שם ואני לא יוכל להוציא את זה? כאילו אני יכול גם להשאיר את זה בפנים בזמן שאני נגיד יוצא מהבית ולחזור אחרי 5 שעות ועדיין יהיה קל להוציא את זה? כאילו כמה זמן אני יכול להשאיר את הביצה בתוך התחת בלי להוציא אותה, לפני שזה יהיה כבר מסוכן ואני יצתרך ללכת למיון שיוציאו לי את זה?
פור גוד
לפני 10 שנים • 25 במאי 2014

Re: Anal Eggs

פור גוד • 25 במאי 2014
dor123 כתב/ה:
כאילו כמה זמן אני יכול להשאיר את הביצה בתוך התחת בלי להוציא אותה, לפני שזה יהיה כבר מסוכן ואני יצתרך ללכת למיון שיוציאו לי את זה?

אני לא יודע לתת לך מספר מדוייק, דור. אבל אני יודע שאם תשאיר אותה יותר מדי זמן בתחת ותגיע למיון, זה יעורר בקרב הצוות-הרפואי את השאלה הנצחית - מה קדם למה, הביצה או התרנגולת ? (-:
    התגובה האהובה בשרשור
מיתוסית​(שולטת)
לפני 10 שנים • 26 במאי 2014
מיתוסית​(שולטת) • 26 במאי 2014
זה בא עם חוט?
כי ביצים סיניות לנרתיק מגיעות עם חוט ואין בעיה להוציא מתי שרוצים, אבל מכניסים לכמה שעות ולא יום-יומיים icon_smile.gif

אם אתה רוצה לכמה שעות, אני מציעה לך להשתמש בפלאג, ובגלל הבסיס הרחב שלו, אין בעיה להוציאו מתי שרוצים.